Zielslicht activatie

Ha lichtbrenger,
Fijn dat je er bent. Hoe gaat het met je?
Ik heb een nieuwe meditatie/ activatie voor je!

Nieuwe activatie
Blij toe, want we hebben het nodig. Ik zal eerst voor mezelf spreken: ik heb het nodig om dagelijks bewust bezig te zijn met mijn licht, met mijn creaties en de manier waarop ik het licht in de wereld waarneem. Licht is lekker. Licht versterkt, verheldert en licht op.

Het is zonder dat zo makkelijk om de rampen te zien en de zorgen die mensen hebben. Daarvoor zal ik nooit mijn ogen sluiten, maar de bedoeling is dat mijn hart openblijft. Waarom steeds in dualiteit verkeren als het lichter kan?
Het mooie van de focus op je eigen licht leggen, is dat je op die manier heel bewust pareltjes en wondertjes creëert, voor jezelf en anderen. Elke dag weer.

Frequentiekeuze
Het enige dat ervoor nodig is, is om de focus naar binnen te brengen en je licht hoog te houden. Dat doe je door te in de gaten te houden wat er in je omgaat of in andere woorden: in welke frequentie je in elk moment aanwezig bent.
Wat denk ik?
Wat voel ik?
Wat zeg ik?
Wat doe ik?
Wat creëer ik?
Waaraan draag ik bij?
Hoe verlicht ik de wereld?

Bewuste creatie
Het antwoord voor mij: door steeds vanuit mijn Lichtkracht aanwezig te zijn.
Kijk, ik heb ook een rotgevoel bij de oorlog, de energieprijzen, de onwelkome houding naar medemensen en leiderschap zonder bezieling.
Maar het beste wat ik kan doen is er iets naast te zetten. Iets moois en lichts, een pure creatie vanuit mijn hart.
Dit is ‘em geworden:

Luister en volg de geleide activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van contact maken met het hoogste licht tot het uitspreken van commands en decrees. Zo kun je het nieuwe licht verankeren in je bewustzijn, om het bewust te integreren en recreëren in alles wie je bent en wat je doet.

Voorbeeld van een command
“Ik ben een lichtbrenger
Vol van licht
Uitgelijnd op mijn Ik-Ben aanwezigheid
Ik belichaam dit licht
Ik blijf mezelf verder openen voor nieuwe lichtcodes en de belichaming van de hoogste lichtfrequenties in mijn leven
And so it is!”

Een hele mooie afstemming gewenst!
Liefs, Fanny

P.S. *Command & decrees zijn verklaringen die je bekrachtigt met je intenties en je lichtkracht.
Vind je ze fijn?
Hier is er nog een: Maak een lichtstatement

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog