Zet je eigen frequentieveld neer

~ ongeacht wat er om je heen aanwezig is.


We worden allemaal omringd (en gevuld) door het kwantumveld, een oneindige energie waarin alles mogelijk is. Er is op dit moment ook een ander veld sterk aanwezig, van angst, boosheid, regels en beperkingen, dat drukkend op je kan uitwerken. Ben je goed in jezelf aanwezig en laat je de wereld een beetje langs je heen gaan, met alle nieuws en Corona-updates of ben je het zat?

Als je het zat bent, is het goed om te weten dat je door je eigen veld sterker te maken, minder last hebt van de energie buiten je. En bovendien heeft het vullen van je veld met je hogere lichtfrequenties een krachtige uitwerking naar je toekomst!

De vraag is:oe kom je los van de beperkende energie en stap je in je eigen frequentieveld, waar vrijheid, vertrouwen en ruimte is?

Met het je bewustzijn van het krachtenveld om je heen, kun je kiezen! Stap voor stap eerst je persoonlijke frequentieveld voelen, dan je Lichtkracht vergroten en dan je veld neerzetten in het geheel, zodat je gaat samenwerken met het kwantumveld van oneindig potentieel en liefde.

Dit zijn lichttools die nodig zijn om jezelf op een hoger  lichtlevel te houden, zodat je altijd je lichtwerk kunt blijven doen, wat er ook op je afkomt. Wil je hier meer over ontdekken, verwijs ik je naar de online training Lichtkracht, lichtwerk & ascensie.

Online cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie.

Wat is de impact van jouw persoonlijke veld op je toekomst?

Je veld kun je zien als je persoonlijke ruimte. De grootte hangt af van jouw spanwijdte, de ruimte die je inneemt en de ruimte die je kunt bevatten. Sommige mensen kijken tijdens het lopen naar de horizon en anderen kijken naar de grond. Het is maar net wat je kunt bevatten als mens en hoeveel je wilt omarmen.

Je lichtlichaam kan al die prachtige delen van jou in zich dragen die van hogere frequenties zijn. Aspecten van het Christusbewustzijn, van opgestegen meesters, van je sterrenfamilie, je Hogere Zelf, etc.

Met wat lichtwerk en stevige intenties, kun je deze delen van jou NU in jouw veld verankeren en neerzetten op aarde, als een merkbaar energieveld dat jouw leven verandert. En dat van de mensen om je heen raakt. Maar misschien wil je eerst stilstaan bij hoe het nu is?

  • Je bewust zijn van je persoonlijke veld heeft veel voordelen. Onderzoek het eens!
  • Het helpt je bewust te zijn van je beweegredenen, je gedragingen en de effecten daarvan.
  • Het kan zijn dat je in een vicieuze cirkel zit die je wilt doorbreken.
  • Door je eigen veld te onderzoeken, kun je je veld een oppepper geven.
  • Je kunt je losmaken van oude energie.
  • Het geeft je helderheid waar je staat en waarom je je voelt zoals je je voelt.

Wees baas in je eigen veld en je bent meester over je leven. Wat niet betekent dat alles dan meteen rozengeur en maneschijn is, maar wel dat je je blijft ontwikkelen zoals je wenst. Hoe meer gerichte intentie je in je eigen veld stopt, hoe makkelijker je intenties doorwerken voor de ascensie in het geheel.

Wil je weten hoe jouw veld er nu uitziet?

Volg dan dit stappenplan met een meditatie & oefening en breng je persoonlijke veld in kaart:

Stap 1: De eerste oefening hierin is de ‘zon onder je voeten’ meditatie. Dit is een oefening waarbij je je aandacht bewust verplaatst van je hoofd naar je lichaam en alle sensaties die je daar ervaart. Het beredeneren stopt en je krijgt toegang tot je hogere zelf. Je ‘ik’ is dus niet meer alleen je denken en je hoofd naar je hele lichaam met alle gevoelens daarin. Doe deze meditatie voor je de oefening doet als je je wilt afstemmen op je hogere bewustzijn.

 

 

Stap 2: Als je bent afgestemd op je Hogere Zelf in je lijf, ga je op onderzoek uit. Ga met je aandacht alle plekken van je lichaam langs en vraag jezelf hoe het op die plaatsen is. Zie ik er iets? Voel ik er iets? Wat er zich in je lichaam afspeelt, zit ook in je veld.

Stap 3: Rond de meditatie af en schrijf op wat je allemaal hebt ervaren. Beantwoord ook deze vragen:

 

1. Denk je veel blije gedachten, of pieker je veel? (hoofd)
2. Beschrijf waar je veel aan denkt…..
3. Heb je veel uithoudingsvermogen en energie of weinig? (lijf)
4. Beschrijf waar je energie van krijgt of energie aan verliest…..
5. Ben je tevreden met wat je hebt en dankbaar of kom je iets tekort en ben je ontevreden? (hart)
6. Ben je een probleemoplosser of een conflict vermijder? (handen en voeten)
7. Beschrijf of je problemen ziet als kans of als last.

 

Stap 4: Laat nu alles wat je hebt opgeschreven op je inwerken. Je hebt een totaalplaatje voor je met informatie zowel uit je dagbewustzijn als uit je verruimde bewustzijn.
Opgeteld geeft het precies weer in welk veld je staat: de optelsom van je denken, je voelen, je overtuigingen, je patronen en je handelen. Als het je aanspreekt, kun je van het totaalplaatje van je persoonlijke veld nog een collage maken. Dit geeft heel helder weer wat er allemaal inzit: de lichte-maar ook de donkere kanten. Licht staat dan voor alles wat je weet en waar je helder inzicht in hebt. Licht is liefde. Donker is niet slecht of verkeerd: het laat alleen zien waar je nog geen inzicht of helderheid over hebt. Donker is de afwezigheid van liefde. Maar wat nu niet is, kan nog komen…

Waarom is het zo belangrijk om te weten hoe je persoonlijke veld eruit ziet?

Omdat dit de energie is die je ook in het quantumveld neerzet. Met het totaal van wie je bent, creëer je je eigen werkelijkheid.

Misschien wil je wel een heel ander veld neerzetten!
Dat kan dus..

Als je moeite hebt om een ander veld te voelen voor jezelf, een beter en lichter veld, vraag dan eens aan je toekomstige zelf wat er allemaal mogelijk is, voor jou, nu. Ik heb een mooie meditatie om je te helpen afstemmen.

Hartje

Je maakt eerst een verbinding met de lichtlagen in de aarde en hogere lichtfrequenties in de kosmos, zodat je stevig verankerd bent in je lichaam en in Gaia.
Vervolgens laat je de hogere lichtfrequenties van licht en liefde door je heen stromen en maak je een connectie met je toekomstige zelf en andere wezensdelen.


De liefde, het licht en de informatie die je ontvangt in de meditatie, neem je in je op en deze integratie zal zich als vanzelf ontvouwen in je leven en in je hart bewaard worden.

Verwacht verandering!


Richt je intenties voortaan op de grote en kleine veranderingen die je nu kunt maken in je eigen veld. Als je alles mag wensen en doen, wat wens en doe je dan?

Zet in elk geval je EIGEN veld neer. Verlicht het met je zelfliefde. Wees souverein. Wees een voorloper als dat nodig is en bovenal: een supporter van jezelf!

Liefs,
Fanny
Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog