Wil jij ook een verrukkelijke stroom van inspiratie ontvangen?

26 oktober 2014 Blogs

 

Kort kort kort nieuws, want het is nog herfstvakantie! Ik weet het, maar dit wil je niet missen denk ik…..

 

In mijn laatste vakantie – ik ben net terug- heb ik iets nieuws bedacht……

Dat krijg je van alle ontspanning, plezier en gewandel in wonderschone bossen (in mijn geval dan). Ik bruiste namelijk van zoveel inspiratie en goede ideeën, dat ik het nu al met je wil delen!

 

Sommigen van jullie zullen er superveel profijt van hebben!

 

Want ik weet dat je verder wilt groeien en klaar bent om de volgende stap te maken. Of zelfs een sprong! Zou het niet fantastisch zijn om daar wat hulp bij te krijgen? En daarvoor heb ik dus iets bedacht…..

Pop-up office in België

 

Het idee ontstond in België. Terwijl husbands en kids achter ons de zwijnen in het bos voerden, raakte ik in een geanimeerd gesprek met mijn super alliantie Marlies. Het was een verrukkelijke stroom van inspiratie & brainstormen, van delen en ontvangen.

Het resultaat? Darling, ik geef met hart en ziel weer aan jou door wat ik weet en heb geleerd…..

 

Volgende week heb ik dus een verrassing voor je:

 

Houd mijn nieuwsbrief in de gaten!

 

Die verschijnt zaterdag 1 november. Tot volgende week,

 

hartje los  Fanny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.