0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Wil jij ook een verrukkelijke stroom van inspiratie ontvangen?

 

Kort kort kort nieuws, want het is nog herfstvakantie! Ik weet het, maar dit wil je niet missen denk ik…..

 

In mijn laatste vakantie – ik ben net terug- heb ik iets nieuws bedacht……

Dat krijg je van alle ontspanning, plezier en gewandel in wonderschone bossen (in mijn geval dan). Ik bruiste namelijk van zoveel inspiratie en goede ideeën, dat ik het nu al met je wil delen!

 

Sommigen van jullie zullen er superveel profijt van hebben!

 

Want ik weet dat je verder wilt groeien en klaar bent om de volgende stap te maken. Of zelfs een sprong! Zou het niet fantastisch zijn om daar wat hulp bij te krijgen? En daarvoor heb ik dus iets bedacht…..

Pop-up office in België

 

Het idee ontstond in België. Terwijl husbands en kids achter ons de zwijnen in het bos voerden, raakte ik in een geanimeerd gesprek met mijn super alliantie Marlies. Het was een verrukkelijke stroom van inspiratie & brainstormen, van delen en ontvangen.

Het resultaat? Darling, ik geef met hart en ziel weer aan jou door wat ik weet en heb geleerd…..

 

Volgende week heb ik dus een verrassing voor je:

 

Houd mijn nieuwsbrief in de gaten!

 

Die verschijnt zaterdag 1 november. Tot volgende week,

 

hartje los  Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog
Skip to content