inzichtkaarten fanny van der Horst

Raad en richtlijnen om je Lichtkracht te versterken


Nu is de tijd om te leven vanuit jouw Lichtkracht, naar jouw waarheid en vanuit je pure essentie, die jou je unieke kracht geeft. Misschien moet je daarvoor eerst leren hoe je je afstemt op je licht zodat je stevig in je kracht gaat staan, of zijn er nog blokkades op te ruimen. Om je hierbij te helpen, heeft de Lichtkracht Academie een unieke serie online-trainingen, persoonlijke coaching en een Lichtkring. In 2018 is Fanny’s boek Sta stevig in je Lichtkracht verschenen, met bijbehorende Lichtkrachtkaarten.

 

 

Ik ben Fanny van der Horst, spiritueel coach, lichtwerker, natuurgeneeskundig therapeut en oprichtster van de Lichtkracht Academie. Ik wil je helpen de ontwikkeling in je bewustzijn te maken en te leven naar je hoogste licht en persoonlijke kracht.

Dat kan in persoon: Privécoaching
In een groep: Maandelijkse Lichtkring
En online: Online programma
Meer lezen over: Mijn boek Sta stevig in je Lichtkracht

 

Ter kennismaking kun je een gratis 20 minuten telefoon of skypegesprek met me plannen, waarin we praten over wat je wilt en of mijn aanbod daarbij past. Gesprek aanvragen doe je hier.

 

Mijn blogs lezen

Filmpjes over healing en Lichtkracht zie je op mijn YouTubekanaal
Korte lichtflitsjes krijg je op mijn Facebookpagina
Boekupdates op Facebook

 

Aanbevelingen

“Voor iedereen die graag iets in de wereld wil zetten en daarbij meer Lichtkracht nodig heeft: een plan, een product, een activiteit. Aanstekelijk en inspirerend!”

-Anky Floris, levenskunstwinkel

“Zo trouw zijn aan je zelf en dat durven delen met anderen is een hele kunst! Het is dat ik het je heb zien doen, dus ik weet dat andere vrouwen er een voorbeeld aan kunnen nemen. Je hebt een waardevolle boodschap!”

Katy Castañon, schrijfster

Meer testimonials staan op de pagina’s.

dubbele hartenpijl transparant

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren