Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Lieve Lichtbrenger,
Hoe gaat het met je? Ben je fijn aanwezig in je licht?
Het licht hoog houden, kan een hele uitdaging zijn. Dat ondervond ik gisteren, als ik je een update over het Lichthuis mag geven.
De bouwers gingen aan de slag met de glazen puien aan de voorkant. Die puien hadden er zeven weken geleden voor gezorgd dat ze het werk niet af konden maken. Het waren namelijk de verkeerde ruiten, dachten ze. 14 meter verkeerd glas, was in december de conclusie. Nu was er een andere ploeg en die zetten de zogenaamd niet passende ramen er alsnog zonder pardon in. Dus had ik 7 weken voor niets gewacht eigenlijk. Ik moest dat even verteren. Het zou dus helemaal goed komen!

Tot Murat de bouwer zei: “We krijgen het vandaag niet af. En morgen vertrek ik naar Istanbul. En er kunnen geen andere mensen komen, want we hebben personeelstekort door C. Ik weet niet wanneer we dan verder gaan. Het kan niet alleen, de ramen zijn te zwaar.

Ik kreeg even kortsluiting. Kijk, ik had er over de hele linie rekening mee gehouden dat er wat mis zou gaan. Dat heb je altijd in de bouw. Dus er mochten bij wijze van spreken 10 dingen misgaan, niet 100. Ik had tenslotte niet voor niets een aannemer op de klus gezet! Ik stamelde:”Murat, ik laat dit vervelende bericht even bezinken” en ik liep terug naar het huis, waarschijnlijk met afhangende schouders. Ik zat even helemaal aan mijn incasseringstax. Nou wist Murat precies wat er allemaal anders was gelopen dan gepland sinds augustus. Terwijl ik mijn Zen probeerde terug te vinden, heeft hij een goed woordje voor me gedaan bij de mensen van ‘planning’. Het resultaat: vandaag zijn er weer twee man present! Ik ga ze zo even koffie en taart brengen.
Die glazen puien komen dus af!

Ik mantra het even: ohmprachtigepuienaf, ohmprachtigepuienaf.
Dan kan ik deze week ook verder met betonverfen (de grond) en elektra ( licht en warmte). Het loopt dus nog steeds, het creatieproces van het Lichthuis. Vriendin Meike zei al samenvattend: “ja, een Lichte krachtplek maken op aarde en hoger licht gronden, is niet makkelijk”. Maar ik ga dapper door, want ik heb een droom!

In de afgelopen tijd heb ik ook gevoeld hoe die droom steeds specifieker werd. Weet je nog dat ik eerder vertelde dat ik op deze mooie plek, in mijn Secret Garden en het Lichthuis, allerlei losse workshops wilde geven? Dat is veranderd omdat ik mezelf een belangrijke vraag stelde: Wat vind ik zelf het aller, aller, superallerleukste om te doen?

Niet wat kan ik, maar wat wil ik.

Ik kwam erachter dat ik toch iets te dienend was aan het geheel, met mijn brede aanbod. Want het gaat er niet om wat ik allemaal zou kúnnen doen: in 25 jaar is dat aanbod best groot.

Want waarvan gaat mijn hart zingen? Wat maakt dat ik niet kan wachten tot het zover is? Waar wil ik mijn tanden in zetten en het gevoel hebben dat ik niet werk, maar het leukste doe dat er is? Het is waar mijn grootste talent ligt. Waarschijnlijk strookt jouw liefste werk ook 1 op 1 met je grootste talent. Mijn grootste kwaliteit is dat ik je blauwdruk, je zielskaart, je levensmissie kan zien. Ik geloof niet dat ik dat ooit eerder hardop gezegd heb of heb geschreven. Ik vond het namelijk zo vanzelfsprekend. Ik deed dat gewoon tijdens sessies, in de coaching, in de trainingen die ik gaf. Logisch als je licht werpt op de dingen die nog niet gezien worden, dacht ik. Het gaat me moeiteloos af en ik vind het het allermooiste om voor/ met mensen te doen. Want ik ga natuurlijk niet zeggen wat ik zie, ik laat cliënten zelf voelen en ontdekken. Mijn kracht is ook dat ik je meeneem in hogere frequenties en je onderweg de tools in handen geef om het zelf te doen. Inzicht uit eerste hand is altijd het krachtigste middel om tot transitie te komen, nietwaar?

Het is een immens groot geschenk om te weten wat je levensbelofte is. Het geeft rust, richting en helderheid. Dus lieve lichtbrenger: dit is wat ik voorlopig in het Lichthuis ga doen: Enlightmentdagen geven voor maar twee of drie mensen tegelijk. Voor mij is het een wonderschoon traject van steeds meer kiezen voor wat ik het meest fantastisch vind om te doen, waardoor ik zelf volledig verschijn en glorieus geniet, in de wetenschap dat ik jou daarmee het meeste dien. Op elk level.

Het doel van zo’n speciale en exclusieve Enlightmentdag is dat je precies weet wat jouw Lichtkracht is en je dit meer integreert in je leven en werk op een manier die perfect bij je past.

Wil je weten hoe je jouw potentieel volledig kunt uitleven, ook in je business?
Wil je je veilig voelen in het delen van jouw licht: gesteund en verbonden met de bron?
Wil je je expertise naar een volgend level brengen, zodat je je zielsmissie ècht leeft?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We onderzoeken vanuit multidimensionaal bewustzijn:

– Uit welke aspecten jouw licht bestaat.
– Wat de waarde is van jouw licht voor jezelf en de wereld.
– Hoe dat past bij jouw missie en de ascensie.
– In welke vorm je jouw licht wilt manifesteren in je business.
– En als het al goed gaat: welke aspecten mis je nog?

Klinkt dit als Divine Timing omdat het precies is wat jij nodig hebt?
Check de data en reserveer vast. Een dag is al vol en de volgende mogelijkheid is pas in september:

Vrijdag 25 maart 10.00 – 15.00
Vrijdag 1 april 10.00 – 15.00 (VOL)
Donderdag 7 april 10.00 – 15.00
Dinsdag 26 april 10.00 – 15.00 (nog 1 plek)

De investering voor de dag is €733.88 excl. btw, inclusief introductiegesprek, koffie/thee & lunch. Je ontvangt daarvan en nota die je onder coachingskosten kunt indienen bij je belastingaangifte.

[maxbutton id=”1″ url=”https://fannyvanderhorst.nl/shop/enlightmentdag/” text=”Ik kom op een enlightmentdag!” ]

Stel je eens voor hoe het is als je niet meer werkt vanuit je overtuigingen of ego-doelen, maar vanuit je diepste verbinding met je eigen licht? Verras jezelf vooral door de belangrijke vraag ook ècht aan jezelf te stellen.

Met veel liefs,

Fanny

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog