0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Wakker worden en de Lichtkracht van apatietskulls

Ik ben voor het eerst van mijn leven naar een labyrint gegaan! Vriendin Meike van praktijk Maran nam me mee op healingsuitje. Ik nam twee skulls mee waarvan ik sterk het gevoel had dat ze zich mochten opladen aan de energie van het labyrint. Ook wilde ik dieper zakken in de energie van de apatiet kristallen schedel, want deze energie sloot heel erg aan op een thema waar ik mee bezig was.
Er was iemand die me had gevraagd een draak (drakenschedel) voor haar uit te zoeken, maar dat moest duidelijk een specifieke apatietschedel zijn. In de week ervoor was er al een andere apatiet Star Being skull naar iemand gegaan van wie ik wist dat het thema ‘activatie van de inner healer’ en ‘wakker zijn’ tot ‘manifesteren’ belangrijk was.

Er kwamen allemaal mensen op mijn pad die vast bleven zitten in een bepaalde blokkade en die de kracht misten om zich daarvan te bevrijden. Interessant. Want ik ken dat stuk heel erg goed. Wel weten dat je een belangrijke taak hebt, wel voelen dat je daar het talent voor hebt, maar dan toch blijven steken in…ja, in wat?

Laat ik het maar even blokkades noemen, op welk niveau ze ook zitten. Maar het gevolg is elke keer het nèt niet tot volledige ontplooiing komen. Terugzakken in apathie of acceptatie. Het maar laten. Niet de energie hebben om nog een keer ervoor te gaan. Gefrustreerd of gedesillusioneerd zijn. Denken dat je tekort schiet of tekort komt.

In het geval van die ene cliënt, heb ik diep ingevoeld wat die specifieke apatietskull haar komt brengen en dat is dit:

– Hij helpt helen hele oude structuren, van zowel familielijnen (niet verder kunnen of mogen vanuit oude afspraken).
– Hij healt iets met ziekte en dan met name beperkende overtuigingen op volheid, vrijheid en gezondheid.
– Hij helpt je uit structurente stappen waarin je ‘leerling’ bent. Ook al doe je opleidingen en leer je, je bent niet afhankelijk van je leraren. Je bent vrij je eigen invulling te geven aan wat je weet en hebt geleerd. En hoe je het gaat vormgeven in de toekomst.

met 2 skulls in het centrum van het labyrint

Wat ik waarneem over apatietskulls in het algemeen is dit:

– Een apatietskull maakt op diep niveau wakker voor wat je hier op aarde kwam doen.
– Het opent je spirituele kanalen en het maakt dat je toegang hebt tot hoger frequente energie.
– Het zet je in het nu, zodat je niet meer kunt ‘slapen’ of terugvallen in oude beperkingen.

En aangezien ik mijn cliënten help om die laatste zware hindernissen te nemen om uit het duister te komen, naar voluit manifesteren vanuit eigen Lichtkracht, is de apatietskull de perfecte helper! Er zijn van die momenten waarop de kosmische energie sterk meewerkt op een bepaalde ontwikkeling en deze voel ik nu, in september 2018: Lichtwerkers, sta op! Wijd je aan je levensmissie en overkom al die banden en andere beperkingen die maken dat je niet echt verder komt, niet zichtbaar bent en niet stevig in je Lichtkracht staat.

Deze kristalkracht, dit skullbewustzijn is precies wat veel mensen dus nu nodig hebben. Wil je een apatietskull zien en mijn uitleg horen over de werking? Hier is een uitpakfilmpje.

Als je je geraakt voelt door deze uitleg en je voelt dat je ook een kristallen skull wilt hoeden, die jou bijstaat met zijn of haar Lichtkracht, dan hoop ik dat je op zoek gaat naar zo’n skull en er mee gaat werken. Het maakt zo’n verschil. Perfect voor zelfhealing dus! Ik denk dat je heel veel zelf kunt doen daarin als je luistert naar je intuïtie. Mocht je toch begeleiding willen in het werken met skulls, of puur ter inspiratie, tip ik je op mijn online training werken met kristallen schedels. Daarin is ook aandacht voor het werken met drakenschedels en drakenenergie.

Is een skull je nou net wat te veel van het goede? Begin dan met twee apatiet handstenen die je bij je kunt dragen. Bij Gravinkristallen heb je ze zo online geshopt. Mocht dit alles herkenbaar voor je zijn, dan hoop ik dat dit blog je net dat laatste zetje geeft om al je licht bij elkaar te verzamelen en ervoor te gaan. Liefs,

Fanny (en deze skull)

grote apatietskull

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog
Skip to content