0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Hoe weet je wat de volgende stap is?

Zaterdag was ik bij een exclusieve voorpremière van een film die je echt moet gaan zien als hij uitkomt: Down to earth.
De film ging over hoe we in contact moeten blijven met onze spirituele natuur en wat daarvoor de voorwaarden zijn: respect voor de natuur, onderdeel zijn van een (gelijkgestemde) groep , luisteren naar onze intuïtie en de tijd nemen om in stilte te zijn.

50ca7834-938d-4117-96e1-3b9bd4589a1e_DOWN-TO-EARTH-POSTER-220De twee filmmakers interviewden wisdom keepers en sjamanen en ik heb mijn hart opgehaald aan hun verhalen. De manier waarop ze kijken naar ziekte en gezondheid, is precies de mijne. Ook ik zie de oorzaak van lijden, verdriet en onbehagen in een verstoring van energie. Pas als je die energiebalans herstelt, is er kans op genezing en geluk. Ik heb in de 20 jaar dat ik mijn werk doe nog niet anders gezien.

Na afloop van de film, konden we tijdens de Meet & Greet vragen stellen aan de filmmakers – man en vrouw. Weet je welke vraag er het meest werd gesteld?
Hoe deden jullie het?” Maar er was geen hoe. Want de filmmakers waren uit een diepe behoefte aan meer rust en ruimte verhuisd naar Amerika. Na vier jaar beseften ze dat hun gesprekken met een Indiaanse wisdom keeper zo bijzonder waren, dat deze gefilmd moesten worden. En dan was het nog een jaar wachten tot ze er toestemming voor kregen. Vervolgens beseften ze dat er meer van deze ‘wijzen’ op de wereld zijn en dat hun wijsheid bewaard moest blijven.

Drie stappen, ontstaan door afstemming op wat zich in hun leven voordeed. Daarna gingen ze op reis om meer wisdom keepers te vinden en te filmen. Er was nooit een voorbereid interview, noch een draaiboek voor de film, geen vooropgezet plan. Er was niets behalve twee mensen die op weg gingen en zich lieten leiden door de tekenen. Ze konden niet verder zien dan wat hun volgende stap zou zijn. Het enige wat ze deden was luisteren naar die innerlijke stem die ze aanspoorde om de volgende stap te zetten en te vertrouwen dat op die plek de volgende aanwijzing wel weer zou komen. Precies wat ik doe…

Ik heb net een hele dag met het thema ‘de tekenen lezen’ gehad met de vrouwen van de live training Module 3: het was een geweldige dag, want de tekenen zijn overal. Net zoals je intuïtie altijd tot je spreekt, maar je alleen even moet leren luisteren naar ‘het accent’ van de jouw intuïtie voordat je er feilloos op afstemt.

De Lichtkracht-methode leert je afstemmen op je intuïtie en je Hogere Zelf, zodat je altijd je innerlijk kompas kunt raadplegen als het nodig is. Je intuïtie reikt je gewoon informatie aan in de vorm van gedachten, fysieke sensaties of emoties die je vervolgens verder kunt onderzoeken.
Dit zijn je ingangen, je startpunten om je energie te zuiveren en je Lichtkracht weer vrij te maken. Wat zich aandient, leidt altijd tot de oplossing van een energetische blokkade, het brengt inzicht en verlossing van negatieve emoties. Het voelt als springen in het diepe, maar het is eigenlijk het donker verdrijven door het licht aan te doen.

De Lichtkracht methode kun je goed vergelijken soul-retrieval. Maar dan doe ik het niet, je doet het zelf. En ik ben er zo blij mee dat steeds meer mensen zichzelf  (leren) helen. Je kunt het nu zelfs online gaan doen!

Blijf niet in het donker, in welke vorm dat zich bij jou ook manifesteert. Neem vast een voorproefje en ga nu aan de gang met de Lichtkracht Toolkit. Want elk sprankje dat je lichter wordt, maakt je gelukkiger en krachtiger! Hoe meer Lichtkracht je hebt, hoe makkelijker je problemen oplost en je leven invult zoals JIJ wenst: met meer licht en meer geluk. Maar hoe kom je aan meer Lichtkracht? Er zijn drie manieren die meteen helpen:

Lichtkracht toolkit1. Je afstemmen op je hartsenergie
2. Bewust aanwezig zijn in je lichaam
3. Je ruimte innemen.

In de Lichtkracht Toolkit zitten alle basislessen: 3 manieren om je Lichtkracht te versterken. Ik geef je tips, tools en adviezen en jij gaat aan de slag met de meditaties en de oefeningen. Je krijgt er een eenvoudige test bij om te ontdekken of jouw Lichtkracht groot genoeg is om geluk, succes, harmonie en overvloed te creëren in je leven. Ik geef je als vijf bonussen om je op verschillende manieren te helpen.Een prachtig pakket om echt je eigen Lichtkracht te laten groeien!

Ik wens je licht op je pad,

hartje Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog
Skip to content