Lieve lichtbrenger,

Hoe gaat het met je?
Ik hoop goed natuurlijk!
Ik begon deze dag met een reminder aan mezelf over hoe ik mijn Lichtkracht hoog kan houden. Het is namelijk weer BTW-tijd! Ik mag aangifte doen en mijn BTW-percentage delen met het collectief 😉

Hoe ging die uitspraak ook al weer: dat je ziet hoe iemand werkelijk is, niet aan hoe deze persoon omgaat met z’n superieuren, maar met z’n ondergeschikten?

Ik heb een lichtwerkersvariant:

Kijk niet naar hoe iemand zich gedraagt in prachtige groepssessie of een consult, maar let op hoe iemand alleen achter de laptop z’n belastingaangifte doet!

Want alles wat je doet, ook de administratie en de  BTW-aangifte, kun je opwaarderen met hogere lichtfrequenties, in plaats van erop te mopperen omdat het niet je core-business is. Of je hobby.
Je kunt het doen van administratie kwalificeren als een kl**e klus, of je kunt de liefde voelen in de stroom aan uitwisselingen die hebben plaatsgevonden, waarvan de nota’s het bewijs zijn. Ik kies het laatste!

Short & sweet?

Je Lichtkracht zuiver, ruim en hoog houden doe je in elk moment. Niet alleen tijdens een meditatie of een heerlijke ochtend kristallen harp spelen aan de Maas. Want dan gaat het inderdaad vanzelf.

 

 

Alles is te vullen met meer licht. Je kwalificeert elke minuut van de dag met je bewuste creatie en het toevoegen van licht. (Vervallen in onbewust gedrag kan ook, maar het effect is…minder licht).

Licht toevoegen doe je zo

Of je grondt jezelf in je Lichtkracht en je voegt je intenties toe het hoogste licht te verspreiden in alles wat je doet.

Of je doet een E-course als je het echt grondig wil aanpakken 🙂

Lieve lichtbrenger, ik wens je al jouw licht en dat je maar moge voelen hoe het is om jouw licht aan alles toe te voegen: je gedachten, je gevoelens en je handelen. Want zo breng je jouw Lichtkracht de wereld in. In alles dat licht voelt.

Liefs,

Fanny

 

 

 

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook