Versterk jezelf met waardevolle allianties.

27 november 2013 Blogs
Lichtkracht stemt je af op een stevige gronding en een hoger bewustzijn.

Wat je ook wilt verbeteren in je leven, je gezondheid, je relaties, je gezinsleven, of je eigen carrière, je hebt er hulp bij nodig. Zonder vriendinnen en professionals die je versterken, ben je nergens. Kortom: versterk jezelf met waardevolle allianties.

Je hebt allianties nodig die je feedback geven op wat  je doet: die je helpen de kwaliteit van wat je doet te verbeteren. Daarnaast is het fantastisch om vrouwen om je heen te hebben die je onvoorwaardelijk steunen en precies aansluiten bij wat je werkelijk nodig hebt.

Allianties creëren doe je door  mensen aan je netwerk toe te voegen. Of je tilt al bestaande contacten naar het volgende ‘level’.  Een goede alliantie is als een synergetische (werk)relatie: een win-win situatie voor allebei!

In het  filmpje hieronder maken jullie kennis met één van mijn meest waardevolle allianties. Zij vertelt wat ik voor haar ontwikkeling heb betekend. Dat ging over contact maken met haar persoonlijke kracht  en intuïtie. Ook vertel ik wat deze alliantie mij heeft gebracht.

vlinder 003

In mijn volgende blog vertel ik je meer over het zelf creëren van een netwerk van allianties om je heen. Wil je ook (meer) allianties aangaan?

Tip:

Breng eerst in kaart hoe jouw supportgroep er nu uitziet.

Dat is niet alleen heel verhelderend voor nu, het geeft je ook het inzicht in wie er verder nodig zijn als jouw allianties.

En kijk naar het filmpje, want aan het eind krijg je een waardevolle tip om te beginnen.

Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.