Afgetapt, leeggezogen, aangehaakt, uit het veld geslagen, naar beneden getrokken: ken je dat? Het kost je bakken energie en je snapt niet wat er nou precies aan de hand is. Waarom voel je je soms zo? Wellicht geef je je energie weg via een energetisch koord.

Heb je wel eens het gevoel dat vastzit aan knellende banden? Zijn er mensen in je omgeving die te veel van je willen? Van die mensen waar je moe en geïrriteerd van wordt als je lang bij hen bent. Dan kan het zijn dat er tussen jullie energetische koorden zijn waaruit jouw energie wegstroomt naar die ander.

Liefdesbanden die je koestert

Er zijn koorden die je met liefde onderhoudt, bijvoorbeeld die met je man en kinderen of je dierbare vriendin. Ze geven je een warm gevoel van verbondenheid, want deze mensen hebben een plekje in je hart. En elke keer als je aan ze denkt gaat dat plekje in je hart gloeien, een warm gevoel geeft dat. En als er iets aan de hand is, krijg jij een melding – een ingeving bijvoorbeeld – en kun je ingrijpen! Dit zijn de goede banden, ontstaan vanuit wederzijdse liefde en met instemming, die mogen blijven! En zo zouden werkelijk al je contacten mogen zijn.

Koorden die je energie kosten

Je hebt vast ook wel eens te maken met mensen die je omlaag trekken, die als een blok aan je been zijn. Ken je dat? Ga je met iemand om waarbij je je ‘verplicht voelt’ om  iets voor diegene te te doen of te zijn? Dan gaat het vaak over koorden waarbij jij iets geeft en de ander iets neemt. Bijvoorbeeld energie, liefde, en kracht. Dat is ook de reden dat ze er zitten: de ander ziet in jou een lichtend voorbeeld en gewillige energieleverancier en werpt je een koord toe om de energie-aftap te beginnen. Jij kunt dit – onbewust- goedvinden, omdat het een kleine moeite lijkt te helpen of omdat je denkt dat de ander het niet alleen kan. Ik zie dit vaak gebeuren tussen kinderen en hun ouders of tussen geliefden. Als ik met cliënten een sessie doe over dit onderwerp, zeggen ze vaak: “die persoon neemt mijn licht” of “mijn energie wordt afgetapt”.

Verlos jezelf van beperkende banden

Hoe verbreek je koorden?

Als je je hiervan bewust wordt, merk je pas hoeveel je via koorden weggeeft aan anderen. Allemaal energie die je niet gebruikt voor je eigen manifestaties. Mensen die je leegzuigen doen het vaak zelf ook niet bewust, daarom is het zo belangrijk om het koord dat je deelt, te verbreken. Dat geeft zowel de gever als de nemer de kans om op eigen benen te gaan staan. Verlos jezelf van beperkende banden, want dat verhoogt je trillingsfrequentie waardoor je je energieker, krachtiger en lichter voelt.

Ben je een helper die energie weggeeft via energetische koorden? Sta eens stil bij hoe kostbaar jouw licht is! Verbreek elke band die jouw trillingsfrequentie verlaagt.
Luister naar de audio en ontdek hoe je koorden losmaakt.

MP3 beperkende banden verbreken

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook