0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Verlangen naar meer diepgang

hartje los  Ben jij ook al jaren bezig geweest met het najagen van je dromen en ambities? Je hebt gestudeerd, je was veelbelovend en groeide gestaag door in je functies. Naast je werk heb je kinderen gekregen. Voor hen wil je ook een aanwezige, liefdevolle moeder zijn. Jij en je man waren altijd een perfect koppel en de relatie leek altijd vanzelf goed te gaan. De laatste jaren is alles gaandeweg veranderd. Het voelt alsof je samen met je man een gezin runt, net als hoe je je werk doet. Alles goed geregeld en verder ‘first things first’.

Hoe goed is alles nog? Wellicht deel je je diepste verlangens niet meer met je partner. Of leef al een tijdje langs elkaar heen. Durft geen van jullie beiden het broze evenwicht te verstoren. Jullie weten precies wat je aan elkaar hebt. Ieder weet wat z’n taken zijn. Naar buiten toe houd je het beeld van het ‘ideale gezin’ hoog. En eerlijk is eerlijk: je hebt het ook goed. Je hebt gezaaid en geoogst, maar je wilt meer. Nu is het tijd voor meer diepgang en vervulling.

hartje los   De vraag of je zo wel verder wilt, is “nee”. Alleen ‘hoe dan wel’ is nu nog onduidelijk voor je. Je probeert het risico in te schatten wat je neemt. Wat roep je over jezelf af wanneer je kiest voor een nieuwe weg? Wat als je leven ingrijpend verandert? Als conformeren je enige uitweg lijkt, voel dan maar eens wat er in je lichaam gebeurt als je je voorstelt hoe je leven dan zal zijn. Hoe voelt het als die sluimerende onvrede voor altijd jouw deel zal zijn? Wat voel je in je buik, wat komt er in je op aan gedachten? Dit is wat er verder in jou zal groeien  wanneer je je ontwikkeling belemmert.

In dit licht gezien is er maar één antwoord mogelijk: het is nodig om verder te groeien. Meer willen is een logisch gevolg van behaalde doelen. Als je (on)bewust bekwaam bent, heb je een nieuwe uitdaging nodig. Je kunt een ander talent dat in je aanwezig is, gaan innemen en delen. Stel je voor hoezeer je de wereld daarmee zult verrijken. Dat mag gevierd worden….

Verlangen naar meer diepgang herkaderen

hartje los   Je kunt je gevoelens van onvrede en je verlangen naar meer diepgang nu herkaderen: ze zijn een aankondiging van transformatie. Jouw verlangen is de roep van je hoger bewustzijn. Beschouw het als de leidraad die het is. Wat rijk dat je deze oproep steeds meer kunt horen. Je weet ten diepste dat alles ten goede verandert als jij handelt vanuit jezelf. Voor jou en voor de mensen om je heen. Het is tijd om een laag dieper te gaan. Haal jouw goud op. Wanneer je zelf straalt geef je anderen toestemming om hetzelfde te doen. Voor je het weet ben je een lichtend voorbeeld. Nu aan de slag om jouw intuïtie te gaan verstaan en ernaar te handelen.

Jouw vraag kan zijn: als ik luister naar mijn innerlijke stem, wat zou dan mijn volgende stap zijn? Je verlangen naar meer diepgang is een aansporing om tot actie over te gaan.

Een tip voor jou:

Herkader wat er met je aan de hand is. De woorden die jij hiervoor gebruikt hebben een groot effect op hoe je je voelt. Een voorbeeld?

Je hebt geen dip, je zit in een transformatieproces. Verheug je!

Herken je je hierin? Het kan voor jou heel belangrijk zijn om jouw bijdrage naar waarde te schatten. Als je je waarde kent, kun je je levensdoelen opnieuw bepalen en je daarop richten.

Speciaal voor jou heb ik een trainingsprogramma ontwikkeld dat jouw Lichtkracht herstelt. Kom met me praten of dit nu past om jouw verlangen naar meer diepgang te vervullen. Met lichtkracht kun je je onvrede omvormen naar trots en innerlijke rijkdom. Je gaat ervan stralen!

Herken je deze roep om meer diepgang? Heb jij dit cruciale moment in je leven ook beleefd en wil je vertellen wat je ermee hebt gedaan? Ik lees graag over jouw omslagpunt en geef je met veel plezier een reactie!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog
Skip to content