Test je Lichtkracht

4 november 2013 Blogs
Een goede start om je wensen waar te maken

Januari is de maand van goede voornemens en grote plannen. Hoeveel lichtkracht heb je bij je om je dromen te realiseren? Hoe meer Lichtkracht je hebt, hoe makkelijker je ze manifesteert. Heb je weinig Lichtkracht omdat je met een ‘achterstand’ begint, hoeft dat nog niet te betekenen dat je dan je doelen niet haalt. Maar je moet wel even extra maatregelen nemen en wat tussenstappen inplannen.

Heb jij ook de wens om op persoonlijk- en spiritueel gebied te groeien? Focus je dan volledig op je doelen, want alleen een intentie neerzetten is pas het begin.  Dit is een perfect moment om te herdefiniëren wat je kunt en je standaard op te krikken!Om jezelf op een hoger level van functioneren te brengen, waardoor je goede voornemens ook echt realiteit worden, is het ook belangrijk dat je erkent waar je vorig jaar stond en waar je vandaan komt, energetisch gezien. Weet wat je startpunt is, kun je daar rekening mee houden. Hoeveel licht heb je bij je om in te zetten bij het realiseren van je dromen?

Want licht is puur potentieel, energie, aandacht en creatiekracht. Precies al die dingen die je nodig hebt om je dromen waar te maken en niet voortijdig op te geven. Om te slagen raad ik je aan om een inschatting te maken of je voldoende Lichtkracht tot je beschikking hebt, zodat je die helemaal inzet om aan je droom te bouwen. Als je nog een beetje Lichtkracht tekort hebt, weet je dat je eerst daar moet werken aan je basis, voordat je je droom ook kunt onderhouden en verder ontwikkelen.

Benieuwd naar hoeveel Lichtkracht jij bij je draagt? Dit is een ideaal moment voor een Lichtkracht-check!

Ik heb een test voor je ontwikkeld om snel inzicht te krijgen in hoeveel Lichtkracht jij tot je beschikking hebt. De test bestaat uit tien vragen die jij honoreert met een getal tussen de 1 en 10. Hoe meer het klopt, hoe hoger het cijfer is dat je geeft. Als je alle tien vragen hebt beantwoord, tel je de getallen bij elkaar op en plaats je een komma in het midden.

  1. Hoeveel zin heb je in je dag als je wakker wordt?
  2. Heb je voldoende energie gedurende de dag?
  3. Ben je gezond?
  4. Heb je vertrouwen in je toekomst?
  5. Kun je goed luisteren naar je innerlijke stem?
  6. Neem je voldoende rust en ontspanning?
  7. Luister je naar je intuïtie?
  8. Ben je tevreden met (het werk) wat  je doet?
  9. Zorg je goed voor jezelf?
  10. Ben je in het reine met je verleden?

 

Heb je je antwoorden becijferd? Hoe is het eindgetal? Dit is grofweg  het getal dat je zelf geeft aan de mate waarin je je Lichtkracht tot je beschikking hebt. Je moet minstens een 8.5 hebben om volledig in je kracht te staan en iets nieuws in je leven te manifesteren. Dat komt omdat iets nieuws opbouwen vanuit een idee in het begin makkelijk gaat, maar later merk je dat het veel aandacht, energie, focus, doorzettingsvermogen, liefde en onderhoud nodig blijft hebben van jou.

Als je score lager uitvalt dan een 8.5 is het belangrijk eerst je Lichtkracht te vergroten. vergroten. Ook wanneer je op elke vraag een 7 of hoger scoort, maar bij één vraag veel lager uitkomt. Je succes hangt af van het totaalplaatje. Zelfs als er maar één schakel zwakker is, beïnvloedt dat het eindresultaat negatief. Dat wil je natuurlijk niet, maar in de praktijk blijkt keer op keer dat als je onvoldoende (licht)kracht hebt om te gebruiken, het resultaat veel minder goed uitpakt dan je hoopt. Een goede inschatting maken – en deze test helpt je daarbij – zorgt ervoor dat je jezelf extra goed ondersteunt op je zwakkere plekken. Dat kan zijn door extra coaching te nemen zodat je er niet alleen voor staat. Je kunt ook denken aan het versterken van je geloof in je zelf en je zelfvertrouwen. Je kunt werken aan het verlichten van je ballast door oude dingen los te maken. En dan kun je alsnog gaan voor dat hogere doel!

Dus test je Lichtkracht en wordt je bewust van waar je nu staat. Blijf werken aan je droom en doe alles om het te bereiken. Misschien moet je wat extra stapjes inbouwen, of wat extra aandacht geven aan wat je belemmert. Dat is niet erg, dat is wat een goede voorbereiding je geeft.

Ik wens je veel Lichtkracht!

Fanny

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.