Soultrip to Avalon

Deze reis is voor mensen die een grote doorbraak willen maken.

Werk vanuit je eigen levensthema’s aan:

Reclaimen van je kracht, radicale zelfzorg, je plek innemen en je niet langer laten tegenhouden door angst. Kom tot de kern van wat je persoonlijke kracht is.

 Ga mee op Soultrip to Avalon van 10 t/m 12 mei 2024.  VOL
Schrijf je snel met earlybirdkorting in voor de reis van 16 t/m 18 mei 2025.

– Of vraag de brochure aan voor de exclusieve Sacred Self Mastery Soultrip voor ondernemers met een ontwikkelingsvraag – 20 t/m 22 sept 2024.

Ook al reizen we met een groep, je bent uitgenodigd om vanuit je innerlijke afstemming helemaal in je eigen licht en kracht te gaan staan.
Voor jezelf zorgen en niet voor anderen.
Letterlijk opstaan om in het moment te doen wat er voor jou nodig is. In het vertrouwen dat dit niet alleen jouw hoogste zelf dient, maar ook de groep.

Wees die voorloopster maar die je werkelijk bent! Drum, dans, zing, klank…de sluiers zijn zo dun in Avalon, dat je ze zo kunt oplichten om jouw unieke zelf expressie te geven. En wij ondersteunen je daarin, juichen je toe, nodigen je uit.

Het ‘oude’ priesteressenschap met alle aanpassingen en zelfopofferingen is allang voorbij, Avaloniër. Activeer je hoogste licht en potentieel maar, want daar gaan we voor! We reiken je deze bedding en belichaming aan, door je vanuit de groepsruimte mee te nemen naar alle krachtplaatsen en als gatekeepers aanwezig te zijn.

Als Space Holder en gatekeeper co-creëer ik met jou als deelnemer het veld. Daarin werken we met multidimensionaal (5D+) bewustzijn, klanken, werken met draken en coaching. Je gaat mee omdat je voelt dat het tijd is dor te breken naar het volgende niveau waarin je nóg krachtiger je eigen plek inneemt. Je wil je hogere licht belichamen, nu!

Groepsreis Avalon

16 t/m 18 mei 2025 fasciliteer ik weer een spirituele groepsreis naar Avalon (Glastonbury, Engeland).

Het houdt in dat we met een geweldige groep naar Avalon gaan en we daar alle krachtplaatsen bezoeken, zoals o.a. the Chalice Well, the Tor, Wearyall Hill, en de the White Spring Temple.

Onze bijeenkomsten worden gehouden op een schitterende plek in hartje Avalon, in het Goddess House. Vandaar vertrekken we iedere dag om in afstemming te doen wat ons wordt ingegeven: healing, klanken, drummen, (her)bronnen, afstemmen, reizen, passende rituelen, mediteren, klanken en werken met de sterke energieën daar die ons ondersteunen in onze transformatie en belichaming van het nieuwe.

Ceremonie bij de Tor
Ceremonie bij de Chalice Well
Soultrip mei 2023

Data & Kosten

Data: Vrijdag 16 t/m 18 mei 2025.

Investering: Tot 31 aug 2024 earlybirdprijs €750. Daarna €900.

Zelf verzorgen: overtocht, overnachting en eten (ongeveer €700).

Let’s go! Jouw oneindige potentieel wacht op je!

Voorproefje?

Verbinding en veel lol

Good to know:

Wat je krijgt

Soultrip to Avalon 16-18 mei 2025

750
excl. BTW
  • Zelf verzorgen: overtocht, overnachtingen en eten.

Aanmelden gaat zo:

De roep van Avalon

Hoor ik

vanuit een zachte ruis

voel ik haar ingezette dageraad

zwelt aan als een warme straal

onderscheid ik dan haar zoete, volle stem

integer en toch vurig

“Het is persoonlijk”, geeft zij aan,

“Voor jou, voor hen;

voor alles wat gedeeld mag worden,

wat liefdevol gezien mag worden, aangeraakt, geheeld.”

Dan lachend en luchtig
vraagt zij mij

de heelheid te zien

de heelheid te zijn.

“Het Is Tijd.”

Door Rachel Erwteman
Levenszoet – Poetry by Rachel 

Wat deelnemers over de Soultrip zeggen:

Ik vertrok met spanning op reis. In een warme, liefdevolle, veilige setting liet ik mijn hart volledig openen en kon ik zakken en genieten van de magie van Avalon. Helemaal zijn!

Tine

Wat een magische reis. Meike en Fanny, ik had door niemand anders geleid willen worden door Glastonbury. Door prachtige poorten daalde ik af naar diepere lagen in mezelf, gesteund door deze twee godinnen en het land van Avalon. Een zorgvuldig samengestelde groep en (innerlijke) reis. Ik raad iedereen aan dit land en zichzelf te ontdekken met een Soultrip to Avalon!

Kim

Een heerlijke magische reis, vol liefdevolle energie, ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontmoeten. Alles mag en kan ontstaan in het moment, transformatie gaat supersnel. Ik heb zelf een prachtige en verrassende transformatie doorgemaakt, anderen zien transformeren en transformaties mogen ondersteunen.

Sonja

Het openhartige kennismakingsgesprek heeft mij in mijn ‘essentie’ teruggebracht. Mijn zelf-bewustheid met de subtiele spot-on feedback van Fanny deed mij mijn conditionering afgooien en zakte ik in mijn essentie. Fanny bekrachtigde dit met het woord ‘potentieel’. Dit kwam zo binnen bij mij dat ik ineens helder zag wat deze Soultrip to Avalon mij komt brengen. Ik ben zolang afgesneden geweest van mijn potentieel en mag nu leren hieraan uiting te geven.

Stefanie

Een magische reis! Diepzielduiken en verbinding met het hart van de aarde. De reis houdt niet op en is een nieuw begin met het leven vanuit je hart.

Anne

Het bezoeken van magische plekken met daarbij het doen van rituelen, je lichaam en geest te mogen volgen in wat er mag ontstaan is pure magie, ik kon de eerste dagen alleen maar overvloed voelen. En wat er in en rond de Tor mag gebeuren zijn cadeautjes voor de ziel. Elk dagdeel was een upgrade van het dagdeel ervoor, ik ben als een rijk persoon weer terug thuisgekomen, alles is magie bij deze Soultrip naar Avalon. Bedankt Fanny en Kim voor deze super ervaring, ik kom zeker nog eens terug!

Marie- Christine

Fanny en haar medebegeleiders hebben door hun jarenlange ervaring een rugzak met tools die zij hierop kunnen inzetten zodat mijn potentieel geactiveerd kan worden. En ik vervolgens dit zelf weer verder de wereld in kan gaan brengen. Dit is een benaderingswijze waarbij ik de regie bij mijzelf houd en het “beste uit mij gehaald zal worden. Dit is toch anders dan bij gangbare workshops waarbij de workshopleider bepaalt wat gedaan wordt en de deelnemer daarin volgt. Ik weet in ieder geval dat de benaderingswijze bij mij aansluit.

Eef

Artikel in Paravisie Magazine, april 2019

Of luister op Spotify of Itunes naar de creatiekracht podcast van Kim Vermeer, aflevering 0.48, 0.51 en 0.54.

Luister deze vodcasts over de Soultrip

Aanmelden

Soultrip to Avalon 16-18 mei 2025

750
excl. BTW
  • Zelf verzorgen: overtocht, overnachten en eten.