Heb je altijd al een tijd willen doorbrengen in het mythische land van Avalon, omringd door een groep die net als jij hun licht willen versterken? Kom dan met ons mee op Soultrip to Avalon van vrijdag 22 oktober t/m zondag 24 oktober. Deze reis is magisch voor je als:

  • Je jouw Licht wilt delen als lichtwerker, in welke vorm je dat dan ook doet. Je wens is nu je kwaliteiten te delen en deze te versterken met Avalonmagie.
  • Je graag een hoogfrequente energetische download ontvangt vanuit het Avalonveld van de Divine Feminine Presence.
  • Je oude wijsheid uit Avalon wilt integreren in jezelf omdat je er als multi-dimentionaal mens een connectie mee hebt.
  • En meer…

 

Soultrip to Avalon - Avalonreis, door Fanny van der Horst en Meike Klomp

Waarom meegaan?

In deze tijd komen er veel hogere frequenties naar de aarde die het je makkelijker maken om snel door processen heen te gaan en tot de kern te komen van wat je hier te doen hebt. Wij willen je sterken op die weg en je in het Avalonland helemaal laten opladen met je Lichtkracht en je hoogste potentieel. Door tijd door te brengen met een groep gelijkgestemden (m/v) en je te verbinden met alle prachtige energie lagen die we je laten voelen, zullen er oude stukken van je wegvallen die je niet meer hoeft te doen. Er treedt een versnelling op van wat er nodig is om vrijuit te staan in je hoogste licht en dat te leven, vanuit je hart en je connectie met boven en beneden.

Wat kun je verwachten?

Als energiewerkers weten we hoe belangrijk het is om intuïtief te handelen en de groepsziel te begeleiden zoals het zich op het moment zelf laat zien. Alles is mogelijk. We beginnen elke dag met een afstemming, we gaan onze kristallen opladen, we gaan aardeblessings doen, onze stemmen laten klinken, we maken krachtgrids, we drummen, we doen rituelen en we maken een gezamenlijke priesteressenmaaltijd ter afsluiting.
We gaan zeker een bezoek brengen aan alle magische krachtplaatsen, zoals de Tor, de Chalice Well gardens en de rode en de witte bron. We hebben de White Well Temple speciaal voor onze groep afgehuurd. In deze tempel zullen we bij kaarslicht een magische, krachtige healing laten ontstaan.

Ik ga mee naar Avalon

 

Deze retraite is perfect voor jou als:

  • Je wilt vieren en delen wie en wat je bent. Je durft te gaan staan voor je kwaliteiten en deze versterkt met de Avalonmagie.
  • Je graag een hoogfrequente energetische download ontvangt vanuit de Avalonenergie die groeit op aarde, via de Divine Male/ Feminine energie en door de ontwikkeling van 3D naar 5D bewustzijn.
  • Je deze Avalonblessings wilt integreren in je Lichtwerk.

De workshops en het samenzijn wordt begeleid door Avalonvrouwen, healers en energetisch therapeuten Meike Klomp en Fanny van der Horst.

Data en kosten

Data:

Vrijdag 22 oktober 15:00 uur t/m zondag 24 oktober 17:00 uur

€333 inclusief btw (€ 57,79).

De kosten die er verder bij komen gelden de reis. Of je de boot kiest, de trein of het vliegtuig maakt de prijs. Verder zijn er nog de kosten voor overnachting en eten. In de hostels (we hebben er twee) kun je zelf koken en vaak is ontbijt inbegrepen. Uit eten gaan, doet de prijs weer toenemen. Het varieert dus naar je eigen wensen en portemonnaie.

  • Je krijgt van ons na inschrijving een lijst met tips over reizen & overnachten.
  • We voegen je indien gewenst toe aan de appgroep, waar je onderling reisspraken kunt maken.

Boeken?

Het bedrag is voor alle workshops, exclusief reis, overnachtingen, bezoekjes aan the chalice Well en The Abbey (in totaal ongeveer 15 pond). Er is plek voor 10 deelnemers (m/v). Nadat je hebt geboekt bij ons ontvang je direct een factuur en bevestiging plus een lijst met tips voor reis en verblijf.

 

Moet je ingeënt zijn of niet?

Het is volledig aan jezelf om te voelen en te kiezen. Wij staan daar neutraal in. Wel of niet gevaccineerd zijn, heeft wel een gevolg voor het reizen. Je zou net voor we gaan, een test moeten doen om Engeland in te komen. Het risico dat je een positieve testuitslag ontvangt, is klein, maar is aanwezig. Wij kunnen als dat gebeurt, helaas geen geld teruggeven. Je hebt immers een plek gereserveerd en die hebben we voor je bezet gehouden. Op het allerlaatste moment niet mee kunnen, is dan heel spijtig, maar hoort bij het gevolg van niet prikken. Weet je zeker dat je in oktober mee wilt, geprikt of niet, dan ben je van harte welkom! Claim je plek en zet er licht op, zodat alles volgens het hoogste licht gaat. lees ook dit over met je hoogste licht werken.

Ga je mee? Meld je aan via deze link :

Ik ga mee naar Avalon

Wil je eerst nog met ons en de groep kennismaken?

Leuk je eerder al te zien!
We organiseren altijd een ontmoetingsmiddag waarin we verhalen uitwisselen en diep in de Avalonenergie duiken. Deze bijeenkomst zal begin oktober plaatsvinden.

En verder…

Delen Meike en ik alles waar ons Avalonhart sneller van klopt op onze YouTubekanalen en de FB-pagina Soultrip to Avalon.

>> For English readers: Go to this page.

Spread the love!