Soeverein zijn

Creëer wat klopt bij je hoogste goed in plaats van beperkingen te ervaren die van buitenaf worden opgelegd.

Wat een aparte tijden zijn dit hè, met enerzijds een verruiming van wat er mag en kan, maar anderzijds nog steeds de restricties door C-gate.
Ik vind het altijd lastig om de wet voorgeschreven te krijgen. Vooral omdat het echt door alle kieren en gaten gekropen komt: via school, via je werk, overal.
Natuurlijk snap ik dat we logisch na moeten denken en niet onbezonnen moeten zijn, maar te krampachtig doen, is al he-le-maal niet goed voor je gezondheid. Toen ik via mijn praktijk een mailing voorbij zag komen over papieren handdoekjes met een serie gedragsvoorschriften dacht ik: zelfs daar laat iedereen zich meeslepen!

Nou is een vleugje ergernis hier en daar niet zo erg, maar als alerte lichtwerker nam ik dat natuurlijk wel even onder de loep. Want hoe diende mijn ergernis iets of iemand? Ik kon mijn energie beter anders gebruiken. Je hebt je vast ook ergers aan geërgerd de laaste tijd. Daarom…we weten beter! En we kunnen beter. Constructiever, verbindender, creatiever.

 

Souverein zijn is bewust kiezen en creëren

Het gaat er nou juist om ZELF een nieuwe realiteit te creëren en je dus niet te richten op wat je niet wilt. Als er iets is wat je innerlijke creatrix, je soevereine zelf laat opstaan, dan is het wel deze tijd! Het maakt niet uit hoeveel restricties er zijn, hoeveel tegenwerking, hoeveel schijnbare on-mogelijkheden.

Je kunt kiezen voor een andere werkelijkheid en deze in jezelf realiseren.
Je hebt een vrije wil om op elk niveau (in elke dimensie) te creëren wat je hoogste goed (en dat van anderen) dient.

In de hogere dimensies waar we contact mee hebben, zijn er altijd onnoemelijk veel mogelijkheden. Je richten op dat hogere licht is kiezen voor een subtielere werkelijkheid. Want in deze realiteit kies je er misschien voor om, bijvoorbeeld, thuis te werken. Maar in de hogere frequenties zijn er wezensdelen van jou aanwezig die met alles en iedereen verbonden zijn. In die frequenties kun je vrij creëren!

 

Misschien kies je er wel voor om nieuwe kwaliteiten in jezelf aan te spreken, je potentieel aan te boren en andere taken binnen je werk te creëren.
Of als je niet persé iets nieuws wil creëren binnen je werk, voel je misschien de roep om licht, vertrouwen en liefde uit te stralen. Er zijn vele lichtwerkers die nu hun soevereiniteit pakken en alleen of samen heel bewust licht brengen, omdat dat juist nu zo belangrijk is. Welke werkelijkheid creëer je? Of anders gezegd: welke tijdslijn bewandel je?

Voor wie een bepaalde weg loopt, is die werkelijkheid waar. Als je vreest voor 5G of bang bent voor een Coronabesmetting, is dat waar. Als je een andere weg kiest, van het licht bewaren en niet tegen-iets-zijn, is dat ook waar.
Wat wil je creëren?

 

Geef het een vorm: het hogere licht verankeren

Wat helpt is om dat wat je wilt in een vorm te creëren. Je kunt bijvoorbeeld als soeverein wezen:

Je mooiste werkelijkheid opschrijven in een verklaring
Een soulboard, schilderij of tekening maken die de elementen die je wenst, in beeld brengen.
Een kristalgrid maken voor het hoogste welzijn van jezelf en allen.

 

Ik heb dat gedaan met het grid van witte jadedraken en kristallen.
De intentie die ik had was en is: Ik wil een grid maken voor verstilling, verlichting (van pijn) en verruiming van bewustzijn.

Hoe geef je je creatie een krachtige intentie mee?

 

Iets maken zonder er jouw Lichtkracht aan toe te voegen, heeft geen nut. Het heeft dan geen kracht en is niet opgeladen.  Je creatie krijgt pas werking als je het  jouw zegeningen meegeeft. Spreek je intenties uit en geef je creatie een verklaring mee dat je het bewust hebt gecocreëerd met het licht en de hogere dimensies. Dat kan zo:

 

Stem je af op je Hogere Zelf.
– Open je hart en maak je intenties duidelijk.
– Spreek vanuit je toekomstige zelf, alsof het al gecreëerd is.
– Geloof dat het werkt, heb vertrouwen in je eigen creatiekracht.
– Gebruik je handen om symbolen te maken of spreek lichttaal.
– Sluit af met een bevestiging: ‘Zo is het en zo zal het zijn’, bijvoorbeeld.

 

En zo creëer je vanuit licht, waarmee je de daarmee de 3D realiteit overschrijft. Er is meer…
Ik wens je al jouw Lichtkracht en schitterende, liefdevolle creaties toe!

Fanny

 

 

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog