Shop hier je nieuwste .....

Daarom is je zielsmissie mogelijk en zijn je mogelijkheden onbeperkt

Kies een categorie

Kristallen Draken

Kristallen Schedels

Eenhoorn / Paard

High vibe kristallen schedels activeren je Lichtkracht

Ze assisteren je bij je lichtwerk, bedden je in het kristallijne veld en maken je bewust(er) van je Hogere Zelven. Werken met kristallen schedels is een vorm van lichtwerk die je helpt je potentieel te belichamen, nieuwe lichtcodes te integreren en op jouw manier bij te dragen aan de ascensie. Als je hoeder bent van een kristallen schedel, helpt deze je te verbinden met je goddelijke blauwdruk, de hogere lichtvelden en je helpers in de hogere frequenties.

Elk kristallen schedel die ik doorgeef, heb ik een hoge lichtfrequentie meegegeven

Dat gaat via intenties, commands en decrees, lichtzegels en lichttaal. Vaak komt er een specifieke codering mee voor de nieuwe hoeder van de skull. Deze gaat over Goddelijke creatie en manifestatie waarin je je potentieel aan Lichtkracht, soevereiniteit en meesterschap inzet voor jezelf, je lichtwerk en de ascensie.

Service

Persoonlijk advies en follow-up
Keuzehulp
Bonus: Begeleidende afstemmingsmeditatie op je kristallen schedel
Besloten Facebookgroep
E-course werken met kristallen schedels

Keuzehulp Kristallen Schedels

Wat mijn klanten zeggen:

''Onlangs kwam er een drakenbloed/jaspis draak bij mij van Fanny. Ik zag en voelde nooit eerder zo’n krachtige draak, wat een ‘ persoonlijkheid. En hij is prachtig erbij. En er komt er nog eentje. Love at first sight hier. Een prachige roomwitte jade draak. Ze is zo puur en zuiver en zacht. De drakenskulls van Fanny zijn allen stuk voor stuk juweeltjes en krachtig. Ik ben kieskeurig en weet en voel dat ik bij haar goed zit.''

”Dank aan jou, Fanny en je oprechte intentie een ieder in zijn of haar kracht te zetten met je skulls, inzicht, ervaring, liefde, heerlijke directheid en humor, fijne mails, gesprekjes etc etc!”

”Ik was op zoek naar een grote draak en bij Fanny kwam ik mijn droomdraak tegen. Liefde op het eerste gezicht! De skulls bij Fanny hebben een hoge lichtkracht en mijn ervaring is dat het juist die hoge frequenties zijn die ze onderscheiden van veel andere skulls. En Fanny werkt heel afgestemd en integer en je kunt altijd met je vragen bij haar terecht. Heel vaak kom ik toch weer bij Fanny terecht. Aanrader!”

“Ik ben nog steeds heel blij met mijn starrie. Ze helpt me bij het sjamanistisch reizen. Ben heel blij met mijn nieuwe gidsje. Ben ook blij dat jij het proces zo mee volgt naar waar je skulls gaan. Voelt goed. Dankjewel!”

Alle kristallen schedels die via mij worden doorgegeven: