0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Rollen in lichtwerk

Lieve Lichtbrenger,

Hoe gaat het met je? Ik hoop goed. 
Zullen we het eens hebben over jouw Lichtkracht? 

We komen allemaal hier met een speciaal licht, onze Lichtkracht.
Maar wat is dat licht? 
Waar bestaat het uit? 
Wat is er uniek aan? 
Wat draagt het bij aan de ascensie en het mooier maken van deze wereld? 
Waar komt het vandaan?
Hoe kun je het sterker maken?
En als het weggestopt is, hoe kom je er dan weer bij?

Als gatekeeper, lightgrounder en spaceholder, zijn dit de levensvragen die me bezighouden.
Ik noem je direct drie aspecten van mijn Lichtkracht, die me helpen mijn Lichtwerk te doen.
Misschien herken je je zelf erin! Als je mijn nieuwsbrief leest, bestaat jouw Lichtkracht waarschijnlijk ook uit een of meerdere van deze aspecten. Ik licht ze kort toe:

Een gatekeper is iemand die niet persé de poort bewaakt, maar iemand die nieuwe frequentievelden voelbaar maakt voor anderen. Een cliënt bijvoorbeeld kan ik een sessie ineens ervaren dat er een upgrade is, werkelijk een deur die opengaat naar een andere wereld.

Een lightgrounder is iemand die ziet wanneer hoger frequent licht verankerd mag worden in de 3D en die praktische vormen aanreikt waarmee dat kan. Neem mijn blog over de Magical Key Tree? Dat is licht verankeren in het bewustzijn. Het lijkt heel veel op magisch werk. 

Een spaceholder is iemand die een energetische ruimte vasthoudt, zodat de mensen die daarbinnen aanwezig zijn, zich veilig voelen en de frequenties hoog blijven. Het is het creëren van een Heilige Ruimte waar mensen op een makkelijke manier hun Hogere Zelf ervaren.

Is het herkenbaar?


Ik denk dat een onderdeel van het werk dat je doet, in de voorbereiding ook is dat je weet wat je in je draagt. Ik zie zoveel lichtwerkers stranden in onzekerheid over hun kunnen. Bang om niet goed genoeg te zijn, omdat ze zichzelf vergelijken met mensen die ‘verder ‘zijn.

Vorige week nog, vroeg een cliënt me naar een praktisch aspect van het beginnen van een eigen praktijk: Wat vraag je als betaling voor je consulten en wat ik dan in het begin vroeg. Ik moest diep nadenken, want dat was nog in het guldentijdperk. Waarop zij het gevoel kreeg dat ze eigenlijk nog niet kon beginnen, omdat ze in vergelijking met mij nog weinig ervaring heeft. Maar zo zie ik dat dus niet!

Ik heb mijn licht om hier te brengen en zij het hare. Haar Lichtkracht is uniek en nodig: een zegen voor ons allen als ze het gaat verspreiden…

Mijn punt is dat WETEN wat je Lichtkracht is en wat het brengt, alle verschil maakt in het ook echt neerzetten en uitdragen, of niet. Als alle lichtwerkers die dromen van een praktijk, maar blijven hangen dromen erover, ècht zouden weten wat hun Lichtkracht is, dan zou er veel meer licht zijn, vrij uitgestrooid en door veel meer mensen ontvangen.

Ik was in een van mijn cursussen cursus getuige van een aantal Lichtkrachtontdekkingen en die zullen resulteren in:


~ iemand die werkt met verwondering en de kracht van woorden.
~ een ander koopt een pipowagen om haar magie te verspreiden.
~ een derde gaat medicijnwielwerk doen in de natuur. 

De twijfel over het hoe valt weg, omdat het waarom zo helder is. 

Als gatekeeper is het voor mij een heerlijke taak om aan jou en andere mensen te laten zien WAT hun Lichtkracht precies is. Dat kan zijn met cliënten of door de E-courses. Het belangrijkste is om je bepaalde woorden of cencepten aan te reiken die een specifieke frequentie in zich dragen, waardoor je herinnerd wordt aan je eigen potentieel.

Als je geraakt wordt en er een stroom op gang komt waardoor je je eigen Lichtkracht beter gaat ervaren en je bewust wordt van wie je bent…dan is het lichtwerk gedaan!
Liefs,

Fanny


Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog