Maandelijkse Lichtkring

Vanuit huis maar toch verbonden met elkaar mediteren

Deze unieke maandelijkse Lichtkring is er voor mensen die:

 • hun eigen Lichtkracht sterker willen maken
 • contact willen voelen met de lichtlagen in de aarde (gronden in licht)
 • de verbinding met andere lichtwerkers willen vergroten
 • hun kristallen willen opladen met hogere trillingsfrequenties

Thuis mee-mediteren met een groep?

Je ontvangt de MP3 via mail. Omdat je je hebt opgegeven, verbind ik jouw energie aan de lichtkring en daarmee stroomt de energie naar jou door.

De Lichtkring vind plaats op:

Lichtkring in energetische verbinding (dus op afstand): zaterdag 15 september 2018 om 19.30

Voor je deelname betaal je slechts €11. Je ontvangt na je betaling een bevestiging via email en alle verdere informatie.

meld je aan

 

Onderwerpen

Er is dus steeds een andere meditatie. Per meditatie nemen we een ander gebied mee, maar de nadruk zal altijd liggen op wat wij nodig hebben en wat er energetisch van ons wordt gevraagd op dat moment. De meditatie wordt daarop afgestemd. Daarnaast richten we ons op het activeren van jouw lichtbronnen in je lichaam en in je energetisch lichaam. Denk daarbij aan de volgende thema’s:

 • Je verbinden met je aardesterchakra en zielsterchakra
 • Het creëren van Heilige ruimte
 • Het neerzetten van een genezend veld
 • Het aanzetten van je lichthanden
 • Het werken met je lichtlichaam (Merkaba)
 • Het activeren van de dolfijn- en walsvisenergie
 • Aansluiten op de kristallijne laag en het lichtwerkersgrid
 • Ankeren in het kristal in het centrum van de aarde
 • Gedragen worden door moeder aarde
 • Het opladen van je kristallen met informatie/ energie

Wat maakt deze Lichtkring uniek?

Maandelijkse meditatie Lichtkring van de Lichtkracht AcademieWe gaan niet ‘uit’ ons lichaam naar hogere sferen, we blijven IN ons lichaam en we activeren die energieën in onszelf. Als er helpers zijn die zich aandienen, zoals draken en elementwezens, dan zijn ze welkom!

Ik richt me heel bewust op de aarde en de lichtlagen daarin, omdat het voor veel lichtwerkers een hele uitdaging is om hier thuis te komen, om letterlijk te aarden! Ik weet dat de traditionele manieren van aarden, zoals gronden met een wortel of andere voorstellingen, vaak niet passen. Gronden in licht voelt veel natuurlijker aan: als thuiskomen.

De Lichtkring is een onderdeel van de Lichtkracht Academie. Deelname is gratis voor deelnemers van de online-training en coachees.

Dit is mijn intentie

Er is geen plaats voor lagere trillingen en negativiteit. Ik zal die energie uit de kring weren door een zuiver en sterk genezend veld neer te zetten. Je hoeft dus geen angst te hebben dat er iets misgaat, ook niet als je vanuit huis meedoet. Ik roep via het uitnodigen van jouw energie in de kring je Hogere Zelf aan, je zielsleiding die weet wat goed is en wat je nodig hebt. Jij kunt je dus richten op het ontvangen van hogere trillingsfrequenties en deze bewust vasthouden in je dagelijks leven.

Voor wie is de Lichtkring?

Ik ga ervan uit dat je in de kring past als je erdoor wordt aangetrokken. Luisteren naar je eigen gevoel is daarin de leidraad. De Lichtkring past bij je:

 • Als je verlangt naar meer licht in je leven en op zoek bent naar de plekken in jezelf waar je dat kunt vinden.
 • Als je je Lichtkracht stabiel en hoog wilt houden in plaats van te merken dat je makkelijk leegloopt zonder te weten hoe je weer ‘op niveau’ komt.
 • Als je behoefte voelt aan verbinding met gelijkgestemden.
 • Als je jezelf Lichtwerker voelt en je je licht wilt inzetten voor het hoogste goed.

Bij twijfel

Je hoeft geen ‘bepaald niveau’ te hebben, want een open hart en bereidheid om het licht toe te laten, zijn belangrijker dan alles al weten. Je kunt zelf nalezen of de onderwerpen die ik hier noem je aanspreken of afstoten. Doe je mee, dan kan het best gebeuren dat ik je iets vertel dat je niet eerder hebt gehoord. Het kan zomaar zijn dat je je dingen gaat herinneren die al aan de rand van je bewustzijn zweven, wachtend op een uitnodiging om zich bekend te maken.

Wat is het effect van deelnemen aan de Lichtkring?

Met elkaar zetten we een krachtig veld neer waar jij onderdeel van uitmaakt. Alle informatie die vrijkomt, alle energetische velden die actief worden, zijn beschikbaar voor je om in je op te nemen.

We richten ons op het licht: Als je meer gegrond bent in licht, stroomt jouw Lichtkracht beter je lichaam in, ben je meer aanwezig, voel je je veiliger en ervaar je verbinding met het grotere lichtveld. Ik denk dat een lichtkring daar de perfecte plek voor is!

Goed om te weten

Je kunt de meditatie/ afstemming zo vaak doen als je wilt met behulp van  de mp3 opname*. (Ik gebruik die woorden door elkaar heen, omdat er elke keer een stuk geleide meditatie zal zijn en jij je afstemt: een co-creatie.)

Omdat tijd en ruimte niet bestaat, kun je ook later ‘inpluggen’, al raad ik je aan dat binnen drie dagen te doen. Uiteraard kun je veel later nog luisteren, alleen is dan de groepsenergie en het veld van dat moment verdwenen. Ook ‘ in je eentje ’ de meditatie doen is waardevol: de energie zal haar werk doen bij je.

Ook als je het niet gewend bent om te mediteren, kun je deelnemen door gewoon te luisteren naar de afstemming. De energie zal gewoon haar werk doen.

De meditatie MP3  is tot 3 dagen na de Lichtkring bestelbaar. Mail even als je een na-bestelling wilt doen.

 

Klik op het plaatje om je aan te melden en te betalen:

Lichtkring op afstand door Fanny van der Horst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag & antwoord:

V: Is de prijs € 11,00 per maand of € 11,00 in totaal voor onbeperkte deelname op afstand via de opname?

A: Het is €11 per keer en je kunt je per keer inschrijven. Zo kun je per Lichtkring invoelen of je wilt deelnemen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com