Lichtkracht online programma

lichtkracht online programma van Fanny van der HorstIn het Lichtkracht online programma* leer je alle basisvaardigheden die nodig zijn om te gronden in licht via je aardesterchakra, te werken met je 12-chakra systeem, je energetische bewustzijn te verruimen en je eigen energie te bewaren in plaats van te bewaken. Voor iedereen die moeite heeft met het luisteren naar je eigen intuïtie, het innemen van je plek en het vormgeven van het leven dat bij je past, geeft deze training (e-course) handvatten om je eigen waarheid en wijsheid op een diep niveau te raadplegen.

 

Het Lichtkracht online programma bestaat uit 9 lessen

 

Les 1

Leer jezelf afstemmen op je aardesterchakra en je Lichtkracht te voelen. Je krijgt inzicht in het verband tussen trillingsfrequenties en het effect ervan op jou.

 • MP3 Lichtkrachtmeditatie 7 minuten – MP3 toelichting – filmpje aardestermeditatie

Les 2

Ervaar hoe je door in contact te zijn met je aardesterchakra diepr kunt doorvoelen wat wel/ niet bij je past en waar je je (teveel)aanpast. Welke patronen en verwachtingen wil je veranderen waardoor je sterker in je Lichtkracht komt te staan?

 • MP3 Aardesterchakra- activatie 20 minuten – schrijfoefening – je Lichtkracht Manifest.

Les 3

Verbind je met je hartchakra en verblijf in de Heilige Ruimte van je hart. Vitaliseer je lichaam en laat je Lichtkracht op een speelse wijze door je heen stromen.

 • MP3 energizer – MP3 geleide hartmeditatie.

Les 4

Onderzoek je energie en de energetische verstoringen die je bij je draagt. Ontdek wat de impact is van de verstoringen die je tegenkomt en herstel wat je nu kunt. Wees baas in eigen energie.

 • MP3 geleide meditatie energetische blokkades onderzoeken – schrijfoefening bij meditatie.

Les 5

Leer de tekenen lezen die je ontvangt en heb aandacht voor wat je je gewaarwordt over je lichaam, je emoties, je gedachten en je energie. Zie verbanden, snap wat het betekent en geef jezelf de erkenning en zelfzorg die je nodig hebt.

 • MP3 toelichting hoe energie werkt.

Les 6

Herstel het contact met je aardesterchakra door blokkades op te heffen. Leer welke blokkades er kunnen zijn en ontdek zelf of jij ze ook hebt. Zorg ervoor dat je je Lichtkracht weer vrij kan doorstromen.

 • MP3 geleide meditatie contact aardesterchakra herstellen.

Les 7

Stem je af op een energetische verstoring en ontdek waarom zede er is en wat deze nodig heeft om van donker weer licht te worden. Volg je intuïtie en zelfgenezend vermogen.

 • Audio energetische verstoringen – tekenoefening

Les 8

Ervaar hoe het is om het middelpunt te zijn van alles, verbonden met kristal in de aarde en de hoogste ster in de kosmos. Weet dat jij deze energieën allemaal ook in je draagt als krachtbron.

 • Video geleide meditatie verbinding aarde & kosmos.

Les 9

Onderzoek waar je je Lichtkracht ongemerkt verliest en dicht die energielekken. Merk hoeveel kracht je meer tot je beschikking krijgt als je er bewuster en zuiverder mee omgaat.

 • MP3 energie en frequenties.

Bonus:

Alle geleide meditaties uit de Lichtkring vanaf december 2017. Deze zijn met één uitzondering opgenomen tijdens de Lichtkring meditatie in de praktijk in een cirkel van deelnemers. Elke meditatie duurt meer dan een half uur en aan het einde zit een stuk klanken. Klanken is het inzetten van stem-, drum- en andere geluiden om de energie in jezelf te ankeren en om vrijgekomen energie te kanaliseren.

* De e-course is een verdieping en aanvulling op mijn boek Sta stevig in je Lichtkracht. Je komt dus niet dezelfde teksten tegen, wel gelijke onderwerpen en meer.

Ja, wil ik meteen!

Je zult door deze lessen meer Lichtkracht en lichtbewustzijn gaan ervaren.

In de lessen kom je deze 6 ingangen tegen om je licht te vergroten en je donker te verkleinen:

 • Verbinden met hogere zelf: verruiming van bewustzijn herstel innerlijk kompas.
 • Meditaties voor innerlijke rust en verbinding met je kern.
 • Activaties om jezelf op te laden en hoger frequente energie je lichaam op te nemen.
 • Onderzoek om blokkades te transformeren naar kracht. Lichtkracht terugnemen. Soulretrieval.
 • Informatie ophalen uit andere dimensies. Contact herstellen met helpers.
 • Je lichtkracht integreren in je dagelijkse leven. Wat heb je opgehaald? Wat is er veranderd? Hoe ga je het inzetten?

Als je met deze thema’s aan de slag wilt gaan, biedt deze training je houvast en handvatten. Ik plaats hier binnenkort een video waarin ik meer vertel over het Lichtkracht Online programma. Voor nu helpt deze video je al om kennis nader te maken met mij en de wijze waarop ik het versterken van je Lichtkracht zie. Kijk ook even naar het combinatiepakket van al mijn trainingen samen!

Training bestellen of Combipakket!

Wil je een mooi overzicht van alle lessen om te bewaren? Dan kun je dat hier downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com