Kristallen schedels en draken als helper & healer

 

Dat ‘gewone’ kristallen Lichtkracht hebben zal je niets verbazen. Kristallen schedels (skulls) en drakenschedels hebben naast Lichtkracht ook nog een hoop extra’s. Ze hebben een spirit of karakter met een speciale taak en speciale eigenschappen om hun hoeder bij te staan in Lichtwerk.

Sommigen zijn verbonden met drakenenergie, anderen met een andere energie of een element. Er zijn skulls die een planetaireconnectie htebben, anderen verbinden je met multidimensionale velden en lichtgrids in de aarde. Een skull is een hologram van een veel grotere energie.

Het is mijn wens dat als je een skull uitzoekt, deze je helpt je te verbinden met je goddelijke blauwdruk. Elke skull die ik doorgeef, heb ik een hoge lichtfrequentie meegegeven en de intentie dat de kristallen schedel er voor je zal zijn als helper om je je potentieel te herinneren en volledig terug in je lichtkracht te komen!

 

naar de kristalshop!

De skulls in mijn shop:

~ Zijn handmatig en met liefde door mij uitgezocht.

~ De skulls zijn allemaal ‘light-encoded’: ze krijgen een krachtige lichtcodering van mij die maakt dat ze hoge lichtfrequenties in zich verankert hebben. Het is de bedoeling dat jij daar de jouwe aan toevoegt en zelf op het voor jouw hoogst haalbare lichtniveau met de skull verder gaat werken <3

~ Omdat de skulls verbonden zijn met hogere lichtfrequenties, hoef je ze niet te activeren of te openen.

~ Komen van carvers die de beste kwaliteit kristal inkopen en de skulls met liefde carven.

~ Bij veel draken of kristallen schedels heb ik al een eerste afstemming gedaan, waardoor ik je naast een algemene omschrijving ook heel specifiek kan aangeven wat een skull voor een eigen kracht en kwaliteiten heeft.

 

Extra:

 

~ Alle bestellingen boven de €150 worden gratis verzonden.

~ Wil je bij je aankoop ook een afstemmingsmeditatie ontvangen? Mail me even en je krijgt die er gratis bij!

~ Zoek je iets specifieks? Vraag het me en ik ga voor je op zoek.

~Bij vragen over hoe je je afstemt op kristallen schedels en Lichtwerk met hen doet, verwijs ik je naar de training.

~ Laat je inspireren door de video’s op mijn Youtubekanaal geplaats.

 

* Een impressie van skulls, draken en kristallen die eerder in de shop stonden.

 

 

 

 

 

One comment

  1. arvdw schreef:

    Hoi Fanny, wil nog even laten weten dat ik hele positieve ervaringen heb met jouw bemiddeling op zoek naar een mooie draak en uiteindelijk werden het een power apatiet skull en een prachtige fluorieten draak. Helemaal kloppend aan alle kanten! Je luistert goed en voelt intuïtief heel goed aan wie bij wie hoort.
    Je wilt graag op de hoogte blijven en ik kan altijd mailen als nodig is. Super dus…. Voor herhaling vatbaar, liefs Adinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com