Kristallen schedels en draken op zoek naar jou

Dat ‘gewone’ kristallen Lichtkracht hebben zal je niets verbazen. Kristallen schedels (skulls) en drakenschedels hebben naast Lichtkracht ook nog een hoop extra’s. Ze hebben een spirit of karakter dat aan hen verbonden is, een speciale taak en speciale eigenschappen om hun hoeder bij te staan in Lichtwerk. Sommigen zijn verbonden met drakenenergie, anderen met een andere energie of een element. Er zijn skulls die een alienconnectie hebben, anderen verbinden je met diepere bewustzijnslagen in de aarde. Een skull is een hologram van een veel grotere energie. Het is dus maar net welke skull jou roept! Voor elke uitdaging of persoonlijke groei een skull, zeg ik wel eens. Vandaar dat het niet vreemd is dat als je er één hebt, er snel meerdere volgen.

Meteen naar de shop!

Bemiddelaar

Bij mij kwamen ze stormenderwijze binnen. Ik begon met één kristallen schedel en al direct kreeg ik de taak om ook skulls door te geven. (Het volledige verhaal vertel ik in de online-training over werken met skulls & drakenenergie). Mijn taak is om als een bemiddelaar skulls en wenshoeders bij elkaar te brengen. In afstemming doe ik dat, geleid door de energie van ofwel de skull, of het Hogere Zelf van de nieuwe hoeder of door beiden.

Ik heb altijd een aantal logéskulls. Ze staan in kringen in mijn kast of op de salontafel. Ik werk met ze (of eigenlijk zij met mij) en ze worden energetisch opgeladen door mijn Lichtwerk of de andere skulls. Zo leer ik ze ook ‘kennen’. De ene skull is heel duidelijk de andere niet.

Ik ben geen grote winkel of handelaar. Meestal gaat de uitwisseling heel organisch. Of ik plaats een foto op social media en de nieuwe hoeder meldt zich zo. Of een wenshoeder vraagt mij naar welke skulls ik heb. Een derde mogelijkheid is dat ik op zoek ga,  de skull bestel en dan weer aan jou overdraag. Ik heb inmiddels fijne plekken waar ik de de skulls vind.

Omdat al die uitwisselingen heel veel tijd kosten, heb ik ervoor gekozen om een aantal skulls hier in de shop te zetten en het koopproces zo te vergemakkelijken. Sommige mensen kunnen prima intunen en via een foto beslissen of een skull bij hen past. Ik heb in elk geval een poosje met liefde voor ze gezorgd en ik wil graag dat ze perfect terecht komen. Alleen kopen als je direct verliefd wordt of een ander heftige emotie gewaarwordt!

Voor allerlei vragen over hoe je skulls oplaadt (voor  zover nodig), hoe je afstemt en Lichtwerk met hen doet, verwijs ik je naar de training. Daar staan ontzettend veel in en ik blijf de inhoud aanvullen.
Ik heb ook een aantal filmpjes op mijn Youtubekanaal geplaats, dus neem daar ook een kijkje! Bijvoorbeeld bij deze, waarin ik nieuwe binnenkomers laat zien.

Word je al geroepen? Doen!

Wat mij betreft is er geen restrictie. Wil je met skulls werken en wordt je geroepen? Doen! Ik denk niet dat je eerst allerlei andere trainingen moet hebben gevolgd. Je kunt altijd nog een basistraining volgen over werken met kristallen (kan ook bij mij), of alles via je intuïtie doen. De tijd is nu zo anders dan bijvoorbeeld 10 jaar geleden. Er is geen vast pad. Er zijn geen regels of voorschriften meer. Je mag naar je Hogere Zelf luisteren en je laten leiden. Ik wens je veel moois op je pad, mogelijk met skulls. Maar dat komt omdat zij mijn grote liefde zijn…

Liefs, Fanny

Hop naar de shop!

Een impressie van skulls, draken en kristallen die in de loop der tijd voorbijkwamen (klik erop om ze groter te zien):

 

Naar de shop!

 

Is er iets wat je speciaal wenst? Vraag het me en ik ga voor je op zoek.

One comment

  1. arvdw schreef:

    Hoi Fanny, wil nog even laten weten dat ik hele positieve ervaringen heb met jouw bemiddeling op zoek naar een mooie draak en uiteindelijk werden het een power apatiet skull en een prachtige fluorieten draak. Helemaal kloppend aan alle kanten! Je luistert goed en voelt intuïtief heel goed aan wie bij wie hoort.
    Je wilt graag op de hoogte blijven en ik kan altijd mailen als nodig is. Super dus…. Voor herhaling vatbaar, liefs Adinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com