Kristallen schedels en draken als helper & healer

 

Dat ‘gewone’ kristallen Lichtkracht hebben zal je niets verbazen. Kristallen schedels (skulls) en drakenschedels hebben naast Lichtkracht ook nog een hoop extra’s. Ze hebben een spirit of karakter met een speciale taak en speciale eigenschappen om hun hoeder bij te staan in Lichtwerk. Sommigen zijn verbonden met drakenenergie, anderen met een andere energie of een element. Er zijn skulls die een planetaireconnectie htebben, anderen verbinden je met multidimensionale velden en lichtgrids in de aarde. Een skull is een hologram vol lichtcodes, die bij je is om die je bewust te maken dat je die lichtcodes kunt activeren in jezelf.

 

Kristallen schedels zijn helpers en healers voor degenen die zich via hun hart met het kristallijne veld verbinden. Het maken van deze verbinding is een vorm van lichtwerk die jou als hoeder van een skull in staat stelt om je bewustzijn en potentieel te verruimen, nieuwe lichtcodes te integreren, je Lichtkracht vollediger in te nemen en bij te dragen aan de ascensie, in een vorm die past bij jouw hoogste goed.

 

naar de kristalshop!

Het is mijn wens dat als je een skull uitzoekt, deze je helpt je te verbinden met je goddelijke blauwdruk. Elke skull die ik doorgeef, heb ik een hoge lichtfrequentie meegegeven en de intentie dat de kristallen schedel er voor je zal zijn als helper om je je potentieel te herinneren en volledig terug in je lichtkracht te komen!

 

Wat ik als lichtwerk voor en met de draken en skulls doe, is het kristallijne, diamanten licht verankeren, activeren in het bewustzijn en toegankelijk maken voor degenen die met dit veld verbonden willen zijn. Als gridworker en gatekeeper ben ik verbonden met de hogere aspecten van Gaia en Solaris en in die energetische verbinding, geef ik via bewuste creatie die lichtcodes door via de skulls. Daarmee blijft het gemeenschappelijke veld krachtig en vol licht. Elke kristallen schedel die via mij naar z’n hoeder gaat, is hierop aangesloten. Ook als de skull al bij een nieuwe hoeder is, blijft deze hoeder de lichtcodes ontvangen als dat gewenst is.

 

De skulls uit mijn shop:

~ Zijn handmatig en met liefde door mij uitgezocht.

~ Zijn allemaal ‘light-encoded’: ze krijgen een krachtige lichtcodering van mij die maakt dat ze hoge lichtfrequenties in zich verankert hebben. Het is de bedoeling dat jij daar de jouwe aan toevoegt en zelf op het voor jouw hoogst haalbare lichtniveau met de skull verder gaat werken <3

~ De skulls zijn verbonden met hogere lichtfrequenties. Daardoor hoef je ze niet te activeren of te openen.

~ De skulls komen van carvers die de beste kwaliteit kristal inkopen en de skulls met liefde carven.

~ Bij veel draken of kristallen schedels heb ik al een eerste afstemming gedaan, waardoor ik je naast een algemene omschrijving ook heel specifiek kan aangeven wat een skull voor een eigen kracht en kwaliteiten heeft. Dat lees je bij de omschrijving.

~ Ik pak je bestelling met aandacht en liefde in.

~ Je bestelling wordt zo snel mogelijk naar de post gebracht en maximaal binnen 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd.

~ Je pakje wordt verzekerd verzonden je mag tekenen voor ontvangst. Ook ontvang je automatisch een track & tracecode, zodat je de zending kunt volgen.

 

Extra:

~ Wil je overleggen over wat op dit moment een goede kristallen schedel voor je is? Ik kijk en voel graag met je mee om tot de beste keus te komen!

~ Bij je eerste bestelling van een skull of draak, ontvang je een afstemmingsmeditatie cadeau.

~ Zoek je iets specifieks wat nu niet in de webshop staat? Vraag het me en ik ga voor je op zoek.

~Als je meer wilt leren over hoe je je afstemt op kristallen schedels en Lichtwerk met hen doet, verwijs ik je naar ‘Werken met kristallen schedels’, de training.

~ Laat je inspireren door de video’s op mijn Youtubekanaal over skulls, draken en hoe je met hen kunt lichtwerken.

~ Bestellingen boven de €150 worden gratis verzonden.

 

naar de kristalshop!

 

Inspiratie en intentievideo:

 

Testimonials:

Adinda: “Onlangs kwam er een drakenbloed/jaspis draak bij mij van Fanny. Ik zag en voelde nooit eerder zo’n krachtige draak, wat een ‘ persoonlijkheid.En hij is prachtig erbij. En er komt er nog eentje. Love at first sight hier. Een prachige roomwitte jade draak. Ze is zo puur en zuiver en zacht. De drakenskulls van Fanny zijn allen stuk voor stuk juweeltjes en krachtig. Ik ben kieskeurig en weet en voel dat ik bij haar goed zit”.

 

Gonda:”Ik was op zoek naar een grote draak en bij Fanny kwam ik mijn droomdraak tegen. Liefde op het eerste gezicht! De skulls bij Fanny hebben een hoge lichtkracht en mijn ervaring is dat het juist die hoge frequenties zijn die ze onderscheiden van veel andere skulls. En Fanny werkt heel afgestemd en integer en je kunt altijd met je vragen bij haar terecht. Heel vaak kom ik toch weer bij Fanny terecht. Aanrader!”

 

Anna:”Dank aan Fanny en haar oprechte intentie een ieder in zijn of haar kracht te zetten met haar skulls, inzicht, ervaring, liefde, heerlijke directheid en humor, fijne mails, gesprekjes etc etc!”

 

Cathy:”Ik ben nog steeds heel blij met mijn starrie. Ze helpt me bij het sjamanistisch reizen. Ben heel blij met mijn nieuwe gidsje.
Ben ook blij dat jij het proces zo mee volgt naar waar je skulls gaan. Voelt goed. Dankjewel!”

 

Elena: video kristallen schedels sfeerbeeld

 

 

* Een impressie van skulls, draken en kristallen die eerder in de shop stonden.

 

 

 

 

 

One comment

  1. arvdw schreef:

    Hoi Fanny, wil nog even laten weten dat ik hele positieve ervaringen heb met jouw bemiddeling op zoek naar een mooie draak en uiteindelijk werden het een power apatiet skull en een prachtige fluorieten draak. Helemaal kloppend aan alle kanten! Je luistert goed en voelt intuïtief heel goed aan wie bij wie hoort.
    Je wilt graag op de hoogte blijven en ik kan altijd mailen als nodig is. Super dus…. Voor herhaling vatbaar, liefs Adinda

Comments are closed.