Drakenworkshop

Een 2-daagse workshop in Veghel, waarin we contact maken met de draken, je leert je afstemmen op je eigen lichtkracht en meer.

De draken zijn al heel lang aanwezig op aarde. Ze hebben zich ooit teruggetrokken in andere dimensies, maar nu de mensen hun lichtfrequenties activeren, komen ook de herinneringen en connecties met deze wezens van licht, healing en manifestatie terug.

In deze 2-daagse workshop creëren we samen een:

  • Heilige Ruimte waarbinnen we opnieuw of dieper contact maken met de draken.
  • Als deelnemer maak je je eigen initiatie door en bekrachtig je jouw connectie met de draken.
  • Je leert je afstemmen op je eigen Lichtkracht en je eigen manier om hogere lichtfrequenties (en dus ook drakenkracht) binnen te halen en te ankeren.
  • We onderzoeken hoe jouw connectie met deze wezens is, hoe je die versterkt en hoe je met draken wil werken in de toekomst.
  • Als er blokkades zijn die jouw contact met de draken in de weg staan, kun je deze direct opruimen.

De draken hebben de wens om ons te bekrachtigen op onze weg naar het verinnerlijken van lichtfrequenties in onszelf, zodat we een nieuwe aarde creëren. Ze brengen een heel zacht innerlijk weten en je herinneren dat de connectie er al IS. Werken met draken is jezelf omarmen en beseffen dat je een wezen bent dat op vele frequenties en in vele velden bestaat.

De cursus heeft als belangrijk onderdeel het verzachten in jezelf en de immens grote liefde toelaten die de draken ook voor JOU voelen.

Ze zijn er al en ze staan klaar om je te helpen bij de integratie van jouw mens-zijn en tegelijkertijd (ten alle tijde) direct verbonden te zijn met de multidimensionale velden van de draken en de healing die ze je brengen. Ze zijn meer dan bereid om de stukken in jou die nog in afscheiding geloven, die denken dat je het één worden met drakenenergie niet waard bent of niet kunt…

Ze willen het lichtwezen dat je in essentie bent in jou wakker maken. Ze helpen bij het healen en loslaten van ondermijnende overtuigingen en niet geheelde ervaringen die maken dat je uit contact bent gegaan met dat wezensdeel van jou die draak is, die met draken vliegt en die drakenhealing ontvangt en doorgeeft.

Wanneer:  2 zondagen, 15 maart en 29 maart.

Plaats: Siepies edelstenen en mineralen. Kalverstraat 3 Veghel

Tijd: 13:00 tot 16:00 uur

Kosten: € 133,00 per persoon. Dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Inschrijven: via info@siepies.nl

Workshop 'afstemmen op drakenenergie' zat 1 juni 13.00-16.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com