Afstandshealing

Ook voor afstandshealing kun je bij me terecht. Dat gaat zo in z’n werk: je rekent af hier op mijn website en vervolgens stuur je me een email zodat we een tijdstip kunnen afspreken voor je afstandshealing.

Op het afgesproken tijdstip is het fijn als je zelf even rust neemt en aandacht hebt voor jezelf. Ik ga dan één tot anderhalf uur voor je aan het lichtwerken.

Je hoeft me vooraf niet een heel verhaal te mailen. Een kort antwoord op mijn vraag: wat je nu het meest nodig hebt, mag je in twee zinnen beantwoorden. Een bijgevoegde foto helpt me wel. En als je wilt, kies ik een kristal voor je uit, doe tijdens de behandeling wordt opgeladen met jouw hoogste Lichtkracht, bestendigd door Metatron. Ik mail je van tevoren alle informatie, zodat jij kunt aangeven of je gebruik wilt maken van de extra kristaloptie. De rest ervaar ik wel tijdens de afstemming en healing.

Ik ga op het afgesproken moment een healing geven aan jou, afgestemd op jouw Hogere Zelf. Ik kijk naar je Lichtkracht, je levensdoel, je 13 chakra’s, je gronding, je familielijn en wat zich verder maar aandient.

Ik doe wat nodig is en wat kan, terwijl ik steeds met jouw Hogere Zelf communiceer wat nodig en belangrijk is.

Tijdens dat healingswerk vertel ik je dingen die je mag horen (kun je teruglezen in het verslag), ik zing voor je (klankhealing), ik werk voor je met kristallen, ik gebruik mijn drum, lichthanden, allerlei essences en sprays (onder andere die van Amanda Ellis) waarmee ik simpel gezegd de energie weghaal die je belemmert en de energie toevoeg die je in je kracht zet. Ik vraag daarbij leiding van aardsengel Metatron, die erg krachtig is in het liefdevol creëren van een doorbraak, zodat je tot actie en  manifestatie komt. Ik doe met zijn hulp een stuk reading over wat je potentieel is en wat je volgende stap kan zijn. Ik concentreer me specifiek op wat er nu belangrijk is voor jou, als eerste stap richting het neerzetten van je Lichtkracht op aarde. Ik bied als extra mogelijkheid een kristal voor je op te laden met je hoogste Lichtkracht.

Na afloop van de afstandshealing

Na afloop van de afstandshealing maak ik een MP3 voor je waarin ik alles aan je uitleg en toelicht. Eventueel gekozen inzichtkaarten en sprays mail ik op foto je toe. Zo krijg je een heel duidelijk beeld van wat er is gehealed en wat je vanaf nu zelf kunt doen. Want aanbevelingen krijg je zeker mee!

Wat krijg je bij de afstandshealing:

  • Afstandshealing één tot anderhalf uur
  • Reading van je 13 chakra’s
  • Gebruik van healingsprays, inzichtkaarten en andere tools
  • MP3 + foto’s via mail
  • Aanbevelingen en tips
  • Kristal opladen met Lichtkracht en bestendiging door Metatron (optie met bijbetaling).

Deze afstandshealing & reading met MP3-verslag kost €99. Voor een boeking, klik op de knop.

Boeken

Extra: skypegesprek

Voor een klein bedrag kun je ook een skypegesprek erbij boeken. Dit gesprek duurt 30 minuten en vindt twee weken na de afstandshealing plaats. Ik vind deze gesprekken zelf heel fijn om te voeren en ik raad ze ook aan ter ondersteuning van waar je staat en waar je naartoe wilt. We bespreken wat je zal helpen, wat er nodig is en ik geef je extra aanbevelingen. Ook is er in dit gesprek alle ruimte om je vragen te stellen die je hebt na het beluisteren van de MP3. Of je wilt met me delen wat je in de afstandshealing hebt ervaren.

Dus al het voorgaande met een skypeconsult

Deze afstandshealing & reading met MP3-verslag en skypeconsult kost €133. Voor een boeking, klik op de knop.

Boeken

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com