Afstandshealing

Voor het bestellen van een afstandshealing of daarbij het extra afstemmen op drakenenergie, boek je hier je afstandshealing. Dat gaat zo in z’n werk: je rekent af hier op mijn website en vervolgens stuur je me een email zodat we een tijdstip kunnen afspreken voor je afstandshealing.

Op het afgesproken tijdstip is het fijn als je zelf even rust neemt en aandacht hebt voor jezelf. Ik ga dan voor je aan het lichtwerken. Ik ga op het afgesproken moment een healing geven aan jou, afgestemd op jouw Hogere Zelf. Ik kijk naar je Lichtkracht, je levensdoel, je 13 chakra’s, je gronding, je familielijn en wat zich verder maar aandient. Ik kijk waar blokkades en hulpbronnen zijn in je energieveld.

Ik doe wat nodig is en wat kan, terwijl ik steeds met jouw Hogere Zelf communiceer wat nodig en belangrijk is.

Ik vraag daarbij leiding van aardsengel Metatron, die erg krachtig is in het liefdevol creëren van een doorbraak, zodat je tot actie en  manifestatie komt. Ik doe met zijn hulp een stuk reading over wat je potentieel is en wat je volgende stap kan zijn. Ik concentreer me specifiek op wat er nu belangrijk is voor jou, als eerste stap richting het neerzetten van je Lichtkracht op aarde.

Na afloop van de afstandshealing

Na afloop van de afstandshealing maak ik een MP3 voor je waarin ik alles aan je uitleg en toelicht. Zo krijg je een heel duidelijk beeld van wat er is gehealed en wat je vanaf nu zelf kunt doen. Als je het fijn vindt, spreken we dat samen door via skype.

Wat krijg je bij de afstandshealing:

  • Afstandshealing
  • Indien gevraagd een afstemming op drakenenergie
  • Reading van je 13 chakra’s
  • MP3-verslag
  • Aanbevelingen en tips

Deze afstandshealing & reading met MP3-verslag kost €99. Voor een boeking, klik op de knop.

Boeken

Voor een klein bedrag kun je ook een skypegesprek erbij boeken. Dit gesprek duurt 30 minuten en vindt kort na de afstandshealing plaats. Ik vind deze gesprekken zelf heel fijn om te voeren en ik raad ze ook aan ter ondersteuning van waar je staat en waar je naartoe wilt. We bespreken wat je zal helpen, wat er nodig is en ik geef je extra aanbevelingen. Ook is er in dit gesprek alle ruimte om je vragen te stellen die je hebt na het beluisteren van de MP3. Of je wilt met me delen wat je in de afstandshealing hebt ervaren.

Dus al het voorgaande met een skypeconsult

Deze afstandshealing & reading met MP3-verslag en skypeconsult kost €133. Voor een boeking, klik op de knop.

Boeken

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com