Lichtfrequentie download op 11-11

Op 11-11 gaat er weer een poort open die ons verwelkomt in een nieuwe hoogfrequentere energie. Die energie was er natuurlijk al, maar voor velen van ons was het moeilijk om er contact mee te maken. Door het opengaan van de poort kunnen we de verhoging van trillingsfrequenties nu ook ervaren op aarde, in ons fysieke lichaam. En daar zit de grote kans en het enorme potentieel om ons DNA, ons bewustzijn en ons hogere hart te doordrenken van die nieuwe energie, die ons optilt.

Als we er bewust voor kiezen verheft het ons uit oud gedrag, oude gedachten, oude patronen. We verlichten een beetje of juist heel veel. Zie het maar als een stap of sprong die je vooruit kunt doen. Wat je kiest is mogelijk!

Het hangt af van je flexabiliteit, je vertrouwen en je wensen. Het is dus goed om echt diep te voelen welke stappen je wilt zetten. Maak ze zo groot of klein als je wilt, maar wees je ervan bewust dat je je niet inhoudt omdat je bang bent dat de mensen om je heen je niet zullen bijhouden of dat je mensen verliest als je je eigen tempo aanhoudt.

Wil je wat hulp bij het bewust door die poort gaan?
Wil je navoelen wat de beste intenties zijn die je voor jezelf neerzet?
Wil je eerst nog contact maken met het hoogste potentieel dat jij kunt voelen?

Hulp bij het afstemmen en bewust doorgaan van de poort

Het vergt afstemming om om te weten wat  jouw eigen stappen straks zijn. Weet je nog niet zo goed wat je kunt verwachten van het effect van zo’n energie-upgrade? Om je hierbij te helpen, deel ik een geleide meditatie met je, die ik normaal gesproken alleen geef aan deelnemers van de online Lichtkracht training. Het gaat over het ervaren van je mogelijkheden in de nabije toekomst. Ik leg eerst het één en ander uit en dan begint de meditatie. In totaal duurt het 17 minuten. Omdat tijd en ruimte eigenlijk niet bestaat in de energetische wereld, kun je makkelijk in de toekomst kijken en alles wat je daar ervaart meenemen naar het nu.

[button link=”http://bit.ly/2ArqZev”]Stem je af met deze meditatie[/button]

Het maakt een wereld van verschil als je contact maakt met het potentieel dat op je wacht, de mogelijkheden, de vrijheid, het los zijn van de dingen die je naar beneden trekken of tegenhouden.

Ga alsjeblieft voorbij de beperkingen die je nu misschien nog voelt.
Stretch tot het uiterste.

De nieuwe energie is zo ondersteunend en helpend! Je zult verrast zijn van wat er aan de andere kant op je wacht en weet dat elke leegte onmiddellijk weer wordt gevuld. Als je bang bent om een stap te zetten die te groot voor je lijkt, die teveel verandering geeft, weet dan dat de energetische wetten ervoor zorgen dat de energie die jij verzet, prachtige nieuwe dingen brengt. Nu weet je nog niet wat die zijn omdat je in het oude staat. Maar je moed zal worden beloond! Door de geleide meditatie te doen, zul je al een groot deel van je weerstand, angst of twijfel (als je die hebt) afleggen en meer mogelijkheden en vertrouwen voelen.

Nog even wat verhelderende punten op een rij

– De poort gaat niet meer dicht, dus al doe jij jouw afstemming dinsdagavond: ook goed.
– De poort stelt geen toegangseisen, dus als mijn meditatie je helpt: fijn! Als je je liever op een andere manier afstemt: ook goed!
– De poort geeft je nieuwe energetische downloads, maar je hoeft niet bang te zijn dat je meer verandering krijgt dan je aankunt. Het is je Hogere Zelf die de dosis regelt.

Ik ga zelf een enorme jump nemen. Ik heb grote wensen en veel oude energie waarvan ik weet dat het tijd is om die om te zetten! Ik zal zeker nog met je delen wat het me brengt om weer bewust afstand te doen van energie die niet bij mij hoort.

Ik ben ook heel benieuwd naar wat jij ervaart. Dit kun je delen in een reactie onder dit blog. Je vragen kun je hier ook stellen. Geniet ervan en zet mooie stappen! Vanaf vandaag is de poort open en ik hoop dat je net als ik je hart opent voor jezelf.
Ik wens je al je Lichtkracht!

Fijn weekend,

 Fanny

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog