Webmiss noemt deze skulls mijn snoepjes. Ik snap het wel, want oh my, wat zijn ze schattig. Aragoniet. Ik heb setjes in elke maat, oplopend tot 4 kilo. Dat kostte me wel een rib uit mijn lijf, maar dan heb je ook wat. En voilà, ik kan het bizwise nog verantwoorden ook. Ik heb van ze genoten en nu zijn ze inmiddels bij andere hoeders.

Wat doen ze?

Ze werken op het zenuwstelsel, net zoals Chinese amazoniet en hemimorfiet om wat varianten te noemen. Als je zenuwstelsel heel gevoelig is, is het moeilijk om te aarden. Soms zelfs is het moeilijk om in een lichaam op aarde te zijn. Denk aan de Starseeds onder ons.

Ben je dan wel wat beter in je lijf, dan kan het zijn dat je last hebt van zoveel angsten en onzekerheden, dat je leven meer overleven is dan doen waarvoor je hier op aarde bent.

Voor wie zijn ze?

Als je geplaagd wordt door een overvloed aan binnenkomende (voelt als binnendringende) energieën in de vorm van (repeterende) gedachten, heftige emoties en heftige fysieke reacties daarop, kan het voelen alsof het hier te zwaar is. Ik ken het. Daar komt bij dat de mensen die ik hier omschrijf tegelijkertijd erg spiritueel openstaan en echt kwaliteiten hebben en krachten. Dat brengt weer de drang met zich mee om die op aarde neer te zetten, in de vorm van bijvoorbeeld een praktijk en de frustratie dat dat doel maar steeds onrealiseerbaar lijkt.

Wat doet aragoniet?

Het verzacht de overprikkeling en het opent de poort in je hart naar het moment waarop je als ziel besloot om op aarde te incarneren. Het brengt de hele reis van dat moment, naar in de moederbuik aan komen, geboren worden, enzovoort, naar het nu. Maar dan met je kracht.

Het kristal maakt je bewust van de verbinding die je (met intentie) kunt maken met de lichtlagen in de aarde, het gaia(aarde)chakra onder je voeten en je aardesterchakra direct onder je voeten (en hopelijk zoveel mogelijk in je lichaam). Aragoniet helpt je dus gronden op manieren die je nooit voormogelijk hebt gehouden, omdat je ze waarschijnlijk nog niet kende. Je hoeft niet meer proberen een manier te vinden om hier te kunnen zijn, waarvan je weet dat het energetisch niet past, niet in connectie met wie je bent.

Hoe weet ik dat?

Dit is wat ik van ze heb binnengekregen en wat ik graag met je deel. Ik ben niet alleen kristallichtwerker, maar ook energetisch therapeut, natuurgeneeskundige en 3-5Dcoach. Afstemmen is dus wat ik doe. Maar voel je vrij om nog andere beschrijvingen op te zoeken op internet, de ‘officiële’.

Doen kristallen schedels het werk voor je?

Gaan deze kristallen schedels alles voor je doen en je in één klap van alle leed verlossen? Nee.

Je moet zelf aan de bak, al zullen deze kristallen schedels je zeker de weg wijzen en ondersteunen. Het vergt dat je vaak met ze in contact gaat, liefst dagelijks. Je skull ergens achteraf op een plank zetten is dan ook not done, wat mij betreft. Of wel, als je niet werkelijk vooruit wilt komen.

Ik heb met deze fijne skulls gewerkt en nu zijn ze door gegaan naar nieuwe hoeders. Voel je een roep naar een skull of ander kristal, maar vind je ze niet in de webshop? Ik zoek graag het meest passende kristalwezen voor jou uit, in afstemming op wat je nodig hebt, waar je staat en welk kristalwezen zich aandient. Email me als je benieuwd bent of kijk bij de online kristal-trainingen om te leren hoe je het zelf doet.

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook