Mijn lijfspreuk:

The sky is not the limit!

Hi, ik ben Fanny!

Ik heb nooit ander werk gehad dan coach, therapeut, gatekeeper of lichtwerker. Tenzij je mijn bijbaantje tijdens de studie (Cora Kemperman mode) of vrijwilligerswerk (kindertelefoon) meetelt.

Ik begon als natuurgeneeskundig therapeut & mentor in multidimensionaal bewustzijn.

Uiteindelijk is mijn werk in die 22 plus jaar uitgegroeid tot wat het nu is: Lichtkracht & ascensiecoaching. Een blend van al het geleerde en nog steeds in ontwikkeling.

Anders zijn en het anders doen dan hoe het ‘hoort’: het is the story of my life.

Ik heb me nooit aangepast aan verwachtingen van anderen, omdat ik wist dat ik dan mijn licht zou verliezen. Niet dat dat makkelijk was trouwens. Maar ik wist altijd zeker dat in leven vanuit mijn unieke licht, een enorme kracht verscholen zit. Zowel in mij als in ieder van ons.

Die Lichtkracht aanboren en versterken, is de kern van wat ik doe voor mezelf en andere lichtwerkers, starseeds, healers, voorlopers, en gatekeepers. Samen al die prachtige high vibes hier brengen op aarde, zodat we kunnen verder groeien en licht Zijn.

5 weetjes over mij:

Ik houd van werken met draken voor de ascensie en mijn eigen groei. Of het nu gaat om contact met energetische draken of kristallen drakenschedels: ik houd van dat pure, lichte co-creatieveld van de draken!

Ik heb een verborgen tuin. In deze Secret Garden heb ik een Lichthuis gebouwd om mijn cliënten te ontvangen.

Lijfspreuk: The sky is not the limit!

Ik maak mezelf gelukkig met verstilde, magische momenten , Marillionmuziek en reizen naar Avalon.

Ik stop glitters in al mijn postpakketjes , gewoon omdat ik daarvan houd: met glitters te strooien.