Dat ‘gewone’ kristallen Lichtkracht hebben zal je niets verbazen. Kristallen schedels (skulls) en drakenschedels hebben naast Lichtkracht ook nog een hoop extra’s. Ze hebben een spirit of karakter dat aan hen verbonden is, een speciale taak en speciale eigenschappen om hun hoeder bij te staan in Lichtwerk. Sommigen zijn verbonden met drakenenergie, anderen met een andere energie of een element. Er zijn skulls die een sterrenconnectie hebben, anderen verbinden je met diepere bewustzijnslagen in de aarde.

Een skull is een hologram van een veel grotere energie. De kristallen schedel heeft een hoge trillingsfrequentie van zichzelf door de kristallijne lichtstructuur. Deze Lichtkracht verhoogt zich wanneer de skull met liefde en intentie is gecarved en wanneer de hoeder de skull ‘oplaadt’ met lichtfrequenties. Je weet waarschijnlijk wel dat kristal frequenties in zich bewaart?

Stel je voor dat iemand een skull voor jou oplaadt met energie waar jezelf nog geen toegang toe hebt? In werkelijkheid heb je die toegang natuurlijk wel, maar als je er geen aanspraak op maakt of je je eigen hogere lichtdelen niet herinnert, kan het lijken alsof er eerst een poort voor je moet worden geopend voordat je de energie ervaart. Dat is de reden dat ik op aanvraag extra frequenties aan een skull meegeef. Zodat jij je weer herinnert dat je die frequenties ook volledig in je bewustzijn mag toelaten en erin mag leven.

Voor elke uitdaging of persoonlijke groei is er een skull. Vandaar dat het niet vreemd is dat als je er één hebt, er snel meerdere volgen.

 

https://fannyvanderhorst.nl/portfolio/online-training-werken-met-kristallen-schedels/

Bemiddelaar

Bij mij kwamen ze stormenderwijze binnen. Ik begon met één kristallen schedel en al direct kreeg ik het verlangen om ook skulls door te geven. De roep was enorm sterk! (Het volledige verhaal vertel ik in de online-training over werken met skulls & drakenenergie). Mijn taak is om als een bemiddelaar (voor wie wil dat ik mee-afstem) skulls en hoeders bij elkaar te brengen. In afstemming doe ik dat, geleid door de energie van de skull, het Hogere Zelf van de nieuwe hoeder of door beiden.

Ik heb altijd een aantal logéskulls. Ze staan in kringen in mijn kast of op de salontafel. Ik werk met ze (of eigenlijk zij met mij) en ze worden energetisch opgeladen door mijn Lichtwerk of de andere skulls. Zo leer ik ze ook ‘kennen’. De ene skull is heel duidelijk de andere niet.

Voor informatie over hoe je skulls oplaadt (voor  zover nodig), hoe je afstemt en Lichtwerk met hen doet, verwijs ik je naar de training. Daar staan ontzettend veel in en ik blijf de inhoud aanvullen.
Ik heb ook een aantal filmpjes op mijn Youtubekanaal geplaats, dus neem daar ook een kijkje! Bijvoorbeeld bij deze, waarin ik nieuwe binnenkomers laat zien.

Word je al geroepen? Doen!

Wat mij betreft is er geen restrictie. Wil je met skulls werken en wordt je geroepen? Doen! Ik weet dat er vaak twijfels opspelen. Wil de skull wel met mij werken? Is het wel bijzonder genoeg wat ik doe? Verdien ik wel zo’n mooie skull? Al deze vragen hebben een mooie kant, namelijk dat je uit je kleine zelf stapt, in je grootsheid. En in het erkennen van je Lichtkracht zit ook de bekrachtiging dat wat je ook doet met je skull(s), je mag vertrouwen op je Hogere Zelf om je de weg te wijzen. Jij weet wat klopt, wat goed is. Volg je eigen pad. Wil je mooie, met licht opgeladen skulls zien? Kijk in de shop en lees de beschrijvingen.

Naar de shop!

Ik wens je veel moois op je pad, hopelijk met skulls. Maar dat komt omdat zij mijn grote liefde zijn…

Liefs, Fanny

 

 

 

 

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook