Ik ben Fanny.

Oprichtster van de Lichtkracht Academie waar je zowel onlinelessen kunt volgen, mee kunt doen aan workshops en trainingen en je privécoaching van mij kunt krijgen.

Ik ben heel spiritueel en geaard, dus zweeftaal zul je van mij niet snel horen. Ik houd van manifesteren en mijn persoonlijke kracht inzetten om de wereld te geven waarvoor ik hier gekomen ben. Ik houd van zeggen waar het op staat, op een behapbare manier de confrontatie aangaan met waar de dingen lastig worden en doorpakken waar het kan.  Ik weet dat alle heling tijd en liefdevolle aandacht nodig heeft en dat geef ik ook. Maar ik houd niet van blijven hangen in wat voor een blokkades of beperkingen dan ook. Ik denk en voel namelijk dat alles mogelijk is!

 

Ik ben….

Ik ben 42 jaar en ik ben gezegend met drie prachtige kinderen, Faye Lynn, Jade Mare en Finn Aidan. Ik ben gelukkig met mijn man & beste vriend sinds mijn 18e.  Een gezin gelukkig en gezond houden is een hele kunst, maar ik doe er alles aan wat in mijn vermogen ligt. Wij vijfjes zijn de basis en dat moet goed zijn.

En dat komt omdat ik me nog goed herinner hoe anders het kan zijn. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd in je kracht te blijven staan, ondanks alles, bijvoorbeeld als je niet in het ideale gezin opgroeit of er allerlei beperkingen zijn die je hebt opgedaan. Ik heb mezelf op allerlei manieren moeten vrijmaken en ik heb veel dappere keuzes moeten maken voor mezelf om mijn Lichtkracht te behouden, te versterken en uiteindelijk volop neer te zetten. Ik weet dus wat je tijdens je transformatie en healing tegen kunst komen en wat er steeds nodig is om de volgende stap te zetten.

Boek Sta stevig in je Lichtkracht, door Fanny van der HorstIk heb me vroeger vaak teveel aangepast, mijn waarheid niet gesproken, mijn emoties niet laten zien, mijn innerlijk stem genegeerd, veel te veel voor anderen gezorgt, veel te weinig grenzen getrokken….Ik weet in elk geval heeel goed hoe het niet moet! En welke prijs ik daarvoor heb betaald. Het was ‘leergeld’ en het heeft me allemaal gebracht waar ik nu sta, maar ik ben erop gebrand iedereen bij te staan die zich los wil maken en die zijn of haar Lichtkracht wil ervaren. Je leest er alles over in mijn boek Sta stevig in je Lichtkracht.

 

Dat is ook mijn wens & missie voor jou, dat jij jouw Lichtkracht vindt en er mooie dingen mee doet!

Ik heb dus zeker een missie. Daar is de Academie uit ontstaan: ik wil voor elke cliënt die wil leren wat ik te bieden heb, een vorm aanbieden. En omdat ik vaak overstroom van nieuwe informatie, nieuwe dingen die ik heb geleerd en wil doorgeven, is een academie waarin je ook online lessen kunt volgen, heel handig. Ik houd van werken met kristallen, ik houd van drakenkracht, van diepe healing, van soulretrieval, van buiklachen, van drummen op mijn hertendrum, zitten in de natuur, van pit en expressie, van diepe rust en meditatie, van elkaar een dikke knuffel geven en verder helpen, van koffiemomenten met gelijkgestemden, van dansen met mijn ogen dicht, ik houd van magie en kruidendrankjes, van geraakt worden. Ik houd kortom van het echte werk. Liefs!

facebook-cover-2014

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.