Lieve lichtbrenger,

Hoe gaat het met je? Lukt het om je licht hoog te houden en alles wat je doet te vullen met jouw licht?

Ik weet, dat kan best een uitdaging zijn. Voor je het weet beperk je je tot het doen van de dingen vanuit je hoofd!

Het kan dan voelen alsof je geleefd wordt, of dat je niet werkelijk het licht kunt voelen dat in alles aanwezig is. Daarom zijn er verschillende keuzes die je kunt maken om uit je hoofd te komen en vanuit je hart te leven, zodat je Lichtkracht sterker wordt.

Je hart is een prachtige lichtpoort die jouw licht de wereld instraalt en het is één van de plekken waar je nieuwe lichtcodes (of hogere lichtfrequenties kunt binnenhalen).

Los van alle dingen die gedurende de dag op je af komen, kun je door vanuit je hart je licht te verspreiden, totaal andere ervaringen opdoen: hartservaringen in plaats van hoofdervaringen.

Hier is een meditatie (of eigenlijk een activatie) om de poort die je hart is bewust te openen om het nieuwe licht te verwelkomen. Als je voelt dat je je leven en lichtwerk wilt blijven vullen met meer licht, dan is dit een fijne meditatie om regelmatig te doen:

De meditatie helpt je om hogere lichtfrquenties in je op te nemen, je Lichtkracht te versterken, je bewustzijn te verruimen en nieuw licht in je leven te creëren. Jouw lichtwerk komt hierdoor volledig in je eigen licht te staan, dat zich mag uitbreiden en mag groeien voor de ascentie en het welzijn van allen. Je maakt hiermee de bewuste creatie vanuit je hoofd naar je hart, waardoor je je gewaarwordt dat er eenheid is en dat jij daar een rol in hebt, puur door vanuit je hart te leven.

Ik wens je veel moois van deze meditatie!

Liefs,

Fanny

 

 

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook