Open je hartpoort en versterk je Lichtkracht

Lieve lichtbrenger,

Hoe gaat het met je? Lukt het om je licht hoog te houden en alles wat je doet te vullen met jouw licht?

Ik weet, dat kan best een uitdaging zijn. Voor je het weet beperk je je tot het doen van de dingen vanuit je hoofd!

Het kan dan voelen alsof je geleefd wordt, of dat je niet werkelijk het licht kunt voelen dat in alles aanwezig is. Daarom zijn er verschillende keuzes die je kunt maken om uit je hoofd te komen en vanuit je hart te leven, zodat je Lichtkracht sterker wordt.

Je hart is een prachtige lichtpoort die jouw licht de wereld instraalt en het is één van de plekken waar je nieuwe lichtcodes (of hogere lichtfrequenties kunt binnenhalen).

Los van alle dingen die gedurende de dag op je af komen, kun je door vanuit je hart je licht te verspreiden, totaal andere ervaringen opdoen: hartservaringen in plaats van hoofdervaringen.

Hier is een meditatie (of eigenlijk een activatie) om de poort die je hart is bewust te openen om het nieuwe licht te verwelkomen. Als je voelt dat je je leven en lichtwerk wilt blijven vullen met meer licht, dan is dit een fijne meditatie om regelmatig te doen:

De meditatie helpt je om hogere lichtfrquenties in je op te nemen, je Lichtkracht te versterken, je bewustzijn te verruimen en nieuw licht in je leven te creëren. Jouw lichtwerk komt hierdoor volledig in je eigen licht te staan, dat zich mag uitbreiden en mag groeien voor de ascentie en het welzijn van allen. Je maakt hiermee de bewuste creatie vanuit je hoofd naar je hart, waardoor je je gewaarwordt dat er eenheid is en dat jij daar een rol in hebt, puur door vanuit je hart te leven.

Ik wens je veel moois van deze meditatie!

Liefs,

Fanny

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog