0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Ontwikkel je levenskunst met Lichtkracht

Er zijn van die dagen waarop ik even stilsta bij het levenspad dat ik bewandel. Ben ik nog op de goede weg? Ja, dat ben ik! Met nog heel veel plannen om mezelf te ontwikkelen en dingen om te maken.

Ik ben trots, voel me rijk en dankbaar dat ik al mijn levenservaring en opleidingen heb gebundeld tot de Lichtkracht-opleiding! Dat ik daarmee andervrouws pad verlicht is heel bijzonder. Alles valt op z’n plek! In de samenwerking met de vrouwen voel ik ook hoezeer alles wat ik heb geleerd, zin heeft.

 

Ik heb mijn levensweg omgevormd van aanpassen en incasseren naar levenskunst. Andere vrouwen daarmee ‘aansteken’ is wat ik het liefste doe!

 

Nu ga ik 4 vrouwen gelukkig maken met een cadeautje! Zij hebben zich al aangemeld voor de basistraining Lichtkracht op 18 mei. Vroegboeksters stuur ik 2 weken voor de training al een remedie!

Nieuwschierig naar de mogelijkheden? Ik geef je hier een korte beschrijving van een voorbeeldremedie:

De rainbowremedie grond je en brengt je in je lichaam. Vanuit contact met je lichaam kun je je gevoel makkelijker verwoorden. De remedie helpt je om stevig en daadkrachtig te zijn, om open en kwetsbaar te zijn en in eenheid met jezelf en de ander.

 

Waarom zou je meedoen? Een deelneemster vertelt waarom zij de stap naar meer Lichtkracht heeft gezet:

“Ik wil deze basistraining graag doen omdat ik het gevoel heb dat ik hier veel aan zal hebben, en ook wil weten wat en hoe het voelt om in mijn Lichtkracht te staan. Ik ben sinds 3,5 jaar met heel mijn hart aan het werk om mijn bedrijf op te zetten.

Ik sta op het punt dat het werk nu meer en meer naar me toe komt in plaats van dat ik er zelf zo hard aan moet trekken. Het geloof in mezelf en mijn eigen lichtkracht is nog wat fragiel. Ik hoop dat je me daar bij een steviger basis kunt geven. Ik kijk er naar uit!”

 

Er komen steeds meer vrouwen bij de groep die in hun eigen Lichtkracht gaan staan.

Wil jij er ook bij zijn? Samen maken we een krachtig veld waarbinnen de mooiste dingen gebeuren!

Schrijf je in!

 

Vraag je je af of de Lichtkrachtopleiding werkelijk van waarde is voor jou?

 

Kijk dan eens of je jezelf hierin herkent:

Jij -als spirituele vrouw- bent op zoek naar:

Inzichten opdoen waarmee je direct aan de slag kunt, je houdt van praktische spiritualiteit, je wilt direct ervaren wat er verandert wanneer jouw Lichtkracht groeit.

Je wilt meer energie, je wilt makkelijker kiezen en helder je eigen standpunten naleven, je zoekt naar je eigen inzicht in processen, je weet wat nodig is daardoor krijg je meer succes in wat je doet.

Je wilt dat spirituele groei een positief effect heeft op je gezin en werk, waardoor wat je doet effectiever is. Je wilt niet langer kleine stapjes nemen: je wilt sprongen maken!

Jij – als ambitieuze vrouw- verlangt naar:

Goed in je vel zitten, de juiste keuzes kunnen maken, blij kunnen zijn met wie je bent en wat je doet.

Je persoonlijke talenten inzetten en vanuit je eigen kracht je leven leven, daar zit je diepste verlangen.

In verbinding te zijn met je levensdoel, zodat anderen dit ook gaan zien en je hierbij helpen.

Vlinder 006 12

Dat kun je wanneer je je Lichtkracht volledig tot je beschikking hebt! De Lichtkrachtopleiding is een ontwikkelingsweg naar jezelf, je eigen drijfveren en je eigen levenskracht. Het stelt je in staat om goed voor jezelf te zorgen en keuzes te maken die passen bij jouw weg. Als je je verloren Lichtkracht eenmaal hebt opgespoord, kun je het ook weer innemen in je systeem: in je lichaam, je geest en ziel. Klinkt aanlokkelijk, nietwaar?

 

En……past het? Voelt het goed? Zet dan jouw volgende stap en doe mee met Lichtkracht op 18 mei.

 

Lichtkrachtopleiding Basistraining 1 dag:

Zondag 18 mei 10.00- 16.00

Investering: € 111 excl. BTW

  • Na de basistraining kun je je in lichtkracht verdiepen met Module 1!

 

Is dit nog niet het juiste moment voor je? Wellicht past een tussenstap je wel!

Een privéconsult is zo afgesproken!

 

Wil je jouw visie of vragen met mij delen? Vertel hieronder hoe jij dit alles ziet: ik ben benieuwd!

en liefs, kleinhartje

Fanny

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog
Skip to content