training werken met kristallen door Fanny van der Horst

Dit is mijn online training Werken met kristallen. Deze cursus krijg je als bonus als je de gehele cursusbundel koopt! 

Kristallen zijn helpers. Ze geven je toegang tot een veld waar je eerder nog niet bij kon komen. In dat veld vind je de juiste energetische frequenties die je nodig hebt om van je klacht of te komen of wat je wens en intentie ook is. Daarbij: kristal is één toegang tot dat veld, er zijn er meerdere. Als jij je aangetrokken voelt tot kristallen, dan is deze basiscursus vol met schatten echt iets voor jou.

De cursus bestaat uit zes lessen. Je kunt deze volgen in je eigen tempo. Het kan een goed idee zijn om na iedere les even een paar dagen of een weekje pauze te nemen, om de meditaties en activaties nog wat te laten doorwerken. De lessen zitten vol met kennis, met oefeningen, video’s en aanvullende bestanden. Ze geven je een prachtige basis om jouw kristalwerk verder te ontdekken.

Je volgt de cursus in mijn online leeromgeving, hier op de website. Na de bestelling krijg je aanwijzingen om in te loggen en de cursus te doen.

Je houdt nog een jaar toegang tot alle lessen.

Ja, wil ik meteen!

Ben je al wat meer gevorderd in het kristalwerk? Kijk dan of mijn online training werken met kristallen schedels en draken iets voor je is.

Inhoud van alle lessen: menu

Les 1

Introductie op de genezende kracht van kristallen. Welk effect hebben kristallen op je eigen trillingsfrequenties en wat is de genezende kracht van kristallen?

 • MP3 contact maken met kristal – 2 filmpjes kristallen reinigen 1+2
 • Audio contact maken met kristal

Les 2

Kristallen reinigen, opladen en kristalkracht ervaren. Werk met de 5 elementen en voeg een vleugje magie toe. Daar houden kristallen van!

 • 2 video reinigen 5 elementen
 • MP3 hartsenergie en hogere frequenties

Les 3

Contact maken met het wezen van een kristal en ermee samenwerken. Waarom is je kristal bij jou? Wat komt het kristal brengen in jouw leven? Welk deel van jou mag krachtiger worden en meer op aarde verschijnen en wat betekent je kristal daarin?

 • Video kristaluitwisseling
 • MP3 meditatie
 • Transcript meditatie

Les 4

Kristallen hebben manifestatiekracht. Leer ermee samenwerken!
Open nieuwe bewustzijnsvelden in jezelf en laat oude patronen achter je. Gebruik kristallen om je te helpen je persoonlijke trillingsfrequentie te verhogen. Stappenplan om je kristal met magisch werk te vragen om hulp en medewerking.

 • Opdracht afstemmen en inzetten van de juiste kristalkracht.
 • Video verbinding met het kristallijne grid

Les 5

De Gouden Driehoek voor healing, harmonie en heldere inzichten. Stel je eigen Gouden Driehoek samen en werk ermee. Als jij weet wat je wilt of wat je nodig hebt, kun je in een paar simpele stappen jezelf of je doel laten bekrachtigen door kristallen. De Gouden Driehoek kan in veel vormen worden gebruikt, van sieraad tot healingsinstrument in je praktijk, ter harmonisering van je huis en gezondheid.

 • 2 video’s

Les 6

Hoe werkt een kristallen grid en hoe leg je deze? Leer hoe je verschillende soorten kristallen, vormen en patronen verbindt tot een magisch geheel: een grid dat jouw energie versterkt.

 • MP3 werken met kristallen grids
 • handleiding
Ga naar Cursusbundel

Het menu met lesinhoud downloaden kan via deze link.

Spread the love!