Online cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie

Je Lichtkracht is je connectie met je ziel en dat licht leid je in hoe je je leven vorm geeft. Je licht versterken, delen, je eigen donker omvormen naar licht en verkennen wat je tegenhoudt is wat je in deze cursus via meditaties en oefeningen doet. Voor iedereen die wil leven vanuit verbinding met het hogere zelf, geeft deze online handvatten om je eigen waarheid en wijsheid op een diep niveau te raadplegen.

In cursus leer je:

~ de basisvaardigheden die nodig zijn om te gronden in licht via je aardesterchakra
~ werken met je 12-chakra systeem
~ je multidimensionale bewustzijn verruimen
~ je eigen energie te bewaren in plaats van te bewaken.

De online cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie bestaat uit 9 lessen

Les 1

Leer jezelf afstemmen op je aardesterchakra en je Lichtkracht te voelen. Je krijgt inzicht in het verband tussen trillingsfrequenties en het effect ervan op jou.

  • MP3 Lichtkrachtmeditatie 7 minuten – MP3 toelichting – filmpje aardestermeditatie

Les 2

Ervaar hoe je door in contact te zijn met je aardesterchakra diepr kunt doorvoelen wat wel/ niet bij je past en waar je je (teveel)aanpast. Welke patronen en verwachtingen wil je veranderen waardoor je sterker in je Lichtkracht komt te staan?

  • MP3 Aardesterchakra- activatie 20 minuten – schrijfoefening – je Lichtkracht Manifest.

Les 3

Verbind je met je hartchakra en verblijf in de Heilige Ruimte van je hart. Vitaliseer je lichaam en laat je Lichtkracht op een speelse wijze door je heen stromen.

  • MP3 energizer – MP3 geleide hartmeditatie.

Les 4

Onderzoek je energie en de energetische verstoringen die je bij je draagt. Ontdek wat de impact is van de verstoringen die je tegenkomt en herstel wat je nu kunt. Wees baas in eigen energie.

  • MP3 geleide meditatie energetische blokkades onderzoeken – schrijfoefening bij meditatie.

Les 5

Leer de tekenen lezen die je ontvangt en heb aandacht voor wat je je gewaarwordt over je lichaam, je emoties, je gedachten en je energie. Zie verbanden, snap wat het betekent en geef jezelf de erkenning en zelfzorg die je nodig hebt.

  • MP3 toelichting hoe energie werkt.

Les 6

Herstel het contact met je aardesterchakra door blokkades op te heffen. Leer welke blokkades er kunnen zijn en ontdek zelf of jij ze ook hebt. Zorg ervoor dat je je Lichtkracht weer vrij kan doorstromen.

  • MP3 geleide meditatie contact aardesterchakra herstellen.

Les 7

Stem je af op een energetische verstoring en ontdek waarom zede er is en wat deze nodig heeft om van donker weer licht te worden. Volg je intuïtie en zelfgenezend vermogen.

  • Audio energetische verstoringen – tekenoefening

Les 8

Ervaar hoe het is om het middelpunt te zijn van alles, verbonden met kristal in de aarde en de hoogste ster in de kosmos. Weet dat jij deze energieën allemaal ook in je draagt als krachtbron.

  • Video geleide meditatie verbinding aarde & kosmos.

Les 9

Onderzoek waar je je Lichtkracht ongemerkt verliest en dicht die energielekken. Merk hoeveel kracht je meer tot je beschikking krijgt als je er bewuster en zuiverder mee omgaat.

  • MP3 energie en frequenties.

Als je met deze thema’s aan de slag wilt gaan, biedt deze training je houvast en handvatten.  Deze video helpt je om kennis te maken met mij en de wijze waarop ik het versterken van je Lichtkracht zie.

Bestel de cursus
Spread the love!