0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Note to Self


Lieve lichtbrenger,

Hoe gaat het met je? Ervaar je harmonie of zijn er uitdagingen en uitnodigingen om voor meer licht te kiezen? De lucht is geladen met mogelijkheden om lichter te worden door het maken van nieuw keuzes en afspraken met jezelf. Ook al gaat het niet altijd zonder weerstand en spanning.

Daarom heb ik mijn #notestoself: afspraken die ik in een licht, helder moment met mezelf gemaakt heb om oude patronen te doorbreken wanneer ik ze tegenkom. Wanneer ik word geraakt op een bekend, oud pijnstuk of levensthema, pak ik ze er even bij.  Dat geeft me een richting naar het nieuwe en het lichter worden, plaats van dat ik onbewust in de oude pijn stap. Het doet zich bij jou vast ook wel eens voor. Je kunt jezelf voornemen om vanuit licht te reageren in plaats van uit oude patronen.

Als je geraakt wordt, kun je je hart openhouden, in plaats van te reageren vanuit verdediging of op een andere manier in de afweer gaan. Het is alleen de kunst om dat op het moment van kwetsing ook ècht toe te passen.

Maar dat is dus te leren en te trainen en je Notes to Self zijn daarin van onschatbare waarde!

Een manier om jezelf op het lichte pad te houden, is om gedurende de dag een aantal keer de tijd te nemen om te voelen of je op jouw lichte pad bent, of een aanpassing doen waardoor je weer bewust in je Lichtkracht gaat staan.

Lichtwerk voor jezelf

Dat betekent dat je elke dag lichtwerk doet voor jezelf. Dat je met dat lichtwerk en die aandacht voor je groei je bewustzijn traint over of je je Lichtkracht voelt of dat je iets moet doen om het weer te voelen.
Dat betekent dat je oefent in het bewust activeren en verlichten van je trillingsfrequentie op het moment dat het nodig is.

En na een tijd ervaar je dat je deze toewijding aan je licht in elke situatie kunt toepassen, ook als je het moeilijk hebt. Dat lijkt me nou net het moment dat het het meeste nodig is om jezelf, je gevoelens of een situatie naar een hoger lichtlevel te brengen!

Een paar jaar geleden heb ik een supersnelle aardesterchakra activatie gedeeld om je de verruiming van bewustzijn te laten ervaren. Het is nog steeds een krachtig instrument om toe te passen! Je vindt ‘m onderaan dit bericht.

Lichtwerk heet niet voor niets lichtwerk. Je werkt aan een ontwikkeling die je wenst: jezelf lichter maken, verantwoordelijkheid nemen, je licht delen, je inzetten voor dat wat belangrijk voor je is.

Daar hoort bij dat je de aspecten van jezelf die achtergebleven zijn in licht (licht is bewustzijn en liefde), mee omhoog trekt, naar het niveau waar je bent als je je goed voelt en van het leven geniet.
Dat is het innerlijk Lichtwerk. 

#NOTETOSELF: als ik mezelf niet licht voel of als een situatie niet licht voelt, breng ik daar op verschillende manieren (mijn) licht en liefde in, zodat alles in het licht komt te staan en het hoogste goed van iedereen wordt gediend. Ik wens en creëer de hoogste uitkomst voor alle betrokkenen, zo is het (werkelijk)!

Wil je deze ontwikkeling voor jezelf nog meer aangaan, kun je bij mij de E-course Lichtkracht, Lichtwerk & ascensie volgen, die gaat over het omvormen van oude aspecten naar nieuwe. Het werk voor het licht.

Online cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie


 

 

 

 

 

 

Dit is wat een cursist met me deelde:

“Je cursus heeft mij zoveel gebracht. Ik gebruik ‘m dagelijks en het geeft mij een tool voor intense healing. Je hebt mij in mijn leven enorm vooruit heb geholpen met je online cursussen. Bedankt!” 


Zo dus. Dat is de bedoeling!

Ik wens je alle blessings van je eigen Lichtkracht.
May it shine!
Liefs,

Fanny

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog