Inspiratiemails

Ik wil je dolgraag mijn inspiratiemails sturen, vol met lichtpuntjes!

Bovendien krijg je dan ook toegang tot mijn lichtkrachtblibliotheek, waar je nog meer schatten kunt vinden. En je kunt daar ook vaker terugkeren, want ik zal er regelmatig nieuwe dingen in zetten.

Als je je inschrijft ontvang je in de bevestiging op je scherm, het geheime wachtwoord om toegang te krijgen. Dit staat ook in de emailbevestiging die je ontvangt.

De ‘kleine lettertjes’:

Wil je  graag op de hoogte blijven van wat ik doe? Als je je inschrijft zul je af en toe een email ontvangen. In ieder geval 1 of 2 keer in de maand.  Ik wil je daarmee op de hoogte brengen van nieuwe cursussen en activiteiten, nieuws over kristallen, blogs en enkele andere nieuwtjes. En ik houd net zoals jij niet van spam en jouw gegevens worden enkel gebruikt voor deze nieuwsbrief. Je gegevens worden bewaard op de servers van Mailchimp, mijn nieuwsbriefsysteem. Zij zijn AVG/GDPR compliant, zoals dat heet.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link >> Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van mij ontvangt, of door contact met mij op te nemen via email.

Door het formulier hieronder te verzenden, stem je ermee in dat ik je gegevens mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden in mijn privacyverklaring.

Ik gebruik MailChimp als nieuwsbriefplatform. Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.
Denk je dat je geen email van mij hebt ontvangen? Kijk in je spamfolder en/ of voeg mijn -emailadres toe aan je contacten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

B[twocol_one_last]Column 1/2[/twocol_one_last] ewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com