0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Mijn manier van coachen

Waarom werk ik zoals ik dat doe?

In heb mijn werkwijze ontwikkeld over de jaren. Ik begon een jaar of twintig geleden volgens de regels die toen golden. Maar al snel merkte ik dat ik het helemaal niet fijn vond om ‘in de therapeutenrol’ te zitten. Over de jaren heb ik mijn coachingsaanbod steeds meer aangepast naar wat het beste werkte. Ik werk met ervaren healers, lichtwerkers, therapeuten: mensen die al heel wat training en ervaring achter de rug hebben, maar toch nog de essentie missen waarom ze hier zijn en wat ze moeten ‘doen’. Aan hun talenten ligt het niet. Ze zitten vaak vast op een diep niveau en ze weten het, ook al kunnen ze vaak nog niet precies benoemen waarin ze dan tegengehouden worden.

Vaak zijn ze al door een fase van ‘de donkere nacht van de ziel’ gegaan of ze zitten er nog in. ze zoeken naar dat deel van hun Lichtkracht die ze vrijmaakt. Ze willen voor eens en altijd loskomen van dat wat ze tegenhoudt en volledig  gaan voor hun levensdoel.

Ze staan voor de uitdaging om energetische banden te verbreken, bannen los te maken, afspraken, contracten, imprints en overtuigingen te ontkoppelen. Ze weten dat het gelaagd is en hen op elk niveau raakt, zowel lichamelijk, als in het denken en voelen. Ze willen vrij zijn van ballast en ze willen hun power terug.

Ze willen die weg best gaan, als ze maar kunnen geloven dat het mogelijk is en niet de zoveelste poging die op niets uitloopt. Ben ik wel in staat om ze te begrijpen en te helpen? Snap ik wel hoe moeilijk het is om je los te maken, je eigen weg te gaan, ook al verlies je daardoor mensen of wordt je niet begrepen?

I do

Ik ben die weg zelf gegaan. In ‘Sta stevig in je Lichtkracht‘ heb ik daarover verteld.

 

Coachingstraject

 

Het is ook daarom dat ik ‘andere’ coaching aanbied. De oude manier van werken, van afspraak naar afspraak, schiet voor mijn gevoel ernstig tekort in het aanwezig zijn bij iemand die door deze fases gaat. Ik had zelf vaak iemand nodig op de vreemdste momenten. En dan moest ik nog anderhalve week wachten op een consult, bij wijze van spreken. Ik wil dat niet voor mijn cliënten. Ik wil naast je staan en je laten voelen dat je niet alleen bent. Ik wil de Heilige Ruimte waarin je begeleiding krijgt vasthouden, zodat je sneller en makkelijker door je proces heen gaat en ik wil dat al je helpers in de hogere frequenties je kunnen vinden.

 

 

Ik heb daarom een maandprijs met een all-in pakket. Dat werkt perfect. Niemand heeft me nog overvraagd door elke dag te bellen, nog heb ik mensen van mij afhankelijk gemaakt door steeds in te springen. Wat ik en een cliënt samen doen in die maand is twee afspraken hebben en aangaan wat zich aandient. Het gaat van oud zeer oplossen tot contact maken met draken, van je familielijn opschonen tot je zielsdelen in hogere frequenties integreren. Op mijn coachingspagina heb ik een hele lijst opgenoemd met mogelijke onderwerpen. die lijst is bij lange na niet compleet, maar het geeft een idee.

 

Ik voel ook de roep om weer lichtwerkers, starseeds en andere mensen voor wie het tijd is om hun Lichtkracht te hervinden, te coachen. Het is prachtig werk om iemand bij te staan in die weg naar binnen, al voelt het niet als werk.

 

Wil je met mij werken aan jouw vraagstukken? 

 

Je kunt me mailen om een oriënterend gesprek te plannen of eerst de coachingspagina lezen. Ik verheug me op elk deze prachtig traject, de schoonheid ervan, de vreugde te zien die die het je geeft als je kracht terugkeert. Misschien wel bij jou!

Dus heb je een verlangen om in je eigen essentie te duiken, wil je meer Lichtkracht en minder ‘donker’…laat het me weten.

Samen maken we alles lichter!

Liefs,

Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog