Magie voor ascensie

Lichtwerk mag licht zijn, zeg ik altijd. Als lichtwerk zwaar voelt, dan werk je wellicht niet op de juiste frequentie. Combineer lichtwerk met magie en je hebt het lichtste van het lichtste te pakken.
Heb je weleens van een Magical Key Tree gehoord? Als je op een magische manier wilt lichtwerken, is dit een prachtig voorbeeld.
Magical Key tree

* Allereerst koop je een paar prachtige ouderwetse sleutels, bijvoorbeeld bij het tuincentrum of bij Etsy. (De mijne zijn van het merk Makhry)
* Die sleutels hang je aan een mooi lint….
* Zoek een boom uit in je tuin of een andere plek die je naar hartelust kunt behangen.


* Ga bij je boom staan en verbind je met je hoogste licht.
* Hang nu sleutel voor sleutel op terwijl je met krachtige intentie hardop uitspreekt waar de sleutel symbolisch voor staat.
* Voel wat er in jou aangesproken wordt wanneer je naar jezelf en het universum uitspreekt waar je de sleutel toe wilt ontvangen.

** Bijvoorbeeld voor meer licht, zachtheid, een open hart, empathie, vergeving, vrijheid, overvloed, verbinding, ruimte, vervulling, liefde, magie, helderheid, inzichten, nieuwe lessen, lichtcodes, zielsexpressie, lichtwerk, etc.**


* Laat je sleutels zo lang hangen als je wilt. Het ziet er niet alleen skitterend uit, maar het herinnert je ook aan de lichtafspraken die je hebt gemaakt met jezelf!
* Elke keer dat je stilstaat bij jouw sleutels en ze licht stuurt, bekrachtig je je keuzes…
Magie werkt. Het is het doen van een handeling met toevoeging van een intentie, terwijl je je bewustzijn hebt verruimd. daarmee handel je vanuit een hoger bewustzijn en is alles een. Tijd en ruimte vallen weg, waardoor je de groei die je wilt doormaken, in het licht kunt zetten. Voor elke sleutel plaats je als het ware licht vooruit en daarmee komt het naar je toe, de ervaringen, de lessen en de transformatie.

Ik wens je mooie sleutels, zowel qua lichtcodes als qua design 🙂
Op jouw magie en je mooie Lichtkracht, liefs,

  Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog