Lichtwerk mag licht zijn, zeg ik altijd. Als lichtwerk zwaar voelt, dan werk je wellicht niet op de juiste frequentie. Combineer lichtwerk met magie en je hebt het lichtste van het lichtste te pakken.
Heb je weleens van een Magical Key Tree gehoord? Als je op een magische manier wilt lichtwerken, is dit een prachtig voorbeeld.
Magical Key tree

* Allereerst koop je een paar prachtige ouderwetse sleutels, bijvoorbeeld bij het tuincentrum of bij Etsy. (De mijne zijn van het merk Makhry)
* Die sleutels hang je aan een mooi lint….
* Zoek een boom uit in je tuin of een andere plek die je naar hartelust kunt behangen.


* Ga bij je boom staan en verbind je met je hoogste licht.
* Hang nu sleutel voor sleutel op terwijl je met krachtige intentie hardop uitspreekt waar de sleutel symbolisch voor staat.
* Voel wat er in jou aangesproken wordt wanneer je naar jezelf en het universum uitspreekt waar je de sleutel toe wilt ontvangen.

** Bijvoorbeeld voor meer licht, zachtheid, een open hart, empathie, vergeving, vrijheid, overvloed, verbinding, ruimte, vervulling, liefde, magie, helderheid, inzichten, nieuwe lessen, lichtcodes, zielsexpressie, lichtwerk, etc.**


* Laat je sleutels zo lang hangen als je wilt. Het ziet er niet alleen skitterend uit, maar het herinnert je ook aan de lichtafspraken die je hebt gemaakt met jezelf!
* Elke keer dat je stilstaat bij jouw sleutels en ze licht stuurt, bekrachtig je je keuzes…
Magie werkt. Het is het doen van een handeling met toevoeging van een intentie, terwijl je je bewustzijn hebt verruimd. daarmee handel je vanuit een hoger bewustzijn en is alles een. Tijd en ruimte vallen weg, waardoor je de groei die je wilt doormaken, in het licht kunt zetten. Voor elke sleutel plaats je als het ware licht vooruit en daarmee komt het naar je toe, de ervaringen, de lessen en de transformatie.

Ik wens je mooie sleutels, zowel qua lichtcodes als qua design ­čÖé
Op jouw magie en je mooie Lichtkracht, liefs,

  Fanny
Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook