Maak een lichtstatement

Lieve Lichtbrenger,

Hoe gaat het met je? Ik merk dat alles in beweging is, met als belangrijke gemeenschappelijke ervaring: prik je wel of prik je niet? Bijna iedereen heeft de uitnodiging nu gehad.
Omdat ik in oktober weer een spirituele retraite naar Glastonbury/ Avalon organiseer (met Meike Klomp), wordt me gevraagd wat wijsheid is…daarom heb ik mijn visie voor je in een video gestopt!

Kunnen we het hebben over de harmonie in energie i.p.v. wel/ niet prikken?
Ik zal het uitleggen…

Ik heb het met niemand over alle ins & outs van de vaccinatie. Het doet er niet werkelijk toe, in mijn visie. Het gaat er volgens mij niet om wat je gelooft qua verhaal, met welke informatie je het eens bent of voor welke projecties (en collectieve reacties daarop komen) je vatbaar bent. Het gaat erom welke je daarvan verinnerlijkt en welke niet. kiezen vanuit Lichtkracht dus, in plaats van negatief beïnvloed worden door de wereld om je heen. Wat er is:

3D – biochemisch, fysiek.
4D – projecties, concepten, beelden, beïnvloeding.
5D+ – hogere lichtfrequenties, zielsgedreven, multidimensionaal.

Deze dimensies bestaan tegelijkertijd, dus hebben we met al deze werkelijkheden tegelijkertijd van doen. Of we nu de neiging hebben ons vast te bijten in de fysieke aspecten of alleen maar licht willen ervaren.

Er is een spirituele wet met een collectieve overeenstemming in het multiversum, waarin alle wezens en bewustzijnsvormen met elkaar hebben afgesproken dat er vrije wil is en dat beïnvloeding daarin altijd geweigerd mag worden. Baas in eigen energie dus. 

Dat betekent dat niemand je iets kan aandoen of je kan beïnvloeden zonder jouw toestemming op zielsniveau. Dit geeft je nu (bij helder bewustzijn) de kans te kiezen en ‘nee’ te zeggen tegen angst, beïnvloeding en wat je verder maar niet wilt verinnerlijken (energetisch en qua inhoud van een injectie dus ook).
Om je te laten ervaren hoe dat werkt, heb ik een command en decree voor je ingesproken.

Dat is een verklaring die je vanuit je Hoogste Lichtkracht uitspreekt naar het multiversum wanneer je uit collectieve, lagere frequentievelden van angst, drama, illusies en beïnvloeding wilt blijven. Het maken van dit statement helpt je bewust je persoonlijke trillingsfrequenties op een lichtlevel te houden van liefdevolle verbinding, eenheid en dienstbaarheid aan het geheel voor de ascensie.  

 

Je bent een bewuste creator, een lichtwezen en een lichtwerker. Na het doen van deze commands, wens ik dat je dat volledig voelt. Gebruik jouw vrije wil voor je hoogste goed en alles IS goed.

Blessings voor jouw keuze. De mijne is me helder! #bottoms up mèt harmonie in alle frequenties. Avalon wacht…
Met veel liefs,

 Fanny

P.S. In dit licht zal ik dan ook niet reageren op e-mails over pro- of contra vaccineren.     
 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog