0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Lieve lichtbrenger!

Lieve lichtbrenger,

Je licht helemaal hier brengen en er zelf van genieten, precies zoals het was bedoeld…lukt dat?

Jammer genoeg is licht brengen voor veel mensen, misschien voor jou ook, nog een hele uitdaging. Misschien liggen er nog te veel obstakels op de weg die nog moeten worden verwijderd. Misschien is er nog niet voldoende vertrouwen om je eigen weg te gaan…

Dan krijg je dat de mensen om je heen makkelijk een oordeel over je vellen en dat dat je dan weer tegenhoudt om verdere stappen te zetten. Ik geloof ook dat er tegelijkertijd een diep verlangen in jou is om het wèl te doen, ook al weet je niet precies hoe. En dat brengt je verder.

Toen ik alle deelnemers sprak (dat doe ik altijd vooraf) die aan de cursus Lichtbewustzijn, zelfhealing en zielsexpressie van sept. deelnemen, hoorde ik bij hen ook precies dat diepe verlangen:

 

~ Vrijuit jezelf zijn
~ Gezien en gehoord worden
~ Erkend worden om je zuivere licht
~ Je brood verdienen met je spirituele talenten

 

Eigenlijk betekent dit het beleven van de grote ommekeer waarbij je eerst in een positie bent waar mensen je maar raar vinden en niet geïnteresseerd zijn in je spirituele leven. Gevolg is, zo hoor ik dan, dat je het zelf ook geen èchte aandacht meer geeft.

Toch wil je uiteindelijk naar het vrijuit beleven van je Lichtkracht, bijvoorbeeld in de rol van therapeut, coach, teacher, via kunst, enz. Dat mensen je werk heel graag willen kopen! Dat ze juist bij jou die cursus willen doen. Dat je een voorbeeld bent om je licht, dat de mensen die bij jou komen om inzichten te krijgen, dat ook bij je vinden.

Ik weet inmiddels hoe het is om dat te kunnen geven en het is echt supergeweldigfantastisch! Het maakt dat ik zielsgelukkig ben in wat ik voor mezelf en anderen kan creëren.

Van oergeluid naar..

Neem nou de tweede cursusdag…het was een dag vol doorbraken en roerende momenten, maar hier wil ik graag één verhaal met je delen.
In de pauze, waarin we buiten gingen picknicken, was er een vrouw die zei: “Ik zou eigenlijk wel heel graag willen.. ja gewoon.. je weet wel..” Ze greep naar haar buik en uitte een lage gromklank. Het was een gevoel en verlangen dat moeilijk in een woord te vangen was. “Want,” zei ze, “Er moet gewoon even iets uit!” En ze wilde het al heel lang, zo’n ervaring van jezelf vrij uiten, hoe het er ook uitkomt.

Uiteraard was er nóg een vrouw voor wie dit belangrijk was. In een groep zitten altijd belangrijke overeenkomsten.  Ik vroeg ze hoe ze dat wilden gaan aanpakken en dat het uiteraard kon. Hun wens is mijn mooiste gift, nietwaar?

Zodoende gingen ze na de pauze niet in de kring zitten, maar bleven ze staan aan de andere kant van de ruimte. Ik nodigde hen uit elk geluid en elke beweging die in hen opkwam, zonder terughoudendheid. Ze vroegen mij om een aantal keer de klankschaal aan te slaan, om hen op gang te helpen. Ik vond het heel mooi dat ik net die keer mijn drum niet bij me had, zodat wat er zou ontstaan, ook echt vanuit hen zou komen. Met een drum kun je wat makkelijker in het oerstuk komen. Dat is soms goed, maar nu ging het meer om de weg naar die vrije staat van zijn toe bewust te beleven.

Terwijl ik de klankschaal aansloeg, begonnen zij voorzichtig te bewegen. Er kwamen klanken, rauwe tonen, zuchten, zachte zang vanuit de buik en het was mooi. Maar.. Het was nog niet wat ik wist dat ze werkelijk wilden. Want het gaat er niet alleen om dat je oerklanken maakt omdat je iets wil vrijmaken, zoals je bij je bevalling(en) doet. Het gaat verder.

Het gaat om in je kracht zijn en j evolledige vrouwelijke kracht in je lichaam te voelen stromen.
Je wil  je eigen stem horen, je soevereiniteit claimen, je plek op aarde innemen, je buik en hart vullen met leven! Jezelf omarmen in al je facetten.

Deze dappere, prachtige vrouwen waren er helemaal klaar voor. Ze hadden alleen nog een klein zetje nodig om dieper in zichzelf te zakken en hun lichaam te laten bewegen door hun oer- en Lichtkracht.
Eén van hen zat op de grond, met haar ogen dicht. Ik pakte haar handen en nodigde haar uit te komen staan….ook de andere vrouw vroeg ik dichtbij te komen. Dat ze naast elkaar stonden was nog niet de juiste positie im in die stroomversnelling en overgave te komen.

En toen vroeg ik ze hun kracht aan elkaar te geven. Zing voor elkaar! Geef de andere vrouw jouw kracht, jouw power, jouw licht!
Volgens de wet van wederkerigheid (Ayni), ontvang je energie, net zoals je geeft. Deze vraag en het tegenover elkaar staand, elkaar in de ogen kijkend, bracht een nieuwe intensiteit en verdieping.

Ze barstten uit in een dans, een strijd, een volstrekt veilig, woest en kwetsbaar samenzijn. Zelden zag ik zoiets moois. Er werd gedanst, gebruld, gekreund, gezongen, omhelst, omarmd, gedragen, gelachten…

En wij, de vrouwen aan de kant? Wij hielden het veilige veld voor hen vast, de andere deelnemers met de ogen gesloten om alle energie die deze vuurvrouwen vrijmaakten te absorberen.
Het was magisch! Ik denk dat het voor hen heel bevrijdend was, maar het ging veel dieper.

Dit is je licht brengen zonder terughoudendheid, dit is jezelf zijn in alle facetten. Als je je ware stem hebt gehoord, vergeet je dat nooit meer.
Als je lichaam z’n eigen oerbeweging heeft gevoeld, zit het de rest van je leven bewust verankerd in je celgeheugen.
Jezelf ooit nog niet gezien of gehoord voelen door anderen, is dan een keuze of iets wat je jezelf aantrekt of niet. Het hoeft nooit meer zoveel pijn te doen als het voor die doorbraak misschien nog wel doet, omdat je diep vanbinnen je eigen oerbron hebt, je Lichtkracht.
Vanuit die bron, breng je je licht. Soms zachtjes, soms met veel vuur…
En elke verschijningsvorm van jouw zelf daarin is prachtig.

Dit is maar één verhaal van alle dingen die er die dag gebeurden. Het was fantastisch om daar te staan als teacher, omdat ik weet hoe die weg is. Het is het allemaal zo waard geweest. Dit is mijn licht, om dit veld voor anderen te creëren en mijn lichtveld met daarin al mijn ervaringen en gedane healing hier te brengen. Op aarde. In mijn cursusruimte. En ik voelde hoe goed wat was….

Wil je ook?

Wil je ook verder met het vrijmaken, delen en brengen van jouw licht? In januari start er weer een nieuwe cyclus Lichtbewustzijn, zelfhealing & zielsexpressie. Je kunt ook de online cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie volgen, een coachingstraject doen of het drakenkracht-meditatiepakket bestellen. Al mijn aanbod is gevuld met de hoogste lichtintenties voor jou om jouw Lichtkracht ook te belichamen.

Liefs,

Fanny

 

>> Klik op het plaatje om meer te lezen over de cursus.

Cursus lichtbewustzijn, zelfhealing & zielsexpressie

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog
Skip to content