Ik ging begin december 2018 met mijn – Soultrip to Avalon hartsvriendin – Meike Klomp, op voorbereidingsreis naar Glastonbury, Engeland.

In april gaan we met onze eigen groep op een speciale reis daar naartoe, waarvoor je je tot 1 maart kunt aanmelden.

Dit was ons voorafje. En we pikten direct een seminar van Steve Nobel mee, met als thema: wat zijn je intenties voor 2019?
Het seminar was echt geweldig, we hebben onze harten opgehaald.

Omdat ik slecht hoor, zit ik graag vooraan, dicht bij de spreker. Ook zit ik graag aan de zijkant van de groep in plaats van er middenin.

En tenslotte, als ik er dan toch ben, maak ik graag echt hartscontact . Ik heb mijn muurbloempjestijd ruim achter me gelaten en dik geheeld. Meike en ik zaten dus naast Steve, om de beurt.

Meike en ik deden heerlijk ons ding tijdens het seminar. Kopje thee halen, installeren, “Goodmorning Steve” zeggen en meedoen aan een praatje, als hij dat initieerde. We wilden hem ook niet ‘lastig vallen’.

Wat een heerlijke vraag!

Hij vroeg bijvoorbeeld: “What are you doing?” en zo konden we vertellen dat we zo ongeveer hetzelfde werk deden als hij: coaching, healing, 3-5D bewustzijn ontwikkelen, meditaties opnemen en meer. Op een gegeven moment zat hij iets te overpeinzen en toen kwam de vraag:

”Well….maybe…if you’re up for it…you could translate some of my affirmations. I’ll send you an email”.

Wat een heerlijke vraag! Voor de vuist weg gesteld en even laconiek op gereageerd door ons.Wij kunnen dat: stiff upper lip.

“Well, sure. We could do that”.

En zo is het gekomen…het is gemanifesteerd.

Ik heb dit vrijwilligers-lichtwerk gedaan, een tekst van hem vertalen en inspreken.

Je vindt de tekstvertaling en audio op Steve Nobels blog/ Dutch.

Laat daar een berichtje achter om te laten weten hoe je de audio vindt! Mag in het Engels of Nederlands. Als het bevalt, doe ik er meer. De MP3 staat ook op mijn YouTube kanaal.

Kijk op Steve’s website ook naar het vrijwilligers-lichtwerk dat Meike heeft gedaan, onder Blogs/Dutch.

“I see you”

Ik heb nog een mooie oefening met hem gedaan waarin we elkaar in de ogen moesten kijken en zeggen: “I see you”. Heel intiem en krachtig.
En ik zag hem ook echt. Gewoon een mooi mens met een missie.
Die missie om meer mensen te helpen om een volgende stap te zetten, te groeien naar 5D bewustzijn, om beperkingen, kwetsingen en trauma’s te overkomen, die delen we! Hij wil meer mensen bereiken in Nederland, ik in Engeland. Onze gedeelde missie is meer mensen bewustzijnstools aanreiken zodat ze hun lichtpad kunnen lopen op eigen kracht.

Laat je Lichtkracht zien

Dit soort dingen ontstaat in een flow. Ze zijn zo ontzettend oprecht en puur. Luister naar de affirmatie, als het je aanspreekt en laat het voor je werken. En doe alles wat je kunt om ook jouw Lichtwerk te doen. Alles wat daarvoor nodig is, is dat je je Lichtkracht zelf voelt, inneemt en aan de wereld laat zien. Dan ontstaan er dingen die speciaal zijn. Je intenties worden werkelijkheid en 5D wordt steeds meer realiteit.

Liefs, Fanny

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook