Lichtvonken – spreek je uit.

Ha lieve lichtbrenger,
Hoe gaat het met je?
Ik hoop dat je in een prachtige verbinding bent met je Zelf.

Wij hebben als gezin heel solidair een weekje gegriept, dus ons afweersysteem is weer helemaal up to date. Het viel allemaal reuze mee, gelukkig. Eén van de mooiste momenten in die week was de massageavond.

Massageplek
Massageplek in de huiskamer

Want waar knappen kinderen het meeste van op, naast vitaminebommetjes? Juist ja, van liefde. Dus sjorde manlief de massagetafel van zonder naar de huiskamer en daar ging het: kind voor kind op tafel en manlief als laatste. Nou had ik al jaren niet meer gemasseerd. Niet meer sinds ik geen praktijk voor natuurgeneeskunde meer heb, waarin ik massagetherapie en voetreflex doe, onder andere. Maar het is net als met fietsen: je verleert het niet. Het was echt heel fijn om te weer te doen!

Wat ik hiermee wil zeggen, is dat het in deze rumoerige tijd, zeker als je ziek bent of niet helemaal fit, het lastig is om steeds in je centrum van licht en liefde te zijn. Het nieuws brengt niet veel verlichting, in tegendeel. Dus dat licht, dat moeten we in onszelf aansteken en bewaren. Dat kan in je dagelijkse afstemming, je intenties en de andere practices die je hiervoor doet. Maar ook door je vrij uit te spreken of creatief bezig te zijn, veranker je hogere lichtfrequenties in jezelf en in het collectief.

Laat me een superleuke anekdote met je delen:

Dit was een What’sAppgesprek met de aannemer die het Lichthuis bouwt, vlak voordat het beton werd gestort:
(Als je het nog niet wist: ik laat een groot tuinhuis bouwen om daar workshops, bijeenkomsten en cursussen te geven).

GerritJan:   ‘Hé Fanny. De jongens komen er zo aan voor het beton.
Ik:   ‘Oké, mooi. Zeg eh, GerritJan. Ik ga nu mijn best doen om je een vraag te stellen die je in je hele bouwcarrière nog nooit hebt gehad, goed?’
GerritJan:   ’Haha. Ja?’
Ik:’   Is dit het goede moment om kristallen erin te leggen?’
GerritJan:   Ja hoor, dat kan prima. Daar zie je straks alleen helemaal niks meer van hè.’
Ik:   ’Ja, dat weet ik. Je moet ze ook niet zien, je moet ze voelen’.
GerritJan:    ‘Ok top. Veel succes’.

Met deze zegen van de aannemer heb ik een paar prachtige kristallen on het beton laten gieten. deze kristallen dragen al mijn intenties om van het Lichthuis een Portal van Light te maken!

Je ziet het niet, maar het is er wel.

Betonnetje mèt
Betonnetje mèt

Kijk, lichtwerk of je licht hooghouden, betekent ook dat je vanuit je eigen kracht spreekt. Dat je laat zien wie je bent, wat je doet en hoe je het doet. Het kan zomaar zijn dat jij doet wat een ander zoekt! Het leukste voorvbeeld daarvan was toen ik drie jaar geleden een retreat deed bij Steve Nobel. Toen hij vroeg wat ik voor een werk deed, zei ik niet alleen ‘I am  a neuropathic therapist and energetic healer working with dragons”. Ik noemde daar ook heel specifiek bij ‘iridology’ en ‘dragon initiations’. Resultaat: hij vroeg me ter plekke om zijn toenmalige vriendin een iriscopiesessie te geven, wat ik ook gedaan heb. En later vroeg hij me over draken te delen in zijn podcast.

Soms is je gesprekspartner iemand met dezelfde levensvisie en dan gaat het vanzelf. Soms is het iemand die in een parallelle wereld leeft en dan moet je even de juiste snaar vinden. Mijn tool is dan vaak humor. Sindsdien hebben de aannemer en ik nog meer leuke uitwisselingen gehad. Als dat Lichthuis er niet vlug volledig staat, ga ik hem ook nog vertellen dat de draken in mijn tuin het koud krijgen en dat hij moet opschieten met hun behuizing, hahaha.

Licht aansteken, vanuit je Lichtkracht leven, betekent bijvoorbeeld dat je steeds je eigen waarheid blijft spreken. Dit is daar een voorbeeld van. Het is niet zwaar of diep doordacht, juist niet. Het is speels en vloeit zich voort in alles wat ik doe.

 

Mag ik je uitnodigen om ook  steeds je Lichtkracht met anderen te delen?

Het is nodig!

Jouw vonken van licht, jouw high vibes, je magie en je pure creaties zijn nodig.

Breng je licht hier en geniet ervan!

Dag lieve lichtwerker, sparkse!

Liefs,

Fanny

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog