0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

In lichtverbinding zijn

 

Ha lieve Lichtbrenger,

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik me enorm verbonden voel met de lichtbrengers die zichzelf hebben moeten vrijmaken van allerlei beperkingen voordat ze hun licht echt kunnen ervaren en belichamen. Ik heb er zelfs een boek over geschreven, zozeer wilde ik tot de kern komen.

Ik weet dat iedereen zijn eigen weg heeft te gaan, als het gaat om je vrijmaken en ontdekken hoe je jouw bronnen van licht vindt en ze gebruikt. Licht zijn is een bijzondere staat van zijn, die maakt dat je vrij bent om jezelf te zijn en je Lichtkracht vrijuit te delen. Ik moet er zelf nog altijd iets voor doen. Zoals pas geleden, toen de vakantie net begon.

Aarden op nieuwe plekken

 

Ik heb namelijk nog steeds ‘last van’ verlegenheid, me niet direct kunnen aarden of me thuis en veilig voelen. Vroeger, als kind, durfde ik niet af te rekenen bij de kassa, de weg te vragen aan een vreemde of alleen ergens naartoe te gaan.
Natuurlijk ben ik daar overheen gegroeid, maar op sommige momenten merk ik weer hoe het was om zo terughoudend en verlegen te zijn. Op vakantie bijvoorbeeld.

Mijn kinderen rennen naar de zwemvijver, gooien hun handdoeken neer en beginnen aan een watergevecht.
Ze kijken niet om zich heen of er mensen op hen letten, ze hebben geen last van de opgeschoten pubers die in een groep naast hen aan het water zitten, niets houdt hen tegen om vrijuit plezier te maken. Ik zie het aan en ben zo dankbaar!

 

Ik gooi nog steeds niet zomaar mijn handdoek ergens uit. Ik voel me niet zomaar vrij (of veilig), waar dan ook. Ik moet nog steeds moeite doen om me gegrond te voelen. Op zo’n grasveld kan ik last hebben Hazes die uit een luidspreken schalt. Last van ouders die tegen hun kinderen schreeuwen, last van mijn eigen kinderen die ruzie maken. Het uit zich in me niet verbonden voelen, alsof ik er hiet echt ben. Het zijn kleine dingen die hard binnenkomen en ze zijn allemaal te verklaren.

 

Wat moet je doen om in je element te zijn?

Ik kan veel redenen noemen die me schuw hebben gemaakt, me hebben afgeremd of die me onzeker hebben gemaakt.
Maar de waarheid is dat het in het NU helemaal niet belangrijk is. Jezelf proberen te verklaren (en misschien ook wel goedpraten) is een afweermechanisme. Het brengt je licht weer terug als je jezelf afvraagt wat er nu nodig is om in je element te zijn.
Ik zal nooit ontkennen dat ik op een andere manier tot me vrij voelen kom. Dat is mijn persoonlijke gebruiksaanwijzing. Manlief en kinderen weten dat. Ik wil dolgraag in die vijver zwemmen, maar eerst moeten er en aantal dingen worden gedaan.

Natuurmagie & verruimd bewustzijn

 

Ik zoek een plek uit waar het iets rustiger is.

Ik ga er zitten en ontspan heel bewust mijn lichaam, vertraag mijn ademhaling en ga naar mijn hart.

Ik verander mijn bewustzijn en stap uit het dagelijkse, het magische in.

Ik maak contact met de aarde en heel sprecifiek de aarde van dit nieuwe gebied.

Ik vraag of ik er mag zijn, of ik dit stuk aarde mag verkennen.

Als er een ‘ja’ komt, verbind ik me verder met de elementen.

Met mijn ogen dicht, voel ik om mijn handdoek heen en al snel vinden mijn vingers een steen. Het is niet de juiste.
Ik open mijn ogen en kijk verder. Even verderop ligt een mooie.

Ik pak de steen en neem diens energie in me op.

Ik voel me nog rustiger worden, totaal ontspannen en totaal verbonden met de aarde ‘onder mij’. Ik schrijf het tussen haakjes, want ik voel de energie van deze plek verankerd worden in mijn hart. Er is geen onderscheid meer.

Om de aarde te bedanken, blaas ik mijn adem in de steen.

Mijn intentie daarbij is dat ik in deze staat van eenheid mag blijven en dat ik mag genieten van deze verbinding.

Ik vraag ook om tekenen van het land en geschenken van de natuur voor inzichten.

 

Levende energie geven

Terwijl ik ‘op de steen blaas’, loop ik het water in. Verderop gooien de kinderen een bal over. Als het water tot mijn heupen komt, voel ik dat mijn energie helemaal in de steen zit, met mijn intenties. Ik wil net de steen aan het water geven, als ik hoor: “Mááám, vang!”
Ik zie een groen gevaarte mijn kant opkomen en in één beweging laat ik de steen los en vang de bal. Lukraak gooi ik hem weer weg. Ze lachen naar me, omdat er geen enkel richtingsgevoel in zit. De bal landt ergens tussen mijn drie koters in. Jade vraagt: ”Was je aan het mediteren mam? Nou, ga dan maar weer verder!”

En zo sta ik nog een tijdje in het water. Ook met dat element voel ik me inmiddels helemaal verenigd. Ik voel meerdere dingen tegelijk. Ik sta als mezelf in het water en er is een Lemuriëdeel, dat in de diepte zwemt.
Na een tijdje loop ik weer naar de oever, het water uit. Ik zak op mijn handdoek en ben er helemaal. Totaal verbonden. Mijn hogere hart is zo verruimd dat ik met gemak het hele vakantiepark omvat. Via lichtlijnen ben ik verbonden met de zon, de centrale zon daarachter en met het centrum van de aarde. En alles wat zich in die eenheid laat zien. Ik hoef er maar aan te denken en het verschijnt.

Helemaal verbonden

Nu kan ik helemaal mezelf zijn en mijn plek innemen. Ik verschuif mijn handdoek naar waar de kinderen de hunne hebben neergesmeten. Ik pak de broodjes uit de tas en schenk smoothies in. Er is ook taart, want dat is een traditie: kwarktaart maken in een pan. Het ziet er elke keer anders uit, maar smaakt naar vrijheid. Al snel komen ze op deze picknick af. Ik moet beloven dat ik de zwemband opblaas. Manlief fietst langs, hij gaat mountainbiken. “Zit je lekker, vraagt hij?”

‘Ja’, zeg ik.
Ik heb mijn ding gedaan. Dat was nodig. Het kostte geen moeite,m in tegendeel: het was heerlijk om te doen!

Zie je het jezelf al doen? Zou het je goed doen? Misschien zou jij niet voor deze manier van werken met natuurmagie kiezen en is er iets anders wat voor jou werkt. Misschien breng je liever gewoon diamanten licht in je hart of kies je voor gronding in de lichtlagen van de aarde.

In de cursus Lichtbewustzijn, zelfhealing & zielsexpressie, komen er veel verschillende manieren aan bod om jezelf met jouw hoogste licht en je bronnen van heelheid te verbinden. Dat geeft je letterlijk het licht in handen om meer licht te creëren, je oude zeer los te laten en te kiezen voor ascensie, overvloed, creëren met je hogere zelf. Heel bijzonder!

 

Cursus lichtbewustzijn, zelfhealing & zielsexpressie

 

Alles kan aan bod komen, van magie, ascensie tot sjamanistische handelingen waar ik het in mijn blog over had. Als het maar leidt tot het brengen van mijn en jouw licht hier op aarde…

Wil je jouw licht meer ervaren en belichamen? Wil je op elk moment toegang hebben tot je eigen bronnen van licht en kracht? Dan is deze cursus interessant voor je! Tijdens de 3 x 3 dagen verbind je je met je hoogste Lichtkracht, je creatiekracht, je andere wezensdelen in hogere frequenties en mag je ontdekken wat voor jou de weg is naar meer licht en bewuste zielsexpressie in het nu.

 

We beginnen 11 september al. Hier vind je meer informatie en onderwerpen die aan bod komen. Verder is er alle ruimte voor co-creatie en meegaan in de stroom van wat zich aandient. Dit is ook een uitnodiging om je plek in te nemen en die ervaringen op te roepen, die voor jou belangrijk zijn. Dat dient niet alleen jezelf, maar ook het geheel!

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://fannyvanderhorst.nl/portfolio/cursus-lichtbewustzijn-zelfhealing-zielsexpressie/” text=”Ik wil er meer over weten” ]

 

Ik wens je al jouw Lichtkracht & hogere bewustzijn!

Liefs, Fanny

 

Cursus lichtbewustzijn, zelfhealing & zielsexpressie, module 2

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog
Skip to content