Lichtkrachttool: lichtfrequenties verankeren

Hoe gaat het met je? Ik hoop goed! Al hoor ik in mijn naaste omgeving vooral mensen die het allemaal een beetje veel vinden: heftige energie, wat resulteert in flink op en neer gaande emoties. Om je licht hoog te houden, zijn er ook manieren om ondanks het innerlijke- en uiterlijke tumult, een neutrale plek in jezelf te vinden.

Mag er dan nooit tumult zijn? Natuurlijk wel! Het gaat er niet om je emoties op basis van spirituele concepten te omzeilen. Maar als je voor de zoveelste keer hetzelfde gedachtenrondje maakt waar je je alleen maar ellendig door voelt, dan is het tijd om de cirkel te doorbreken.
Daar zijn je Lichtkrachttools voor.

Ik ben heel benieuwd naar welke jij gebruikt. Of specifieker: wat mis je nog? Zijn er momenten of omstandigheden waarvan je denkt: had ik nu maar een manier om mezelf boven deze derrie uit te tillen! Misschien heb je hier iets aan:

Begin elke dag met het benoemen wat je wil creëren. Het maakt niet dat de wereld ineens bestaat uit rozen en regenbogen, maar het maakt je wel bewust van je hogere lichtfrequenties in alles wat de dag je brengt. Zet je je lichtfrequenties bewust neer, dan ben je beter in staat je Lichtkracht hoog te houden.

Hoe wil je je voelen?
Welke lichtfrequenties wil je in je veld met je meedragen?
Wat wil je uitdragen?

Vervolgens schrijf je het op en spreek je het hardop uit. Dat ziet er bij mij bijvoorbeeld zo uit:

Met het uitspreken van deze woorden, verbind je jezelf tegelijkertijd met deze frequenties. Ze worden geactiveerd.
Het is belangrijk dat je voor deze dagopening (en creatie!) je eigen woorden gebruikt en dat je authentiek en souverein bent.

Je kunt heel lang dezelfde tekst gebruiken, of elke keer dat je een aanvulling of aanpassing wilt doen, dat ook doen. Elke dag is tenslotte anders.

Ik heb hier nog een voorbeeld voor je. Ik was gevraagd een tekst te vertalen. Hoe mooi ik deze ook vond destijds, het was en is niet mijn vibe! Nou heb ik deze ook niet voor mezelf gebruikt maar gedeeld voor het collectief en die intentie klopt het. Als ik de tekst of de MP3 voor mezelf zou gebruiken, zou het me zeker kunnen liften, maar niet zoveel als mijn eigen creatie dat zou doen!

Twee dingen:

– Het is fijn om een voorbeeld als dit te hebben om je op ideeën te brengen. Het opent je bewustzijn voor het maken van een connectie met lichtvelden waar je misschien niet aan denkt. Door het van een ander te zien, herinner je je bijvoorbeeld ineens weer dat jij een bepaalde frequentie ook heel fijn vindt om in te zijn. Zo werkt de ascentie: je kunt steeds verder reiken en meer licht verankeren in jezelf.

– Gebruik echt je eigen woorden voor je dagopening (of middagherhaling, dagsluiting, etc). Het is jouw creatie, jouw heilige stem en woorden die je leven creëren en kleuren. Laat het dan ook uit jouw bron komen, zodat je die connectie versterkt. Als je jezelf in lichttaal wilt uitdrukken, is dat ook een manier om bepaalde frequenties te vertegenwoordigen waar wellicht nog geen bestaande woorden voor zijn.

Ik wens je mooie creaties in woord en daad, elke dag!

Liefs,

Fanny

P.S.
Meer horen over lichttaal en hoe jij het jouwe kunt gebruiken.

Lichtkracht inzichtkaart

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog