0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Lichtkracht afstemming 13-11

Soms is het zo fijn om even af te stemmen op alle energieën die in de lucht hangen. Op bijzondere dagen trek ik graag een inzichtkaart voor mezelf en anderen. Ik stem me dan af op wat er gaande is in andere sferen. Het is nu twee dagen sinds de 11-11 poort is opengegaan, dus hèt moment om na te voelen! Vanuit hogere frequenties is er nieuwe informatie (hoger frequentere energie) tot ons gekomen en dat vraagt om een aanpassing. Een positieve! Het mooie is dat het nieuwe voor iedereen wat anders brengt: je mag heel bewust zelf jouw ‘stuk’, jouw dosis Lichtkracht, gaan belichamen.

Meer licht

Moeder aarde en de lichtlagen in de aarde reageren op deze nieuwe energie, het lichtraster om de aarde wordt steviger en verfijnder en het is logisch dat wij mensen de verandering voelen ‘aan ons water’. We zijn met alles verbonden en dus stroomt het nieuwe door ons lichaam, ons bewustzijn aanrakend en ons kansen geven om de dingen anders te doen. We kunnen meer en meer ons ware zelf worden en ons licht makkelijker op aarde brengen. De getrokken kaarten laten heel duidelijk voelen hoe belangrijk het nu is om je aandacht echt te richten op jezelf en jouw ontwikkeling. Ontwikkeling kan ook zijn: eerst opladen en herstellen voordat het naar buiten komt in een resultaat. Neem de tijd om dagelijks te mijmeren, rust te nemen, een meditatie te doen, je lichaam te scannen, te tekenen, etc.

Je versterkt  2 belangrijke innerlijke kwaliteiten:

Je gaat directer reageren op wat je aanvoelt. Voorheen zou je die onderbuikgevoelens en die intuïtieve ingevingen misschien terzijde schuiven: nu wordt er iets anders van je gevraagd.
Er wordt van je gevraagd dat je niet alleen luistert, maar ook dat je in alle zuiverheid naar jezelf handelt. Actie dus, afgestemde, geïnspireerde actie. Geen losse flodders meer. Niet meer je energie verkwanselen aan dingen die je niet bijdragen aan je ware pad. Het mag zo zijn: aanvoelen – doorvoelen – verbinden met je licht – voelen wat klopt/ niet klopt – actie. Er hoeft geen vertraging meer te zijn, geen ‘had ik maars’. Je kunt direct in het moment navoelen en reageren: zo snel gaat het en zo zuiver is de energie. Natuurlijk mag je voor alles meer tijd nemen. Maar de snellerts onder beseffen dat ’tijd’ niet bestaat en daar kunnen ze mee werken door in een split second meer dingen te doen, tegelijkertijd.  

Het tweede effect is dat je zo helder en zuiver raakt afgestemd, dat alles in een stroomversnelling komt. Je kracht en inzicht neemt toe, je impact groeit en je zuivert uit waar je je energie aan wilt verbinden en waaraan niet. Het is tijd om daar eerlijk over te zijn en kleur te bekennen. Welke kleur dat is maakt niet uit, want licht draagt alle kleuren in zich. Kies de mooiste voor jezelf, nu. De 11-11 poort staat open, wat maakt dat je NU makkelijker informatie en nieuwe energie (downloads) ontvangt. Doe er wat moois mee! Deze upgrade helpt je een paar handjes.

Betekenisvol

Dit zijn de lichtkrachtkaarten die ik trok. De boodschap is niet te missen: breng je licht!

Zelf een kaart trekken? klik hier!

 

Wil voortaan zelf de Lichtkrachtkaartenset gebruiken? De Lichtkrachtkaarten bestellen

 

Wil jij een draak in je leven?

En er zijn er meer onder mijn hoede die willen uitvliegen. Wil jij de nieuwe hoeder worden van een draak? Ik help je met liefde de juiste te vinden! Mail me over wat je zoekt en welke drakenenergie je in je leven wilt verwelkomen.

 

Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog
Skip to content