Lichtcirkels juni

Lieve Lichtbrenger,

Ik nodig je van harte uit deel te nemen aan de komende lichtcirkels in juni!

Maandagavond 7 juni 20.00

Maandagavond 21 juni 20.00

Heel bewust je licht activeren, je licht delen en nieuw licht ontvangen, dat is de intentie van de lichtcirkel. Het is een creatie van alle deelnemers samen. Als gatekeeper zal ik zal ik het veld mede creëren waarop wij allen met elkaar de lichtverbindingen te ervaren.

Jouw bijdrage aan het geheel IS jouw licht.

De draken met hun enorme creatiekracht zijn de aangewezen helpers om ons bij te te staan. Ze laten ons voelen HOE we ons licht kunnen delen op een natuurlijke, makkelijke, soevereine manier. We mogen onszelf zijn en het is meer dan tijd om dat te doen. Moge ons licht schijnen op die delen van ons die dat nog niet kunnen geloven.

 

Hoe ontstaat deze lichtcirkel:

Het is mijn intentie dat we een afstemming doen voor onszelf en/of een andere lichtwerker die een ‘extra’ lichtveld om zich heen nodig heeft. Maandagavond om 20.00 ga ik dan ook in afstemming om dit lichtwerk te doen. Ik zet een veld neer en ieder van jullie die wil aansluiten is van harte welkom! Je kunt de andere deelnemers heel helder ervaren in  het gemeenschappelijke veld, ook al gebruiken we geen online medium. Het gaat via ons hart en onze intenties.

 

Hoe doe je mee:

 

~ Activeer het licht in jezelf houdt de hogere frequenties vast in je bewustzijn, je DNA en het lichtraster om de aarde waar je je het meest mee verbonden voelt. Breng de hogere lichtfrequenties in via je intenties en je hart en ben aanwezig in het (kristallijne) veld dat we delen.

 

~ We doen het ‘ieder voor zich’, in onze eigen ruimte en zo lang als je voelt dat goed is, vanaf 20.00 tot wanneer je zelf voelt dat het genoeg is.

 

~ Je kunt meedoen met een wens voor jezelf, omdat je je licht wil delen voor het geheel en de ascensie of omdat je iemand die een ‘extra’ lichtveld om zich heen nodig heeft in het licht wil zetten.

 

~ Je hoeft niet te ‘healen’, het gaat erom bewust meer licht te verankeren in ons gedeelde veld. De ziel van de betrokkenen en Divine Will zal de energie vervolgens geleiden.

 

~ Als je kristallen hebt of kristallen schedels en je deze wilt meenemen in je afstemming: graag!
~ Ik doe de afstemming zelf in stilte. Vind je het zelf fijner om er een geleide meditatie bij te doen, dan vind je die onder andere op mijn YT-kanaal.

 

Als je meedoet ‘zie’ ik je die maandagavonden graag in het gedeelde lichtveld!

Liefs,

Fanny

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog