Als je betrokken bent bij de wereld en je veel waarneemt in het verenigd veld, dan kan elke heftige gebeurtenis je diep raken. Aan de ene kant is dat heel mooi omdat je meeleeft. Het laat je verbinding zien die je hebt, zelf met mensen aan de andere kant van de wereld, of überhaupt met mensen die je niet persoonlijk kent (eenheidsbewustzijn). Het kan echter ook een last zijn: lees van anderen ervaren en onbewust een beetje meedragen. Welke betrokkenheid helpt jezelf en het geheel om ook bij uitdagende gebeurtenissen, toch ook lichter te worden? We kunnen samen het licht hoog houden.

 

Wat er in de wereld gebeurd en ook in ons land, is een uitnodiging om in je hart te blijven en verantwoordelijk te zijn voor je eigen Lichtkracht. Hoe meer licht je in je veld vasthoudt, hoe meer licht je op aarde brengt, zo simpel is het. Je kunt oefenen om in een bepaalde state of mind te blijven: open, betrokken en bewust. Hier zijn 4 hartskwaliteiten die een enorme impact hebben op hoe je je voelt en hoe je de nieuwe aarde wereld beïnvloed:

 

Divine alignment – Blijf in je hoogste licht, stem minimaal één keer per dag af via een meditatie, activatie of intenties.
Divine Nutrality – oordeel of veroordeel niet, maar wees neutraal aanwezig in het nulpuntveld.
Divine Grace – Laat niets je naar beneden trekken, maar vertrouw in de hoogste uitkomst. Laat het zich ontvouwen.
Divine Love – Zet alles in het licht, verhef, heb lief.

 

In mijn huis hebben we een afspraak gemaakt. We kijken het nieuws, maar we vellen geen oordeel over de regering, de dokters, de actualiteitenprogramma’s, het nieuws en de demonstranten. We stappen niet in frustratie, oordeel of analyse. Aan de kinderen vraag ik wel eens: ‘Wat denk je dat de intenties zijn van….vul maar in. Iedereen doet z’n best. Iedereen dealt op z’n eigen manier met wat er is.

Ik, jij, wij…

Laten wij ons licht hoog houden!

 

Are you with me?

Deze kwaliteiten bewust toepassen en activeren in je leven, vraagt heel wat. Focus, oefening, commitment en volharding met zachtheid, om er enkele te noemen. Het is een ascensieproces waarin je groeit. Het helpt als we elkaar daaraan herinneren en elkaar de steun geven die soms nodig is. Ook dat kan op een lichte manier: het gaat er niet om dat de ander het nog niet kan en opgetild moet worden. het is meer dat we allemaal wel eens afdrijven van onze diepste wens licht te brengen en een liefdevolle herinnering of delen van ervaringen, is vaak genoeg om weer in het ‘Oh ja, zó wil ik het’gevoel terug te keren. Zo sta ik erin en met die intentie heb ik ook reminders voor je gemaakt.

Mijn bronnen staan voor je open!
Ik bied veel gratis aan in de Lichtkrachtbibliotheek en op mijn YouTubekanaal. Betaalde services vind je op mijn website, zoals E-courses, meditatie & activatiepakketten, lichtcoaching en afstandshealings. Neem ervan wat je dient!
Koester dat mooie licht van je, zodat het je/de wereld verlicht…

Met heel veel liefs,
Fanny

Download 6 bijzondere lichtactivaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook