Kristallen schedel webshop

Vindt hier de mooiste, met lichtcodes bekrachtigde kristallen schedels, draken, eenhoorns, star beïngs en elven ones.

Keuzehulp

Lastig om de perfecte kristallen schedel uit te zoeken? Ik help mensen hier al 7 jaar mee en weet wat een krachtige semenwerking katalyseert. Mijn meest waardevolle tips mag je zó hebben:

*Inclusief inspiratiemail.

Kristallen schedels en draken als helper en healer

Kristallen schedels versterken je verbinding met de hogere lichtfrequenties, het kristallijne veld en de activatie van je hogere zelven. Het maken van deze verbinding is een vorm van lichtwerk die jou als hoeder van een skull in staat stelt om je bewustzijn en potentieel te verruimen, nieuwe lichtcodes te integreren, je Lichtkracht vollediger in te nemen en bij te dragen aan de ascensie, in een vorm die past bij jouw hoogste goed.

Elven One pyriet
Drakenschedel witte jade

Kristallen schedels hebben naast hun hoge lichtfrequentie ook nog een frequentieveld met speciale eigenschappen en kwaliteiten om hun hoeder bij te staan in Lichtwerk;

Drakenschedels helpen bij het vergroten van je verbinding met Gaia en daardoor met het activeren van je DNA en de hoogste lichtcodes. Deze activering maakt dat je bewust toegang krijgt tot de levende bibliotheek die de aarde is, met al haar opgeslagen informatie in de verschillende lichtvelden. Deze informatie (of licht-code-activatie) kun je gebruiken voor healing en lichtwerk. Samenwerken met draken wordt vaak ervaren als een krachtige, gewijde weg waarin deuren opengaan op een nieuwe en snellere manier dan je ooit tervoren hebt meegemaakt.

Menselijke schedels activeren je verbinding met Solaris (de zon) als poort naar het multiversum. Ze verruimen je bewustzijn naar 5D en hoger, zodat je alle lichtdelen van jezelf kunt terughalen in je perceptie. Ze openen lichtvelden voor je, dragen bij aan je spirituele ontwikkeling en het vormgeven van jouw licht in je leven op aarde.

Star Beings hebben een een planetaire connectie en activeren je multidimentionale bewustzijn m.b.t de lichtvelden en lichtwezens die vanuit hogere diemensies op andere delen in het multiversum willen meewerken aan de ascensie van Gaia en haar bewoners. Dit wordt vaak ervaren als het samenwerken met nieuwe gidsen.

Eenhoorns activeren je eenheidsbewustzijn, je hogere hart en je liefde voor alles in het universum. Ze laten je je eigen heelheid zien en helpen je die heelheid ook in te zetten om lichtwerk doen en je aandeel te leveren aan de ascensie. Eenhoorns helen op deze manier moeiteloos alle pijn die voortkomt uit de illusie van afscheiding, tekort en alleen zijn.

Hologram vol lichtcodes

Een kristallen schedel of skull is een hologram vol lichtcodes, wat je je kunt voorstellen als een bol van licht waar kleinere bollen van licht in aanwezig zijn, maar ook lichttaal, symbolen, tonen en kleuren. Dit is de puurste energie (de broncodes) van het lichtwezen dat zich met een kristallen shedel verbonden heeft. Dit is waarom werken met kristallen schedels zo verheffend is: je kunt de lichtfrequentie van je kristallen schedel (s) in jezelf integreren, zodat je eigen licht groter wordt. Daardoor activeer je ook weer lichtcodes uit je eigen DNA en ontstaat er een wisselwerking & samenwerking tussen jou en de kristallen schedel(s).

Veel mensen vragen zich af of ze wel goed genoeg zijn, of klaar zijn om met het kristallijne lichtwezen van een skull te gaan samenwerken. Als je begrijpt dat er een wisselwerking & samenwerking tussen jou en de skull ontstaat, komt deze vraag in een heel ander licht te staan!

Heb je de roep van een kristallen schedel al gehoord?

Je bent er klaar voor wanneer je geroepen wordt door een skull. Dit is een prachtige uitnodiging om verder te gaan op jouw unieke lichtpad. Als je hoeder wordt van een kristallen schedel, helpt deze je te verbinden met je goddelijke blauwdruk, je hoogere lichtvelden en die delen van jou die al bestaan in de hogere frequenties. Als je ‘ja’ zegt tegen het kristallijne lichtwezen in de kristallen schedel, zal de weg zich vanzelf aan je laten zien.

Elke skull die ik doorgeef, heb ik een hoge lichtfrequentie meegegeven. Dat gaat via intenties, commands en drcrees, lichtzegels en lichttaal. Vaak komt er een specifieke codering mee voor de nieuwe hoeder van een skull. Deze gaat over Goddelijke creatie en manifestatie waarin je je potentieel aan lichtkracht, souvereiniteit en meesterschap erkent en inzet voor lichtwerk en de ascensie voor jezelf en het geheel.

Drakenschedel pyriet
Heldere bergkristaldraak

Mijn liefde voor draken & kristallen schedels

Wat ik als lichtwerker voor en met de draken en skulls doe, is het kristallijne, diamanten licht verankeren, het activeren en toegankelijk maken voor degenen die met deze velden verbonden willen zijn.

Als gridwerker en gatekeeper ben ik verbonden met de hogere aspecten van Gaia en Solaris en in die energetische verbinding, geef ik via bewuste creatie die lichtcodes door via de skulls. Elke kristallen schedel die via mij naar z’n hoeder gaat, is hierop aangesloten.

Het boek Drakenkracht, initiatie, healing & lichtwerk met draken

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de energie van de draken. Draken zijn onze helpers. De energie die ze aan de wereld schenken is enorm licht, liefdevol en sterk. Ze helpt je om je dromen te manifesteren, om authentiek te zijn en helder te zien, voorbij de sluiers. Ze staan je bij in je ontwikkeling en lichtwerk. Draken brengen de kracht van clearing en healing met hun 5D en hogere trillingsfrequenties.

Als er een draak in je leven verschijnt, roept deze je op om autonoom te zijn, stevig in je Lichtkracht te staan en klaar te zijn voor de volgende stap. Draken verplaatsen zich makkelijk tussen de verschillende dimensies, zoals wij dat ook kunnen, maar misschien nog niet doen. Draken zetten je in je meesterschap, in het licht van je persoonlijke kracht.

Ik heb een boek geschreven over het samenwerken met draken. Het boek laat je zien hoe je jezelf kunt afstemmen op de hogere dimensies waar de draken zich bevinden. Naar het boek

De kristallen schedels uit mijn shop:

 • Zijn handmatig en met liefde door mij uitgezocht.
 • Zijn allemaal light-encoded: ze krijgen een krachtige lichtcodering mee die maakt dat ze hoge lichtfrequenties in zich verankerd hebben.
 • De skulls zijn verbonden met hogere lichtfrequenties. Daardoor hoef je ze niet meer te activeren of te openen.
 • De skulls komen van carvers die de beste kwaliteit kristal inkopen en de skulls met liefde carven.
 • Bij veel draken of kristallen schedels heb ik al een eerste afstemming gedaan, waardoor ik je naast een algemene omschrijving ook heel specifiek kan aangeven wat een skull voor een eigen kracht en kwaliteiten heeft. Dat lees je bij de omschrijving.

Verzending met lichtcodes

 • Bestellingen boven de €150 worden gratis verzonden.
 • Ik pak je bestelling met aandacht en liefde mooi in.
 • Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden en maximaal binnen 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd.
 • Je pakket wordt verzekerd verzonden en je ontvangt automatisch een track & tracecode, zodat je de zending kunt volgen.

Extra:

Wil je mijn hulp bij het uitzoeken van een kristallen schedel die perfect bij je past?

Ik help je graag om tot de beste keus te komen!
Mail me alsjeblieft een recente pasfoto van jou met een korte omschrijving van waar je staat en wat je nodig hebt om verder te komen. Verder wil ik graag weten of je al een idee hebt van welke kristallen schedel er bij je past, de gewenste grootte en het bedrag dat je wilt investeren.

 • Bij je eerste bestelling van een skull of draak, ontvang je een afstemmingsmeditatie cadeau.
 • Als je meer wilt leren over hoe je je afstemt op kristallen schedels en Lichtwerk met hen doet, verwijs ik je naar het boek en de E-course ‘Werken met kristallen schedels’.
 • Laat je inspireren door de video’s op mijn Youtubekanaal over skulls, draken en hoe je met hen kunt lichtwerken.
 • Betaling in termijnen is mogelijk, mail voor de mogelijkheden.

Wat mijn klanten zeggen:

“Onlangs kwam er een drakenbloed/jaspis draak bij mij van Fanny. Ik zag en voelde nooit eerder zo’n krachtige draak, wat een ‘ persoonlijkheid. En hij is prachtig erbij. En er komt er nog eentje. Love at first sight hier. Een prachige roomwitte jade draak. Ze is zo puur en zuiver en zacht. De drakenskulls van Fanny zijn allen stuk voor stuk juweeltjes en krachtig. Ik ben kieskeurig en weet en voel dat ik bij haar goed zit”.
Adinda
”Ik was op zoek naar een grote draak en bij Fanny kwam ik mijn droomdraak tegen. Liefde op het eerste gezicht! De skulls bij Fanny hebben een hoge lichtkracht en mijn ervaring is dat het juist die hoge frequenties zijn die ze onderscheiden van veel andere skulls. En Fanny werkt heel afgestemd en integer en je kunt altijd met je vragen bij haar terecht. Heel vaak kom ik toch weer bij Fanny terecht. Aanrader!”
Gonda
”Dank aan jou, Fanny en je oprechte intentie een ieder in zijn of haar kracht te zetten met je skulls, inzicht, ervaring, liefde, heerlijke directheid en humor, fijne mails, gesprekjes etc etc!”
Anna
“Ik ben nog steeds heel blij met mijn starrie. Ze helpt me bij het sjamanistisch reizen. Ben heel blij met mijn nieuwe gidsje. Ben ook blij dat jij het proces zo mee volgt naar waar je skulls gaan. Voelt goed. Dankjewel!”
Cathy
“Draken hebben me altijd geroepen. Ik voel me enorm tot ze aangetrokken maar kon het nooit benoemen. Al zoekend over het net kwam ik bij jou uit. Doordat jouw focus “alleen” bij draken en het vertalen van de codes ligt kom je voor mij zuiverder en betrouwbaarder over dan anderen die draken als bijproduct aanbieden. Dat is echt jouw kracht! Dit in combinatie met jouw ondersteuning/begeleiding maakt dat ik je volledig vertrouw. Dit maakt dat ik je ook met regelmaat aandraag bij andere die zoekende zijn. Lieve Fanny, jouw liefde en expertise in draken en het vertalen van de lichtcodes en/of lichttaal helpt mij verder in mijn persoonlijke ontwikkeling. Jij en de draken brengen mij steeds dichter bij mijn bron, mijn ware ik en daar ben ik jullie enorm dankbaar voor.”
Jennifer
“De draken hebben al vaker mijn aandacht gehad, maar de afgelopen jaren leek de tijd er nog niet rijp voor. Toen ik het gevoel had dat nu toch echt de tijd daar is, kwam ik terecht op jouw website, Fanny. Na het bestellen van het boek ‘Drakenkracht’ en het sturen van een e-mail met vragen, was er geen weg meer terug 😉 Met dank aan je geduld en advies ben ik nu de zeer trotse hoeder van o.a. een geweldige draak. Veel liefs.''
Mayra
“Bedankt voor weer zo’n bijzonder mooie draak, ze lief en ook zo krachtig! Jouw draken raken me telkens weer! Dat wordt hier genieten met de witte lichtstralen en codes”.
Linda
''Ik heb me met de Star verbonden en ze liet mij een grote kring van prachtige wezens zien, (engelen, draken, sterrenwezens) zo ongelooflijk liefdevol. Ik stond in het centrum van de kring en ze zijn er om mij te helpen, te ondersteunen. Ik had al geschreven dat ik het moeilijk vind om hulp te aanvaarden, ook in energetische hulp. Maar deze kring is zo liefdevol en respectvol, dat mijn hartgebied helemaal warm werd. Dankbaar dat je mensen in contact brengt met deze energie/materie de liefde van de kosmos. Lieve groet, en nogmaals heel hartelijk dank”.🙏
Linde
Vorige slide
Volgende slide