kristalgrid voor verstilling, vertrouwen en verlichting

 

Ik heb een kristallengrid gemaakt voor verstilling, verlichting (van pijn) en verruiming van bewustzijn. Het ontstond tijdens een dag voor de volle maan. Al afstemmend, merkte ik hoe de energie van Gaia heel sterk werd. Moeder aarde liet zich gelden! Ze bracht verstilling, vertrouwen en verlichting. Ik stemde verder af op het kristallijne grid en de lichtrasters om de aarde. Vandaar breidde de kracht zich uit en werd de intentie helder. Ik zag een prachtig helder licht dat zuiverend en bekrachtigend was. Ik wilde deze energie graag een ankerpunt geven, om het vanuit die plek verder te delen. Ik legde daarvoor een kristalgrid met prachtige drakenskulls.

Kristalgrid verstilling, vertrouwen & verlichting - De Lichtkracht Academie


Het was fantastisch om een kristalgrid te maken om de energie bewust te verankeren. Met mijn intentie en afgestemd op mijn hogere zelven, verscheen dit grid, met witte jadedraken en de Gouden Driehoek: amethist, bergkristal en rozenkwarts punten en trommelstenen. Er zijn heel veel verschillende grids te maken. Ik volg daarin altijd de flow die vanuit mijn afstemming ontstaat. Ik voel na of wat ik doe, klopt en als dat niet zo is, verander ik het weer. Automatisch werk je vanuit een centrum of vanuit een geheel. Mocht je toch liever werken met een bekend symbool van de Heilige Geometrie of een bord waar je je grid op maakt: via google is er zat te vinden! Een shop die ik heel goed en uitgebreid vind, is SacredTribe. Ze hebben prachtige plexiglas grids van bijvoorbeeld de levensbloem en Metratrons kubus.

Kristalgrid verstilling, vertrouwen & verlichting - De Lichtkracht Academie


Dit kristalgrid is gemaakt voor het welzijn van allen. Ik nodig je uit om de energie van dit grid in je op te nemen en de helende werking ervan te ervaren…

Kristalgrid verstilling, vertrouwen & verlichting - De Lichtkracht Academie

Het is altijd belangrijk om je eigen waarheid & puur zijn ten diepste te ervaren.

Kristalgrid verstilling, vertrouwen & verlichting - De Lichtkracht AcademieTips voor bij het kijken naar de video (onderaan):

  • Ga naar je hart en activeer daar het diamanten licht.
  • Maak contact met Gaia en stuur dit licht naar haar toe.
  • Activeer met je liefde en diamanten licht de lichtrasters om de aarde die de hogere lichtfrequenties in zich dragen.
  • Verbind je zoveel je kunt met deze rasters en ervaar de kwaliteiten van verstilling, vertrouwen en verlichting ook in jezelf.

Kristalgrid verstilling, vertrouwen & verlichting - De Lichtkracht Academie


De draken zijn er als helpers en toeschouwers. Ze houden het veld van verandering, dat in de lichtrasters zit gecodeerd, vast. Hoe meer mensen zichzelf als lichtwerker met het diamanten licht in zichzelf en de lichtrasters om de aarde verbinden, hoe sterker het wordt. Het maakt ook dat andere mensen het veld makkelijker gaan voelen.

Tip:

Wil je ook grids maken met kristallenen kristallen draken en -schedels?
In de online trainingen ‘Werken met kristallen schedels’ leer ik je meer over kristalgrids en het werken met intenties & ascensie. Bij de bundel zit ‘Werken met kristallen’ er als bunus bij!

Licht en liefs,

Fanny

Bekijk hier de video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog