Kristalliefde

 

Als je me 4 jaar geleden had gezegd dat ik zo bevangen zou worden door kristalliefde, zou ik hartelijk hebben gelachen en je voor gek hebben verklaard. Ik had zelf wel kristallen, maar echt een groot deel van mijn leven eraan wijden? Ik dacht het niet.
Maar daar dachten de kristallen (het kristallijne grid) en de draken heel anders over. Ze fluisterden in mijn oor: ‘je moet met kristallen gaan werken’. Ik vond het slechte timing. Ik was nog bezig met mijn boek en ik had juist daar mijn focus op.

 

2 waterdraken
2 andarra obsidiaandraken, bergkristal schedels & puntjes en amethist platonische vormen.

 

Begeleiding

 

Maar ik kwam er niet onder uit. De aandrang groeide en ik ben fantastisch begeleidt door de kristallen zelf. Het was altijd duidelijk dat ik mensen help met het contact maken met hun eigen Lichtkracht en de Lichtkracht van kristallen. De verbinding leggen tussen skulls en hun nieuwe hoeder bijvoorbeeld. Ik wist niet dat ik het in me had, tot goede vriendin Carola een aantal van haar skulls wilde doorgeven en mij vroeg nieuwe hoeders te vinden. Ik geloof dat ze binnen twee dagen allemaal gematscht waren.

 

Aragoniet skull

 

Vreugde

 

Ik geniet er intens van om draken en skulls om me heen te hebben. De vreugde die het geeft om voor iemand de perfecte skull te vinden en dan de verhalen te delen over wat er dan gebeurt in iemands leven…onbetaalbaar en wonderschoon.
Ik heb inmiddels een shop, waar nog niet de helft in staat van wat ik heb, LOL. Ik ga regelmatig op kristalexcursie en neem dan mee waar ik zelf verliefd op ben geworden. Vorige week waren dat drie bijzonder mooie geodes, bollen (rozenkwarts, blauwe kwarts en maansteen), kristalpunten en knuffelstenen om thema-knuffelzakjes mee te maken.

 

 

celestien geode
celestien geode

Hoge trillingsfrequenties

 

Ik houd ervan om kristallen uit te zoeken met een hele hoge vibratie en helende kwaliteiten. Ik geniet van de buuzzz die ik voel als ik met de kristallen bezig ben, de wetenschap dat ze iemand anders zo gaan helpen. Deze is echt een AA-er: dieppaars en flonkerend.
Ik deed het in mijn trainingen en nu in de online-training werken met kristallen al: een kristal opladen met je eigen hoogste trillingsfrequentie. Dat is een gevoel van totale vrede, rust en ontspanning in jezelf. Een diepe ademhaling. Weten dat je met alles verbonden bent. Vertrouwen in je eigen weg. En ja, daar helpen kristallen bij. Ze versterkten je Lichtkracht.

Snap je waarom ik mijn werk heerlijk vind?

Liefs, Fanny

 

Spread the love!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook