Je hebt een eigen trillingsfrequentie en daarmee je eigen Lichtkracht. Deze kun je op veel verschillende niveaus waarnemen, zoals ik uitgebreid heb beschreven in mijn boek ‘Sta stevig in je Lichtkracht’. In je Lichtkracht – of kernfrequentie- aanwezig zijn, voelt alsof alle cellen in je lichaam kleine zonnetjes zijn die licht uitstralen. Je voelt je gelukzalig en vredig. Als je je totale Lichtkracht hebt geactiveerd, straal je op elk niveau licht uit.

 

Dit is precies de ascentieweg waarop we ons bevinden: je creëren van een 5D-bewustzijn op aarde, waarin iedereen vervuld is met het hogere frequente licht. Door je bewust te zijn van je eigen kernfrequentie, je Lichtkracht, heb je het kompas in handen naar jouw innerlijke bron van wijsheid en lichtbewustzijn.

 

Je kernfrequentie is iets anders dan je persoonlijke vibratie, die van minuut tot minuut verschilt. Dat mag ook, want in je dagelijks leven komt er van alles op je af dat je beïnvloedt en je frequenties doet verhogen en verlagen. Met oefening en afstemmen leer je langer in je eigen kernfrequentie te blijven of daar makkelijker terug te keren.

 

Hoe meer we vanuit dit bewustzijn leven, hoe meer licht we in ons fysieke lichaam kunnen vasthouden en hoe meer we dus licht doorgeven aan de aarde. Ook de aarde kan weer meer van haar energie via ons lichaam de kosmos insturen. Het werkt meerdere kanten op: je wordt zo een pilaar van licht die energie kanaliseert, transmuteert, aantrekt en doorgeeft.

 

Ik heb een afstemming voor je gemaakt die eindigt met een uitnodiging om je eigen klank te maken. Dit helpt om je nog dieper te verbinden met jouw kernfrequentie en de klank die daarbij hoort. In mijn tweede boek over werken met draken (dat rond eind augustus verschijnt) vertel ik nog veel meer over het vinden van je kernfrequentie. Geniet van de afstemming!

Liefs, Fanny

 

 

 

Mijn aanbod

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook