Zijn er gebeurtenissen in je verleden waarvan je denkt, had ik dat maar anders gedaan?
Had ik maar meer mijn eigen stem laten horen,
had ik maar mijn eigen pad gevolgd,
was ik maar in verzet gekomen, had ik maar….

Stel dat je terug mocht gaan in de tijd?
Waar zou je naar terug gaan en wat zou je willen oplossen?

Zijn er momenten waar je met een vervelend gevoel aan terugdenkt, omdat ze een haakje in je hebben geslagen: er moet nog iets worden hersteld voordat het weer goed is, voor je gevoel.
Als dat zo is, is dit gastblog speciaal voor jou, want aan de hand van sophia’s bijzondere verhaal zie je hoe je toch nog – alsnog – kunt terug gaan in de tijd en hoe dat je wonden kan helen.

Misschien heb je in het verleden dingen meegemaakt die je niet begreep, die je verdriet deden, of waarin je je aanpaste omdat dat je het beste leek. En draag je daar nu nog de gevolgen van. Van die gevolgen kun je je alsnog ontdoen. Hen je het gevoel dat er een koord aan je trekt, dat je ergens naartoe wordt gezogen, dat er een band om je keel zit of dat je in een zwart gat valt? Ik noem een aantal voorbeelden van wat je voelt wanneer er een energetische blokkade is. Het klinkt misschien een beetje heftig, maar dit is wat mijn cliënten ervaren en mij vertellen. Wat je nu voelt is een aanwijzing dat je erin kunt stappen om de oorzaak op te lossen. Je kunt dingen uit het verleden ‘herschrijven’.

Sophia heeft als kind veel in het ziekenhuis gelegen. Dit hoeft op zich geen traumatische gebeurtenis te zijn, als ze goed was opgevangen. Maar haar moeder had zo haar eigen moeilijkheden en Sophia voelde zich alleen. Teruggaan in de tijd, naar haar verdriet en onmacht van toen, leek daarom niet aanlokkelijk. Waarom zou ze het doen?
Omdat ze het gevoel van alleen zijn, er alleen voor staan, nog steeds bij haar droeg. Ook huisde er binnenin haar een diep verdriet, groter dan ze kon verklaren. Ze had het heel diep in zichzelf begraven, tot ze zich niet meer bewust was dat het nog steeds invloed had op haar leven. Het verleden verdwijnt namelijk niet omdat de tijd verder gaat. Soms zijn er dingen die nog mogen worden opgelost. Door een sessie te doen en daarin te werken vanuit je Hogere Zelf, verruimt je bewustzijn en zie je het totaalplaatje.

Sophia besloot dat ze niet verder wilde met dat zeurende gevoel van eenzaamheid en verdriet op de achtergrond. Ze sleepte het maar met zich mee in haar rugzakje en opeens was ze het gewicht zat. Ze deed een Lichtkracht sessie bij en kwam daarin terecht in een vorig leven, op het moment dat ze verstoten werd uit haar gemeenschap. Ze keerde terug in dat traumatische moment en vond meer liefde en waardering terug dan ze dacht dat er voor haar was.

Door een speciale Lichtkracht sessie te doen, kon Sophia makkelijk terug naar al die momenten waarin ze een deel van haar Lichtkracht was verloren. Een sessie is een soort van herkansing. Je gaat terug in de tijd om nu wel te doen wat je toen niet kon. Sophia vertelt hoe dat werkt. En hoe het haar heeft verder geholpen. Lees hier Sophia’s verhaal

Wil jij ook een keer een sessie ervaren en thema in je leven aanpakken dat je wilt verbeteren? Maak hier een afspraak voor jouw Lichtkrachtsessie. Soms heb je gewoon even iemand nodig die naast je staat en je helpt de meest moeilijke stappen te zetten. Kom dus langs als er iets in je vastzit dat je nu wilt losmaken.

hartje Fanny

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook