Inzicht op een kaart

Hoe gaat het met je? 
Het is begin december. Het eind van het jaar komt in zicht. De kerst en nieuwjaarsdrukte, waarvan ik nu al weet dat ik er niet aan ga meedoen. Ik wil veel liever stilstaan bij alle inzichten die ik heb opgedaan. En deze dan op een ‘wandtegeltje’ zetten, zodat ik het nooit meer vergeet! Ik ben duidelijk al toe aan een winterslaap *beer-stijl.

Daarmee bedoel ik het nieuwe inzichten bewust verinnerlijken zoals Jamie Sams beschrijft in de Moeder Aarde kaarten. Er zijn volgens de indiaanse tradities drie paden hoe we naar binnen moeten kijken en onze doelen moeten bereiken:

1. De stilte van onze Heilige Ruimte binnengaan.

2. Integratie van de informatie en waarneming van onze persoonlijke waarheid.

3. Het neerzetten van een structuur waardoor onze doelen op persoonlijke waarheid berusten.


“Als we ons bewust zijn van de ideeën die we hebben verteerd, kunnen we vervolgens een plan formuleren om onze doelen te bereiken, de structuur. Als onze doelen op persoonlijke waarheid en ons persoonlijke verlangen zijn gebaseerd, zullen we ze met vreugde tegemoet treden. Het zullen doelen zijn die we willen koesteren omdat ze echt helemaal van onszelf zijn en geen doelen die anderen van ons verwachten”. ​​​

Hoe klinkt dat?

Misschien voel je net als ik de behoefte aan thuiskomen in jezelf, innerlijke rust en vredig Aanwezig Zijn. Voor mij gaat dat samen met afstemmen op mijn Hoogste Licht, het activeren van mijn Lichtkracht, dagboekschrijven, in stilte zijn, een soulboard maken en natuurlijk inzichtkaarten trekken.

In 2018 schreef ik een boek over het terugvinden en innemen van je Lichtkracht. Het was een persoonlijk verslag van een diepe transformatie. En daarnaast voelde ik heel sterk het verlangen om voor jou, als je het nodig hebt, te beschrijven hoe dat dan kan: je Lichtkracht en je vrijheid terugnemen, ondanks alles wat je is overkomen.

https://fannyvanderhorst.nl/shop/boek/

Alle thema’s die voorbijkwamen, probeerde ik kort en bondig samen te vatten op een ’tegeltje’, een inzichtkaart met thema’s als:

~ Vertel je verhaal.

~ Erken je waarheid

~ Maak beperkende banden los(ers)

~ Eer je eigen licht.

Ik gaf ze destijds weg bij mijn nieuwsbrief, 4 per maand. Mooi vormgegeven en klaar voor selfprinting. Toen na dat jaar het boek uitkwam, was het niet meer dan logisch om ook de kaarten uit te geven. Inmiddels hebben ze al veel mensen als leidraad en bevestiging gediend.

De kaarten van Fanny zijn prachtig vorm gegeven . Ze voelen licht aan, zijn klein van formaat en makkelijk in het gebruik.
En heel belangrijk: het zijn kaartjes waar het licht en de liefde je voelbaar tegemoet spat.
De boodschappen zijn heel helder en geven altijd het juiste inzicht op het moment dat je het nodig hebt.
Het zijn kleurrijke, licht vlindertjes die in en uit mijn leven fladderen met krachtige inspirerende boodschappen waar je echt mee verder kunt.
Een aanwinst om in je bezit te hebben.
Dank je wel lieve Fanny, ik ben er super blij mee! “
Fenneke Kwast.

De inzichtkaarten zijn nogal to the point als het gaat om in je kracht staan en transformeren wat dat Licht Zijn dan in de weg staat. Ik vond dat dat nodig was. Voor mijzelf was het nodig om heel duidelijk te horen: je hoeft de lasten van anderen niet te dragen, daar dien je jezelf en de ander niet mee. Oh? Ik dacht dat dat zo hoorde. Het was me aangeleerd en werd van me verwacht. Neemt niet weg dat het herschreven moest worden.

De diepste patronen komen het het helderst aan het licht als ze benoemd worden zoals het is. Net zoals je bij familieopstellingen aan het einde van een opstelling uitspreekt: “Jij bent mijn vader/ moeder. Ik ben jouw kind. Ik hoef jouw….niet langer voor jou te dragen. Ik heb dit…al heel lang voor je gedragen uit liefde. Ik geef het hierbij aan je terug. etc.

lichtkracht inzichtkaarten

Heb je behoefte aan je eigen ‘wandtegeltjes’, dan kun je de Lichtkracht Inzichtkaarten en het boek Sta Stevig in je Lichtkracht in de webshop bestellen. Ze helpen je beiden om je plek in te nemen als de lichtdrager die je bent, met alles wat daarvoor nodig is. Verder wens ik je een hele fijne decembertijd, met alle aandacht voor jezelf! Het is een bijzondere tijd om naar binnen te keren en jezelf te koesteren in je eigen licht.

Liefs,
Fanny

*Kaart 10. Schild van het Westen. Introspectie/ doelen.​​​​
Moeder Aarde kaarten van Jamie Sams
Zo maak je je eigen familieopstelling (psychologiemagazine.nl)
Boek Sta stevig in je Lichtkracht op bol.com

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog