In andere sferen verkeren

Lieve Lichtbrenger,

Hoe gaat het met je?
Herken je het gevoel van dagen of weken in een bepaalde sfeer zitten? Geen idee hebben wat er precies aan de hand is, maar je er wel van bewustzijn dat er ‘iets in de lucht hangt’? Of het gevoel hebben dat je makkelijk uit balans te brengen bent, dat het evenwicht frêle is?

In het geval van een poortdag (zoals 5-5-5 in april) is het collectief, maar soms is het puur een ervaring die je eigen ontwikkeling dient. Er komt een nieuwe energie naar je toe, die je helpt bij je ontwikkeling en ascensie. Als je herkent dat dit aan de hand is, is het misschien makkelijker om je eraan over te geven en er alles uit te halen wat erin zit.
 
Ik ben nog niet bekomen van die laatste poortdag, kan ik je zeggen. Het is voor mij collectief en persoonlijk. Ik verkeer nog steeds in een vaagheid en een zijn buiten de tijd. Hoe dat voelt? Ik kan mijn werk maar ten dele doen. Alles wat met administratie te maken heeft, kan ik beter even laten liggen.
Ik hoor een continue zoem in mijn oren. Ik ben motorisch uitgedaagd. Ik ervaar steeds een witte nevel om me heen. Het gaat prima, maar in deze staat van zijn kan ik alleen doen wat routine is en verder verkeer ik in die andere staten van zijn.
 
Ik vertel je dit omdat als je bezig bent met bewustwording of het laten groeien van je Lichtkracht, de scheidslijn tussen alle multidimensionale velden dunner wordt.
En dat betekent dus dat je er dagen middenin kan zitten. De hogere frequenties zijn net zo helder als de lagere. Dat door elkaar heen lopen van frequenties, voelt voor sommigen als een deken, een mist of een wolk. Je hoeft je hier niet tegen te verzetten. Het dient een doel! Het enige onderscheid dat je hoeft te maken is of ‘de nevel’ gaat leiden tot groei, ontwikkeling of nieuwe inzichten, of dat het je belemmert en terugwerpt in oude stukken.

In beide gevallen kun je door contact te maken met je Hogere Zelf doordringen tot de essentie van waarom je in de nevel zit. Het is het oplichten van de sluiers, waarbij deze vragen behulpzaam zijn:

  1. Wat bevindt zich achter de sluier?
  2. Wat mag je te weten komen over jezelf en je Lichtkracht?
  3. Welk wezensdeel mag geheeld worden, zodat je terugkeert naar Heelheid?

Ik ben zelf ook met deze vragen bezig. Op het persoonlijke vlak, vallen er bij mij oude stukken weg, alsof ze geen deel meer uitmaken van mijnverhaal of mijn verleden. Mijn verhaal verandert dus en dat verandert hoe ik me voel over mijn leven(sgeschiedenis). Op het collectieve vlak, merk ik dat ik op dit moment een deel van mijn licht als teacher terugkrijg, naast de delen waarin ik al helemaal in dat licht sta.

Er gebeurt dus veel! Wellicht met jou ook. Ik weet niet in welk licht jij jouw ervaringen zet, maar ik hoop dat je het licht erin ziet! Ik wens ook voor je dat je jezelf in alle ervaringen draagt, in plaats van kritiek te hebben op jezelf.

En mocht je dus net als heel veel andere lichtwerkers op dit moment een traagheid of vaagheid opmerken, met alles wat daarbij hoort, weet dan dat het perfect is! Het is een uitnodiging te groeien. En groei begint altijd met een vraag.

Heel veel liefs 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog